Cape May

 Jaha då sitter man nyduschad i sin mjukisdress efter ett svettigt träningspass, tvätten går, hunden leker och regnet daler ner utanför, känner mig som en riktigt mamma här borta just nu. Men det är bara att ta vara på det för när man kommer hem blir det andra bullar! 
 
Helgen har varit väldigt bra och jag kan lägga till ännu en stad på listan av besökta platser. Det var ju nämligen så att jag och Petronella tog bilen i lördags ner till sommarstaden Cape May. Vi hade väldigt bra väder men det blåste lite kyligt så sommaren har inte riktigt hunnit hit om man säger så. Vi besökte Petronellas släktingar och sedan mötte vi upp hennes kompisar/ släktingar som vi skulle bo hos på lunch. Tjejerna var jättetrevliga och lunchen var god, kors i taket jag åt calamari. Sedan strosade vi runt lite i staden (som var väldigt mysig), åt glass, besökte stranden och sedan begav vi oss "hemmåt" för att göra oss iordning inför kvällen. Tjejerna hade varit ute dagen innan så dom var lite schletna men vi fick dom på bättre humör. 
Vi drog oss först till en bar och åt pizza, nachos, mozarellasticks och drack öl, kaloriintaget denna helg har varit maxat om man säger så. Sedan hade vi lite förfest hemma hos en av killarna som jobbade i baren, körde drinklekar och därefter blev det utgång. Vi hamande på en klubb där det faktiskt fanns ett dansgolv, hoppsan sade jag och Petronella och sedan drog vi oss ut på dansgolvet och ja, man skulle kunna kalla det dansa. Vi körde alla klassiska moves och skämde säkert ut oss, YOLO säger vi plus att vi aldrig kommer träffa dom igen. Efter klubben blev det barhäng där Sophie höll på att somna så när taxin kom var det raka vägen hem och sedan lägga sig i sängen. Var en väldigt rolig kväll i alla fall!
 
Söndagen blev chill med brunch och sedan hälsade vi på mera släkt, denna gång en en månad gammal bebis. Så himla söt och jag fick t.o.m hålla den, har aldrig hållt ett så litet barn så jag var skapligt nervös. Berättade för Petronella att jag gjort vad hon gjort när hon höll honom för det såg ut som att hon gjort det förut, men icke säger hon, hon gör vad hon sett på tv, kort och gott så kom vi undan med det haha. 
 
En glass och kaffe senare var vi på g hem och hade t.o.m köpt med oss choklad till familjen. Söndagen avslutades med en tvåtimmars skype med zazzabrassa som jag inte pratat med på säkert två månader, så det var väldigt kuligt. Somnade sedan gott på kudden och nu är det en ny vecka igen. Inte så mycket planerat annat än au pairmöte imorgon och tv-kväll ikväll. 
 
Hare gött hejj!
 
Lunch
 
 
 
 
 
 
Sophie har kul i bilen
 
 
 
 
 

Min vecka so far!

Halloj i stugan, nu var det ett tag sedan jag skrev. Har inte hänt så väldans mycket plus att jag inte riktigt haft tid eller ork att skriva. Men idag är det fredag och jag har en hel helg att se fram emot så nu kryper orken fram.
 
Veckan har susat förbi som vanligt med körningar hit, körningar dit, pappan var till Kalifornien en snabbis, tjejen var "sjuk" en dag så fick jobba mucho, och jag hade ett läskigt besök av en gubbe här hemma. Oj, nu när skriver så ser jag att det faktiskt inte varit en helt vanlig vecka, men aja ni har inte missat så mycket. 
Tjejen var som sagt hemma en dag för att hon hade ont i kroppen, så ont att hon inte kunde röra på sig men inte tillräckligt ont för att kunna åka och köpa glass, barn i ett nötskal va? Jag gjorde pannkakor åt barnen och  bar in tjejens på en bricka så hon fick äta i sängen, bästa au pairen eller vad?!  Vi gjorde inte så mycket alls annars vilket inte gjorde mig något, jag kunde lulla runt här hemma och göra lite småsaker och på kvällen åkte hon på sin träning. Ja ni hör ju själva hur sjuker hon var. Igår jobbade jag 40min på morgonen och sedan började jag inte förrän vid 5, härlig dag! Tjejen var på klassresa och killen var med mamman på jobbet för att hälsa på. Var med på hans träning på kvällen och kunde faktiskt sitta i bilen utan att han fick panik, vilket var skönt för det blåser alltid så mycket på den planen. Sedan var det min uppgift att få honom i säng och sussa innan mamman kom hem. Jag lyckades väldigt bra med det, så bra att t.o.m jag somnade, väldigt mysigt att få den tiden med barnen ibland också, lugna och härliga. 10:30 kommer mamman in och väcker mig och jag springer ner i min säng och fortsätter sova (hade en känsla av att jag skulle somna i hans säng så hade redan borstat tänderna, smart va? ;)). 
För att skriva kort om det läskiga besöket, så var det en gubbe som kom fram till mig och Malinn i Söndags och hjälpte oss att ta kort på oss i kanoten (bloggmaterial ni vet ;)) och sedan hade han också frågat Malinn saker om mig. I tisdags så ringer det på dörren och där står han. Min värdpappa var som tur var hemma och öppnar. Gubben kommer in och pratar med mig först och sedan min värdpappa lite innan han går. När han väl gått så undrar min värdpappa vem det var och hur det kommer sig att jag känner honom. Kort och gott så var det tur att han var hemma enligt honom för det var inte normalt och han fick konstiga vibbar. Hurra då har man stalker här också kanske? Håller dörrarna låsta och känns skönt att jag snart åker hem då!
 
