Friday

Då var det fredag och alla vardagar har passerat igen. Jag sitter faktiskt i min egna soffa igen då jag igår tog mitt pick och pack och bestämde mig för att dra mig hem från beachhouset för att kunna åka till Lotta i skaplig tid idag. Så här sitter jag nu och väntar på att en tvätt ska bli klar innan jag än en gång sätter mig i bilen för att bege mig mot en ny destination, Doylestown. Lottas familj är borta resten av veckan så därför har hon bjudit in mig som husgäst över helgen, inte mig emot. 
 
Vädret nere i beachouset blev bättre för varje dag som gick men det envisades med att blåsa kallt tyvärr. Dagarna rullade på och vi lekte och hade oss med allt som gick och vissa stunder hade man faktiskt riktigt roligt. Vi fick främmande från två håll två dagar i rad. I onsdags kom min värdpappas moster och man och hälsade på, hann inte prata alltför mycket med dom, men dom verkade väldigt trevliga. Vi var ute och åt på kvällen och pappans systers man som är från Cuba testade sin första kräfta. Han ÄLSKADE det! Själv åt jag en sallad eftersom jag inte är så mycket för sjömat. 
 
Igår så kom familjens allra första au pair och hälsade på. Dom hade inte träffat henne på fem år så det var väldigt  kul för dom att träffa henne, och för mig såklart. Kul att se vad det är för andra tjejer som varit och bott i familjen innan mig! Hon var väldigt gullig och vi alla satt och bara pratade mestadels av tiden. Fick mig att tänka på om/när jag kommer tillbaka till familjen, hur det kommer vara. Barnen kommer vara trotsiga tonåringar och helt annorlunda. Men eftersom att dom kände igen henne som dom hade när dom var 3 och 5 år så borde dom känna igen mig senare också. 
 
Nej nu ska jag börja packa lite och sedan ge mig iväg mot Lotta för att se vad helgen har att erbjuda om man bor i Doylestown! 
 
Ha en toppen helg så hörs vi på söndag! <3
 
Ute på middag. En välsigt mysig restaurang som låg i en vik
 
Barnalek!
 
 

Kort och Gott

Då har jag överlevt två och en halv dag härnere med hela fammen så dags att rapportera. Hitills har det inte varit alltför farligt men tjejen i familjen börjar få rejäala attitydproblem, något jag inte orkar med. Märks att hon börjar komma in i tonåren samtidigt som det känns som att det är något hon gör med flit för att verka cool och få uppmärksamhet? Har sagt till henne ordentligt iaf och idag när vi spelade tennis och hon började dra igång så sade jag bara till henne och gick därifrån. Pallar ej vara med henne när hon håller på så, bortskämt beteende om du frågar mig. 
 
Nog om det. Finns inte alltför mycket att uppdatera er om därhemma. Vädret var kasst igår så då blev det en rejäl chillardag och det enda vettiga (om man nu kan kalla det det) var att gå på bio."The Croods" fick det bli denna gång, en barnfilm såklart men den var faktiskt rolig och underhållande med ett bra budskap. 
Lyckades även pallra mig iväg till gymmet igår med båda barnen, dom bråkade bara lite om alla redskap som finns därinne, och sedan blev det en timmes prat med Petronella innan det var dags att lägga sig tidigt. En positiv sak med att vara här är att man får minst nio timmars sömn (Y). 
 
Idag var det härligt väder men lite kallt fortfarande. Har försökt aktivera barnen bäst det gått med tennis, promenader med hunden och annat smått och gott. Jag lyckades även klämma in en springtur åt mig själv, duktig Sophie. Shoppade lite träningskläder på outleten och sedan hade vi en sen middag med familjen. Pappan var på dåligt humör så det var aningen awkward ett tag men efter ett glas vin var han glad igen. Pappans syster med familj är här också så jag får leka lite med en bebis, hihi så söt. Hon och hennes man är förövrigt väldigt trevliga också. 
 
Nej hade inte riktigt skrivsuget idag kände jag så det fick bli ett lite boring inlägg, SO LONG!
 
Jag och min Lukeyboy!
 
Barnen är glada sålänge tv:en är på, thank god for Netflix!
 
Sötaste ungen!
 

B is for Beachhouse and Brr

Hej och hå här står man på tå. Har anländit till familjens beachouse och det är verkligen kallt, vad händer med vädret? Förra året var det tydligen 15 grader vid den här tiden. Verkar som att familjen ångrar att dom inte valde att åka till Florida, och pappan har sagt två gånger att han har dåligt samvete för att dom inte tog med mig dit. Sade till honom att det behöver han verkligen inte ha för det var inget jag räknat med när jag kom hit, hoppas han förstår det. Bilfärden ner hit var iallafall hur underbar som helst. Knappt någon trafik, raka vägen ner och bara ösa på med bra musik eller prata med folk på skype/telefon, ni kan vara lugna, jag använder såklart handsfree! 
 
