First week

Då har det gått nästan 10 dagar sedan sist, oopsi! Lite jobbigare att blogga som student än som au pair, aningen mer att göra om man säger så. 
 
Well well, första dagarna tillbaka i skolbänken, på väldigt länge, kändes bra. Vi har lyckats få bra lärare i alla ämnen och alla vill bli tilltalade med sina första namn och var väldigt sköna typer, tillskillnad från vad vi fick lära oss första veckan. Som sagt, dessa amerikaner fattar inte att generel education inte bara handlar om det man lär sig i skolan. 
 
Har märkt att kvällskurser kanske är något för mig ändå, man kan sova ut, hinner träna och göra alla ärenden och även slappna av (kanske blogga) lite, så tummen upp för det so far (Y). Eftersom det bara var första veckan så var det inte alltför mycket att göra, lärarna gick igenom kursinnehållet och sedan fick vi i princip gå. Just det, kan säga att det är KALLT här på kvällarna, inga shorts och t-shirt på då inte. Men vinkingar som det sägs att vi svenskar är så ska vi väl klara det ett tag, eller?
 
Btw, det känns som att man har saker att göra hela tiden, är det inte det ena så är det det andra och har man väl gjort allt man ska ja, då är det det bara börja om osv, är det såhär vuxna har det? Isf gäller det att vara organizerad! Och på tal om det så har vi införskaffat oss almanackor så vi kan hålla koll på alla läxor och prov. Billigt och bra att köpa på skolan, dock är böcker väldigt dyrt, men det vet väl alla andra erfarna studenter redan, och nu vet ni andra också det så slipper det komma som en chock! 
 
I helgen så testade vi på kickboxningen och dagen efter så var träningsvärken ett STORT faktum, varken jag eller Lotta kunde knappt röra på sig, så det är tur att man bor i ett så mobilt land där allt finns lätttillgängligt ;) 
Blev bio i lördags, "wolf of wall street", väldigt grov men helt klart sevärd film, fick moffsat i mig lite m&ms nu när mitt sötsug är tillbaka, wihooo, eller inte. 
 
Det mest spännande som hände förra veckan var väl att jag lyckades få in en liten liten svart sak ögat som verkligen vägrade komma ut. Sköljde ögat i poolen, i duschen men icke. Tillslut fick jag be om hjälp på gymmet och efter mycket om och men och ett finger i ögat så vips var det borta och kvällen var räddad. 
 
Nu ligger jag här i myskläder, proppmätt efter en god lunch, wokade grönsaker och kyckling i teriyaki sås, mmm! Om någon timme så är det dags att bege sig mot bussen och skolan för en tre timmars lektion om Cultural Geography, spännande! 
 
Btw, på helgkvällar går det inte att vädra eftersom att det då en minut senare stinker marijuana i hela rummet haha, hoppas det inte kommer bli alltför varmt medans vi bor här. Nu skriker Lotta från duchen och frågar hur man använder Snapchat, hon är helt såld, bättre sent än aldrig I guess! 
 
Lite kort och gott om allt och inget, får se vad veckan har att bjuda på, so long! 
 
P.s, på nytt kär i peanut butter, tur att vi köpt ett kilo!
 
Våran egen påhittade brasa/element som värmer otroligt bra! 
 
Godaste kombon, om jag kommer hem som en köttbulle vet ni vem boven är
 
Bara för att den är söt!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0