Mitt sociala liv har beståttt av Petronella och Malinn denna vecka, inte alltför otippat kanske. Vårat kära starbucks som vi alltid åker till på tisdagar höll på att renoveras så vi fick träffas hemma hos Malinn istället, funkar väldigt bra det också. Har blivit många sena nätter sedan förra helgen så vettetusan om jag kommer orka göra speciellt mycket idag. Malinn åker till NY för att möta upp sin kompis från Sverige och jag och Petronella ska åka ner till Cape May imorgon för att spendera en natt där. Har aldrig varit där så detta kan bli kul. Vädret ser ut att kunna bli bra så det håller vi tummarna för! Vi har förresten flyttat fallskärmshoppningen till nästa helg, utifall ni undrade ;)
 
Som sagt så tror jag inte att det händer så mycket idag, Petronella jobbar länge för hennes värdföräldrar ska på ferre så kanske joinar henne på jobbet, men som sagt är ganska trött så vi får se :)
Var förövrigt "hattdag" på killens skola idag så han har på sig en trollkarlshatt, och det var första gången idag som han frågade hur många dagar det var kvar tills jag skulle åka. Jag gav honom en ledsen min och sade att jag helst inte vill tänka på det, vilket är sant. Även om det känns som att det enda man gör är att gapa och skrika på dessa barn så vet jag att det kommer jobbigt att lämna dom. 
Känns som att jag skriver att jag inte vill hem i varje inlägg, och det vill jag egentligen inte men samtidigt ser jag fram emot att komma hem och få träffa alla igen. Jag längtar efter att få vakna i mitt rum (som faktiskt har fönster) av allt som har med sommar att göra och att få sola på enhagens bryggor. Så nu vet ni att jag faktiskt ser positiva saker med att komma hem också! 
 
 
Hattdag
 
<3
 
 
 
 
 
 

Inte som planerat

Då var det dags att skriva några rader här igen efter ännu en helg. Har man haft två bra helger i rad så är det kanske för mycket begärt att hoppas på tre? Hade väl en helt okej helg om man säger så, eller ja det blev inte riktigt som planerat helt enkelt. 
 
I fredags så gjorde jag verkligen ingenting, vilket var ganska skönt det också. Min värdfamilj åkte iväg på någon show och jag hade huset (och därmed stora tv:en) för mig själv. Kikade först på Kardashians och sedan filmen "Ted", två bättre saker att glo på om du frågar mig. Fick även till en skype med Feliks och Jossan innan jag lade mig på kudden och nanade för dagen. 
 