Helgen har susat förbi och den har varit slapp med härligt besök av Lotta. I fredags åkte jag först hem till Malinn och lagade middag med henne och hennes småtjejor. Så himla gulliga som förberett med förkläde och gjort teckningar till mig, uppskattat! Maten blev himla god och tjejerna ville att jag skulle stanna och kika på "Emil i Lönneberga" men jag var tyvärr tvungen att tacka nej till erbjudandet och åka hem för att möta upp Lotta. Alltid lika kul att träffa henne och eftersom hon är den enda härborta som delar mitt "Kardashians" intresse så fick det bli marathon med det innan vi somnade tidigt, trots att det var fredagkväll. 
 
Lördag var det upp och träna och sedan åka till mallen med Malinn (hehe det lät lite kuligt). Har också haft hand om Petronellas familjs hundar så har släppt ut dom ett x anta gånger plus varit ute och gått med dom. Kan säga att det inte är lätt att ha två labradorer i koppel samtidigt som pratar i telefon och ska försöka plocka upp bajs. Grannarna fick sig nog ett gott skratt om man säger så. Kvällen innehöll vin, egengjord ceasarsallad och sedan filmen "easy A", en tjejkväll helt enkelt. 
 
Det var min helg det. Nu ska jag ha några dagar i beachouset, hoppas bara det blir liite varmare! Hoppas ni därhemma haft en bra helg och att ni är taggade inför en ny arbetsvecka! 
 
Tack och hej leverpastej! <3
 
Middagslagning i fredags!

Spring Break

Då var det snart lov för alla barnen här i Amerikatt, alla jublar förutom Au Pairerna som måste jobba heltid? Nej nu ska vi inte vara såna och speciellt inte jag som faktiskt inte ska jobba på lovet. Eller ja inte så mycket iaf. Fick sovmorgon imorse eftersom det bara var tjejen hemma och henne tog mamman hand om, tackar så mycket. Sov ut till cirkus 9 och sitter just nu med lite frukost i ena handen och bloggar med andra medans tvätten rullar på. Det är vad jag kallar multitasking! 
 
Sedan mitt förra inlägg så har jag inte hunnit med alltför mycket speciellt. Det viktigaste är iallafall att jag blev på bättre humör ju längre dagen gick, tur. Lillkillen kom hem och vi gjorde läxor och åkte sedan till ett glassstånd som delad ut gratis isglass dagen till ära, "First day of Spring". Detta märktes dock inte av igår då det dalade ner snö från himlen, något som jag EJ hade beställt. Isglassen var uppskattad och även middagen denna dag, kul det för en gångs skull. Sedan drog barnen iväg med mamman på "roller skating" så jag slutade vid 18:00, yeey. 
 
Jag vaknar fortfarande med ont i halsen så fortsätter med mina små promenader, alltid något. Btw så får jag hela tiden mejl från alla möjliga affärer om hur mycket rea dom har, gratis frakt, ja allt som jag inte vill veta nu när jag måååste spara pengar! Har lyckats boka mitt andra av tre flyg, detta går till Miami från San Francisco, UNTZ UNTZ, can´t waait! 
Gjorde kakor åt lillkillen som kom hem tidigt och sedan åkte ner till beachhouset med pappan i familjen. Så jag och tjejen hade tid för oss själva och vi drog iväg till Subway och åt middag, glassigt värre. Hunden var också hos frisören igår och han blev såå fin. Han måste vara en av dom sötaste hundarna som finns, börjar se ut som att han och Erina snart ligger på delad första plats...Apropå frisören så hade det tydligen blivit missförstånd sist jag var där med honom. Dom hade tydligen inte klippt honom alls för det var det dom hade fått instruktioner om? Vettetusan var det kom från men min värdpappa skyllde skämtsamt på min tysta och ibland mumlande (enligt honom) engelska. Tvivlar jag på haha men tyckte det var roligt att dom då betalat för att få honom tvättad och kammad (Y). 
 
Petronella drog till florida igår med sin värdfamilj och jag är snäll nog att ta hand om hennes hundar under helgen. Det fick bli två musketörer som tittade på VampireDiaries i Malinns säng, inte lika trångt så det var ju något positivt. Var en vecka sedan jag träffade M eftersom hon varit magsjuk så det var roligt och fanns en del att prata om. 
 
Idag kommer Lotta hit och gör mig sällskap under helgen eftersom familjen är borta, awsome! På söndag åker jag ner till deras beachouse och stannar några dagar, kommer ej palla mer när det är fullt hus med släktingar och jag måste sova på soffan. 
Nej dags att ta ut hunden nu och sedan måste jag åka och fixa min nagel som gått av, buhu och ja det är I-landsproblem, big time! Hörs på söndag mina och kära <3
 