På lördagen var jag uppe med tuppen kan man säga, eller man kanske ska kalla det helgtuppen? Gick iallafall upp halv 9 för att åka och kolla på tjejens match. Min första lacrosse match så kunde inte alla regler men fick en hel del förklarat av en vänlig dam som stod bredvid mig. Min tjej var jätteduktig och kallas "Cheetah" för att hon är snabbast i laget, inte illa och stolt au pair här! Sedan tog jag en liten nap innan jag hoppade in i duschen för att vara fräsch inför NY. Malinn kom hem till mig och sedan tog vi en chinesbussen (ägs av chineser)  som vi kallar den, där får man inte dricka, äta, tugga tuggummi eller röka på bussen. Vi gjorde tre utav dom fyra, solly! Väl framme började allt strul och orkar inte skriva ner allt, men för att sammanfatta det så det blev det ingen utgång alls för oss, om man inte kan räkna att stå i trappuppgång och frysa benen av sig. En trött Malinn och Sophie tog bussen hem tidigt söndagmorgon och sov nästan hela vägen. 
Söndagen bjöd på fint väder så vi bestämde oss för att ta tillfället i akt och använda oss av min familjs kanot. Man har hört rykten om den men inte sett den så vi tyckte det var dags. Två tjejer packade med sig picknick och lyckades sjösätta kanoten själva och hade det mysigt ute på min lilla sjö i nån timme. Finnns värre sätt att spendera en söndag. Sedan hämtade vi Petronella och hade middag hemma hos henne, alltid lika trevligt :)
Jag och Jonas bokade också en adventure tour till min resemånad, yeey nu är vi på g!
 
 
Måndag idag och jag ska snart bege mot mitt måndagspass som heter "sweat", vilket jag garanterat kommer göra! Ska även införskaffa mig pappas beställning och sedan skicka iväg paket till Sverige imorgon, då borde dom hinna få det i tid!
 
Hare gött hejj sålänge!
 
 
 
 
Sophie trotsar och står upp i båten!
 
Mjölk, kakor, chips och vatten (Y)

Det var det?

Jaha då har man fått sin flygbiljett hela vägen hem till Stockholm/Västerås bokad. Kan säga att det var med blandade känslor jag öppnade det mejlet. Känns så sjukt hur jag sett fram emot denna upplevelse så himla länge och nu är det helt plötsligt snart över, vad hände? En sak är säker iallafall och det är att jag inte ångrat att jag åkte hit och att jag haft det helt underbart. 
 
Nej nu orkar jag inte skriva mera om det, har ju trots att allt lite över två månader kvar att se fram emot och den tiden är späckad med roliga grejer som tur är! Det närmaste som händer är en utgång i NY manana med massa brudar. Blir att vara uppe hela natten igen och ta första bussen hem, favorit i repris. Så imorgon blir det först att kolla på tjejens lacrossematch och sedan kanske träna innan jag och Malinn drar oss norrut för roligare äventyr, weehoo! Kommer vara skapligt slitna på söndagen så då kommer jag bara vara hemma och ni kommer kunna få en update igen. Idag står det inte så mycket på schemat. Sitter och äter frulle nu och ska dra mig iväg till gymmet om en liten stund och sedan funderar jag på att dra mig till köpcentrumet för att inhandla lite som jag fått beställt hemifrån. Ska hämta tjejen från skolan och sedan ska vi åka och fixa våra naglar och ikväll kanske vi har en "sleepover", får passa på nu när jag inte har något annat planerat! 
 
Igår blev en tidig kväll, somnade innan klockan 10 och ändå känner jag mig trött nu, kroppen blir väl aldrig nöjd? Stod ute på killens träning i två timmar, inte alltför kul kan jag säga men vad gör man inte för dessa små liven? Petronella åkte upp till NY med hela hennes crew igår medans jag var på kickboxing och slog upp mina stackars knogar igen, får låta dom läka helt tills nästa gång helt enkelt! 
 
Nej ingen mer inspiration till att skriva men får lägga till ett BTW! Jag såg att jag skrivit himmel och GJORD i mitt förra inlägg och fått massa kommentarer på det haha. Självklart vet jag att det ska vara JORD, så ni kan vara lugna, jag har inte tappat svenskan helt!
 
Dags att börja min dag nu, hare gött hejj! <3
 
Första veckan här, dags att träffa familjerna!
 
Mina första vänner här haha

Secrets

Jag måste få säga att jag är väldigt bra på att hålla på hemlisar även om det ibland kan vara vääldigt svårt. Idag har jag nämligen lyckats överraska Petronella och Matilda med att hämta deras systrar och skjutsat dom hit till Landenberg. Dom blev skapligt överraskade när dom stod där i badrummet och gjorde allt mellan himmel och gjord och helt plötsligt står deras systrar där, duktigt jobbat Sophie! Har vetat om detta i snart två veckor och det har varit oerhört jobbigt att inte säga något, men jag lyckade och det är det som är huvudsaken. 
 
Veckan har sett ut som så att jag jobbat och lekt med barnen som vanligt, i måndags fick jag Luke helt för mig själv och vi gungade, klättrade i träd och hoppade studsmatta, något som jag fått en nykärlek till, det är ju verkligen hur kul som helst! I måndags så var vi och åt frozen yoghurt på kvällen också, mummapumma. 
Igår hade vi tisdagsfrulle och sedan åkte vi och besökte Petronellas värdmammas möbelaffär, jag blev kär i typ 90% av allt som var därinne, önskar att man kunde ta med inredning hem...
Kvällen bestod av att åka på killens träning. Jag och tjejen stod och kastade Lacrosse till varandra, var min första gång och måste erkänna att jag började få till det efter ett tag. Dock råkade jag få bollen på näsan vilket var mindre kul och gjorde väldigt ont. Tror nånting hände därinne för nu är jag helt täppt och väldigt öm. Men men what doesnt kill you makes you stronger? Tog en springtur när jag kom hem och sedan kom alla tjejerna över och vi klippte mitt hår lite och kollade film och snackade massa :) 
Tjejen har förresten fått mycket bättre attityd och igår började hon gråta i bilen påvägen hem för att hon har så mycket i skolan och sade att jag var den enda hon kunde prata med. Lite småchockad blev jag och jag började också gråta och försökte trösta henne, har så svårt att veta vad man ska säga i sådan situationer men tror det blev bra :) 
 
Får se vad som händer idag/ikväll, ser ut som att det kommer blåsa upp till storm men det hoppas vi inte händer!  Jag har gjort massa ärenden och ska väl snart gå ut en sväng med hunden. Han har förövrigt spytt dom senaste tre dagarna så är lite orolig att det är något fel på honom. 
 
Btw måste tipsa Jossan om en låt, kanske har du redan hört den och det är jag som jättesen med den heter "Undressed- Kim Cesarion" och är sjuukt bra!
 
Uttråkighet i väntan på bussen 

Ännu en underbar helg!

Precis som jag skrev så har det varit ännu en underbar helg, om det fortsätter såhär kommer jag verkligen inte kunna kliva på planet hem! Nu kanske ni undrar vad jag har gjort för att helgen ska ha varit så lyckad då? Jo det ska jag  ta och tala om för er. 
 
Fredag är först ut och där då var vi till våran lilla bar för att ringa in fredagen och sedan åkte vi och åt middag på en mexikansk restaurang, väldigt lyckat och god mat var det. Alla beställde samma sak tråkiga som vi är. Sedan styrde vi skutan mot Petronellas källare där det bjöds på tjejsnack, vin och en och annan godisbit. Går ju inte att mostå när det kommer svenskt godis! På tal om det, vore kul att få EN till LITEN godispåse innan jag åker hem, massa hallon/lakrits dödskallar och punchisar ;). Malinn sov över hos mig och på lördagen drog hon, Petronella och Matilda till köpcentrumet. Jag stannade hemma eftersom jag skulle jobba och på det sättet sparade jag någon slant också, dom shoppade en hel del. Mitt "jobb" blev en halvtimme långt eftersom att amerikanare inte kan kommunicera i sina giftermål. Jag kom till familjen varav mamman är tokstressad, tjejen gråter och pappan är hemma, vilket han tydligen ska vara hela eftermiddagen. Hon säger att jag kan stanna kvar och hjälpa till (men vad undrar jag? kan inte pappan ta hand om sina barn själva i tre timmar?) men senare säger pappan att jag kan gå för allt verkar ha blivit ett litet missförstånd, otippat. Jag stannar kvar och leker en stund men sedan ger jag mig ut på en lång springtur i det fina vädret, hela 70min var jag ute och sprang och jag fick lite bränna, härligt!
På kvällen grillade vi hemma hos Petronella och hade det trevligt med en massa familjer här i området. Blev en ganska så sen kväll och ingen trodde att vi skulle orka upp tidigt dagen därpå. Men vi var fast beslutna vid att 08:00 sharp (prick) skulle bilen rulla iväg.  
 
Söndagen då. Dags att utforska en ny stad men inte vilken stad som helst utan det var huvudstaden som stod på schemat. Få timmars sömn men vi alla orkade upp och bilen rullade iväg 08:05, bra jobbat för att vara oss (host Petronella). Köpte frukost och sedan gick allt bra hela vägen ner om vi räknar bort att vi blev stoppade av polisen för att vi körde aningen för fort. Alla höll med om att vi skulle försöka flörta oss ur bötern vilket vi även klarade, hurra! Polisen såg lite smått arg ut men när han sedan såg att vi var fyra tjejer från Sverige så ändrades minen ganska snabbt och han sade "I got lucky today for stopping swedish girls, just try and drive slower next time", Thank you officer det ska vi göra! Kan man pricka av att prata sig ur en böter på listan också (Y).
Fram till Alexandria kom vi och där hyrde vi cyklar som skulle ta oss runt hela dagen. Efter 15min började alla få ont i rumpan men vi pallrade oss igenom hela dagen och det var underbart att turista med cykel. Vi hade sjukt roligt hela dagen och såg alla sevärdheter och knäppte kort på allt en turist ska se, gravplatsen, lincoln memorial, spiren, spegelpoolen, vita huset (presidenten var tyvärr inte hemma farfar så kunde inte hälsa från dig) och capritolium (caprifolium som vi började kalla det), och sedan såg vi det sista av cherry blossom träden och tog en glass innan vi cyklade hemmåt. Åt en god middag i Alexandria, som förövrigt är en väldigt mysig stad, och sedan tog vi bilen hem och blev inte stoppde en enda gång, skönt! Somnade gott på en gång när jag kom hem efter en väldigt rolig och intensiv dag!
 
Måndag idag då och back to normal skulle man väl kunna säga. Upp och hoppa och jobba nån timme och sedan gick jag och lade mig igen och sov näsan tre timmar, det behövdes kan jag säga. Har tätit lunch/frukost och nu ska jag klä på mig, borsta tänderna och ge mig ut på en prommis och sedan är det dags att jobba igen. 
 
Lite bilder från DC kommer här, Hare gött hejj! <3
 
Fyra glada tjejer på g!
 
 
Arlington Cemetary
 
Lincoln Memorial
 
 
 
Vita huset
 
Malinn är på g!
 
 
Slutet av "cherry blossom"
 
Avlsutar med en härlig sista bild för en härlig helg! <3

Welcome weekend!

Då var det fredag och dags att ta helg igen, vilket alltid är lika skönt även om mitt jobb är väldigt slappt. Senaste två dagarna har det inte inte hänt alltför mycket utöver det vanliga. Eller jo förresten nu ljuger jag. Igår blev det en spontan "utgång" med Petronella och hennes kompis Matilda. Hur kom detta sig kan ni undra? Jo vi var alla tre sugna på lite såkallad "vuxendricka" när det varit så fint väder (blev dock storm på kvällen) så vi bestämde oss för att sätta oss på våran standard bar och ta något glas. Slutade med att vi satt där till cirka 1 innan vi drog oss hemmåt. Väldigt kul och väldigt trevligt, bartendern känner numera igen oss och döper oss till "swedish ladies" på våran nota, bra jobbat av oss! 
 
Var ganska så trött idag efter bara 5-6 timmars sömn så när jag hörde att killen kanske skulle vara hemma från skolan spred sig paniken sakta genom kroppen. Speciellt när han inte verkade sjuk för fem öre, dessa barn ska alltid vara så dramatiska! Han gick som tur var till skolan och jag kunde somna om ett tag (det var grått och regnigt ute så passade mig utmärkt) innan Petronella ringde och väckte mig. Vi drog till Tj Maxx och shoppade lite (endast nödvändiga grejer, I promise) sedan bjöd hon på tacopaj till lunch och sedan var det "jobb"dags. Lekte lite med killen innan han drog till sin kompis och sedan sminkade jag och tjejen varandra, blev hemskt haha. Varken hon eller jag har en framtid inom sminkbranschen om man säger så. Kvällen bjuder på middag ute och sedan ost och vin kväll i någons källare. Oj det där lät konstigt men med källare menar jag mitt eller Petronellas krypin såklart. 
 
Imorgon blir det lite jobb hos min andra jobbfamilj och sedan blir det att kolla på Petronellas Hockeymatch, spännande! Söndagen sticker vi tjejer ner till Washington DC för att utfroska och besöka Mr. President som Marilyn Monroe skulle sagt, har lovat farfar att hälsa till honom så hoppas vi stöter på mannen. 
 
Nu börjar det kurra sakta med säkert i magen så hoppas Petronella får sluta relativt tidigt idag. Ha en toppen helg därhemma så hörs vi på Söndag <3
 
Ps. Lyckades springa en mil igår så är lite över stolt över det, hihi. D.s
 
 

Grattis, och bara tre månader kvar!

Vädret fortsätter att vara underbart för att säga det så. Man kan gå i shorts hela dagarna och kvällarna likaså, blev en premiär att sitta ute på Starbucks i måndags t.o.m och frukost ute är givet (Y).  Jag och Petronella har tränat tillsammans mycket denna vecka, vilket har varit väldigt roligt. Vi har testat på Zumba toning, en av dom roligaste passen jag varit på. Vi skrattade väldigt mycket och hade så roligt åt varandra, ingen av oss har väl den där riktiga spanska rytmen i sig, men man kan inte göra annat än sitt bästa eller hur? Det var vi och 35+ damer. Kom faktitskt in en tant med hörapparat, det kändes lite väl som att vi hamnat fel då, men vi kommer garanterat att gå dit igen! Idag körde vi Intense Interval, otroligt jobbigt men vi kämpade oss igenom hela passet och var helt slut. Tanken på mat efter det gjorde mig nästan spyfärdig. 
 
Vi har tagit vara på det fina vädret väldigt bra, man vet ju aldrig när det slår om liksom. Har lunchat med Petronella ute på hennes altan och varvat det med solning, det gillas. Och idag satt jag ute och skypade med farmor, farfar, pappa, Heddy och Robin. Väldigt kul att prata med farmor och farfar, var ett bra tag sedan. Får tacka för det fina brevet igen. Det är även exakt tre månader tills jag kommer hem idag också, vilket innebär att jag varit hemifrån i 10 hela månader. Börjar väl bli tjatigt att jag skriver att tiden går fort MEN hur är det möjligt? Kommer ihåg att pappa har sagt att tiden går fortare ju äldre man blir, verkar stämma väldigt bra. Får även passa på att gratta min käre bror Robin som fyllde år igår också, GRATTIS igen. Kan inte fatta att han redan är 16. Även där, varrt har tiden försvunnit? Fyllde inte jag nyss 16?. Nåväl min present kom fram samma dag, timing där! Grattis till Heddy som fyller *host* år idag också, eller kanske Graulerer med dagen!
Skypade även med Feliks och Jossan ett bra tag idag. jag behöver väl inte nämna att alla dessa tidsskillnader gör mig helt snurrig? Skype idag min tid imorgon deras, eller var det igår? Ja snurrigt är det!
 
Veckan rullar på och imorgon kommer städerskan och invaderar huset så jag ska väl försöka ta mig ut medans hon är här. Kickboxning kanske jag kan gå på nu när mina sår på händerna börjat läka, ja vi får se. Tog ett ordentligt snack med mamman i huset igår om tjejens attityd för jag orkar inte med det längre. Börjar känna känslan att jag inte orkar vara med eller kring henne när hon håller på som hon gör, vilket jag sade till mamman. Hon förstod mig till 100% och sade att hon faktiskt kunde känna samma sak ibland eftersom hon är uppkäftig mot dom också. Dags att ta tag i det så det inte blir värre, hon är ju bara 11 år än så länge så dom har mycket att vänta. Hon tog ett snack med henne imorse iaf och hon kom och bad om ursäkt till mig och betedde sig bra mestdels av dagen, goodie :)
 
Starbucks ikväll med Petronella och hennes kompis som kommit och hälsat på, väldigt trevlig tjej, och nu blir det nog ett modern family avsnitt innnan jag sussar. Låter förövrigt som att det åskar ute? Har blixtrat hela kvällen pga värmen och tydligen ska det regna imorgon, kommer skadeglädje tankarna fram nu från er därhemma? Kan tänka mig det...
 
Nej tack och hej leverpastej! <3
 
Grattis Robin! och bara för att du blir irriterad när jag säger det så får du ett UNTZ UNTZ ;) och ett <3
 

25+

25+ står för dagens temperatur och har ingenting med min dejtingprofil att göra, utifall ni undrade! Det har varit hur underbart väder som helst under nästan hela helgen men idag klår allt. Shorts och linne var vad som gällde (även om jag drog på mig jeans) och vara ute så mycket som möjligt, ta vara på solen har vi i sveariket fått lära oss och det har jag gjort. Varit ute och sprungit, promenerat med hunden och lunchat/skypat ute, love it. 
 
Kan även ta och berätta lite om helgen som varit eftersom det har varit den bästa på länge om jag får säga det själv. I fredags jobbade jag nästan ingenting som vanligt och jag och Petronella körde på våran AW i vårat lilla gazebo som vi har här nere vid sjön. En öl, lite onyttigheter och massa snack, två timmar flög förbi helt enkelt. Ni som är mina facebookvänner vet att jag på lördagen vakande realtivt tidigt av "fint" pianospelande. Jag vaknade och kunde knappast somna om och kände att "nej, nu vill jag ha en lugn helg utan barn". Jag tänkte så det knakade och eftersom att vi bestämde oss för att inte åka till Baltimore (malinn var tvungen att jobba) så kom jag på den briljanta iden att glida ner till min familj beachhouse. Vädret såg lovande ut så det gjorde saken solklar (fint ordval va?). Men först på lördagens schema stod: KÖRA MINI COOPER! och det fick jag äntligen göra också! Jag och Petronella åkte till hennes värdpappas auktion, fick nycklara och sedan var det bara att glida. Det var hur roligt som helst och det att det var en manuell bil gjorde saken ännu roligare. Vi åkte och köpte glass i det fina vädret och jag njöt av tillvaron. Efter att faktiskt ha kört min drömbil nu så kan jag konstatera att någon gång i mitt liv SKA jag ha en mini cooper, det är bara en tidsfråga (och pengafråga?)! 
Lördagkvällen blev det middag hos P och sedan tog vi vårat pick och pack och drog ner beachhouset och hade en väldigt trevlig tjejkväll. Somnade sida vid sida i master bedroom vid 3-snåret, älskar amerikanska sängar! 
 
Söndagen var det tänkt att vi skulle sola på stranden men det blåste en hel del så det blev en kort visit där. Gick runt och tittade lite, tog lite kort och sedan köpte vi lunch och avslutade med ett bad i bubbelpoolen. Skönt men den var tyvärr inte alltför fräsch. Ett kort stopp på outleten och sedan rullade vi hemmåt. Jag kikade på sista "Kourtney and KIm take Miami" och sedan var det läggdags för lilla mig. 
 
Får se vad denna vecka har ett bjuda på, vädret ser lovande ut så ska föröska få lite färg på kroppen. Hoppas våren kommer till er också snart, hörde dock att det snöat i helgen? INTE kuul. 
 
Nej nu måste jag sussa, klockan är 00:00. Dags för er som jobbar och pluggar att gå upp snart?! 
Goodnight and Goodmorning! <3
 
Stödjer Petronellas värdpappas auktion!
 
så kan det gå ja!
 
 
eller såhär mysigt kan man också ha! <3
 
La beach
 
Missmatchande men färgglada svenskar
 
 
 

Soligt vare här!

Hurra det verkar som att solen och värmen har börjat hitta hit, äntligen! Ska väl inte ta ut för mycket i förskott men idag är det faktiskt 15 grader och sol, pappa och Heddy var skapligt avundsjuka när vi skypade. Dom satt och kikade på Let´s Dance och jag njöt av solen, tror jag vann den va?
I och med det fina vädret har jag föröskt vara ute så mycket som möjligt idag, springtur, prommis med hunden, lekt ute med barnen, och jag och Petronella lunchade även ute på hennes altan, första men inte sista gången för i år! Vi får se vad kvällen har att erbjuda, kanske blir det ännu en AW och Carbomb för att ringa in helgen? Vore ju inte helt fel. 
 
Sedan sist så har veckan rullat på som vanligt. Min värdpappa har stuckit till Kalifornien en vecka så jag har huset för mig själv om dagarna, skönt! Har shoppat lite, umgåtts med tjejerna, skypade med Feliks och Jossan i över en timme, vilket var behövligt! Jossan raggar aussiekillar åt mig, tummen upp för det, måste bara ta mig dit nu också! Fick även skypat med Fiapia vilket också var längesedan jag gjorde. Tummen upp för skype helt enkelt, det är verkligen "fantastiskt" som farmor och farfar brukar säga. Har kört barnen ganska mycket fram och tillbaka denna vecka och hade lite kaos häromdagen när jag skulle köra tjejen. Jag råkade missa avfarten till skolan där hennes träning skulle vara och vi hamnade långt bort. Var tvungen att stanna i ett bostadsområde och kolla upp adressen och slå in den i GPS:en (thank god for smartphones!). Då börjar killen bli nervös och nästan gråter för att han tror inte att vi ska hitta hem och påstår att vi inte bara kan stanna i ett område (Amerikanskt tänkande definitivt!). Tjejen börjar gråta för att hon kommer komma 10 min sent och då kommer hennes coach att bli rasande på henne. I hennes värld kunde jag inte kliva ur bilen och prata med henne. Efter gråt och skrik kom vi fram och jag fick schasa ut henne ur bilen för att få iväg henne på träning, klappat och klart och hårda bullar! 
Väl hemma fick killen ta ett bad och jag läste ur hans Disneybok som vanligt. När han ska skölja ur shampot så blir jag tyst för att han inte ska missa något av sagan men då utrbrister han "No you cant stop reading I love listening to your voice. Seriously, you need to record it for me before you leave so that I always can listen to it." Sötare unge får man som sagt leta efter!
 
Helgen ser ut att kunna bli bra! Tänkte ta en liten trip till Baltimore på söndag om vädret håller i sig, och imorgon KANSKE jag kan få provköra minicooper. Ja jag vet att jag skrivit det flera gånger så får se om det blir av eller inte denna gång. 
 
En liten rolig sista sak som jag kan berätta är att jag och Petronella har bestämt oss för att hoppa fallskärm ihop! Sorry pappa jag glömde helt att nämna det för dig på skype idag. Detta kommer förmodligen bli av om 3-4 veckor, pirrigt men EXCITED! 
 
Och med det avslutar vi dagens inlägg och tar helg (oj vad formellt det lät, men men), hoppas ni får bra väder hemma också, jag ska njuta av vårat nu iaf, hare gött hejj! <3
 
En somrig bild för att hylla dagens väder! Petronellas hund nere i hörnet som idag tugnkysstes med min hund. Kan hundar också vara bögar?
 
 

Tuesday

Hej hopp då var jag tillbaka och det var redan tisdag! 
 
Hoppas ni därhemma hade en bra påsk och även helg, antar att det var skönt med lite långledigt?! Själv har jag inte firat påsk alls om man inte räknar att jag ätit ägg? Fast det gör man ju var och varannan dag så vi stryker det. I min värdfamilj har påsken varit den högtid man uppmärksammat minst verkar det som men hörde att dom hade en fin påskmiddag nere i beachhouset,var till kyrkan och letade ägg i hela 30s, kan inte varit något bra gömställe! Det kändes iallafall inte som att jag missade alltför mycket och jag vet att jag hade mycket roligare med Lotta. 
 
Min helg spenderades som sagt uppe hos Lotta i Doylestown. Tog lång tid att komma tid tack vare massa trafik och tusentals rödlysen, inte bra för blodtrycket kan jag säga. Men fram kom jag och fredagen bjöd på en promenix, hårdträning (den bruden kan träna!) och sedan mys framför "Kardashians" serien. Vi började om från början vilket var ännu roligare! 
I lördags vaknade båda tidigt och solen både sken och värmde gött kan jag tala om. Vi käkade frulle och sedan satt vi faktiskt ute flera timmar och bara njöt av att våren/sommaren var här över dagen. Vi tog även tillfället i akt att köra ett träningspass ute med Lottas kille. Han har varit personlig tränare så han visste hur han skulle köra med oss, jobbigt men kul! 
Sedan lagade han middag åt oss och bjöd på lite vin innan vi begav oss ut på Doylestown gator. Hade en jätterolig kväll som slutade med en barrunda, gratis fyllekäk inne på "wawa" och sedan efterfest med biljard och popcorn hemma hos Lottas kille. Somnade gott vid fyra-snåret. 
 
Söndagen behöver jag inte nämna för den var helt enkelt SLITEN. Mådde som man förtjänade och kan i eftehand inte förstå hur jag orkade köra hem. Men hem kom jag och tur var det för då fick jag träffa Petronella som varit borta i hela tio dagar. Jag berättar för henne hur jag mår och hon frågar om jag vill sätta mig på en bar och prata lite? Jag frågar först om hon överhuvudtaget lyssnat på något jag sagt (vilket hon tydligen har men valt att ignorera) och snäll som jag är går jag med på det, dock beställer jag en diet coke! 
 
Veckan rullar på och jag lyckades inte lura någon igår tyvärr. Hade tjejen hemma hela dagen så vi fixade våra naglar och hade lite tjejdag, jobbigt att vara au pair alltså. Sedan var det Starbucks som gällde på kvällen med Petronella och Malinn, good to have everyone back liksom! 
 
Som sagt tisdag idag och jag ska snart bege mig mot HAC för att köra kickboxning, gött med lite träning nu!
Tack och hej leverpastej! <3
Lottapotta aka Harry!
Sketafint hus!
 
Hon snodde min tröja, liten mini me!
 
 
 
 
RSS 2.0