 
Nyklippt och fin
 
Två tjejer och en hund kan ha kul 

Bra och dåliga dagar

Två ord för två olika dagar, tisdag och onsdag. Det visade sig att halvdagarna började igår så jag hade hela måndagen för mig själv som vanligt och alla i huset var hemma så det var en välidigt slapp dag. Igår så hade jag hela fyra barn att ta hand om. När barnen hoppade av bussen så frågade chauffören om jag var säker på att jag inte ville ha några fler, nejtack tror att fyra räcker gott och väl. Som tur är så var det soligt och härligt ute så jag hade inga problem med att hitta på saker med barnen. Dom stannade frivilligt ute hela dagen och vi hann även med en promenad runt sjön med Petronella. Det var ett helt dagis som var ute och gick kändes det som. Fem barn, tre hundar och två au pairer, inte illa. Kuligt var det iallafall och barnen lekte i skogen medans jag och Petronella stod och pratade, vi har nog världens mest chilla jobb. Sedan var det Lacrosse time för min lilla kille. Bättre väder idag än förra veckan så kunde stå ute och titta på honom ett tag. Han är så himla nervös av sig och vill alltid kunna se bilen och mig plus att han vill att jag säger till om jag ska gå någonstans, undrar vart han fått detta ifrån. Påminner lite om hur jag kunde vara så på ett sätt förstår jag honom, han växer nog ur det så småningom. 
Kvällen spenderades med Petronella och Isabella i Newark på ett litet fik och sedan hem till Petronella för att hjälpa henne packa inför Florida. Hur ska jag klara mig utan min granne i 10 dagar? Får göra mitt bästa och saken blir lättare när jag vet att Lotta kommer i helgen, FF i mitt hus, kommer bli sjukt skönt!
 
Den dåliga dagen är idag men kan dock inte sätta fingret på varför. Är bara på allmänt dåligt humör och kan konstatera att jag vaknat på fel sida. För lite sömn kanske? Who knows. Vädret är fint men blåsigt så vettetusan vad jag och killen ska hitta på när han kommer hem, vilket är om typ en halvtimme. Jag hoppas på att bli på bättre humör under dagen, förhoppningsvis kanske killen kan fixa det om han är på sitt underbara humör som han har ibland. Håll tummarna för det! 
 
Annars har det inte hänt alltför mycket om man säger så, fortfarande ont i halsen så har bara blivit långa sköna promenader, funkar det också!  Har förresten glömt berätta att hunden nästan är rumsren nu! Jag såg till att pappan i huset fick sig en liten "utskällning" av Petronellas värdpappas mamma som haft hundar hela sitt liv. Hon sade allt som jag velat men inte vågat säga och han tog verkligen åt sig, ÄNTLIGEN! Så nu går vi ut med honom varanann timme och har en liten tavla som vi kryssar av allt han gjort och inte gjort på. Sjukt roligt men behövligt i denna familj. Väldigt skönt för mig att slippa var irriterad på familjen och tycka synd om hunden som var inne så mycket. Håll tummarna att det fortästter så som det gjort, bara en olycka på en vecka, hejja Cato!
 
Hare gött hejj sålänge <3
 
Sötase och håirgaste hunden just nu!
 
Cato´s schema
 
Lacrosse practice
 
Vi kan få fina solnedgångar här också!
 
Glada au pairer!
 
 
 
och såklart glada barn!
 
 

Kaffe och bloggar

Känner mig just nu som en äkta bloggare om jag får säga det själv. En stor kopp kaffe i högsta hugg och det kliar i fingrarna att få skriva av sig lite. Min arbetsplats hade dock kunnat varit en aning mera exklusiv men jag antar att ett stökigt rum och en obäddad säng får duga. 
 
Råkade visst bli fyra dagar sedan sist igen, men har inte haft tiden eller orken att sitta ner och blogga. Ännu en helg har susat förbi och denna gång har det varit en produktiv och väldigt bra helg. I fredags var det riktigt vårväder. En sådan dag när jag önskat att jag kunde gå och sätta mig på en uteservering med en cider. Jag var inte helt villig att ge upp den önskan så eftersom både jag och Petronella slutade tidigt så föreslog jag en afterwork? Något vi aldrig gjort här borta. Hon bangade såklart inte men eftersom det inte riktigt finns uteserveringar här på samma sätt som hemma så fick vi nöja oss med en bar som ligger fem minuter från oss. Yngst av alla därinne med ca 20 år tillgodo så börjar vi med en "car bomb". Detta fenomen är ett glas öl som du ställer ner ett shotlgas med baileys i och sedan sveper, liknar en jägerbomb helt enkelt. Låter kanske inte alltför gott men det kan jag tala om för er att det är och det sätter fart på saker. Sedan beställde jag en öl, hör och häpna! Har aldrig gillat öl men just då kände jag mig sugen så en öl fick det bli. Två timmar senare var kvällen fortfarande ung men vi kände oss klara med baren så vi drog oss hemmåt och satte oss nere vid sjön med levande ljus, filtar och ännu en öl. Fick besök av tre 17 åringar, varav en var allmänt dryg. Deras besök blev dock kort då klockan slog 10:30 och mamma ville ha hem sina pöjkar. Sjukt att dom är 17år och måste vara hemma vid den tiden medans jag vid den åldern rände runt på Kretas gator ensam (säg inget till pappa)? Ännu en stor kontrast till hemma. 
Iaf hade jag och Petronella en väldigt mysig kväll som avslutades med att Sophie äter nattmat och somnar i hennes soffa.
 
Lördagen var mest deg på dagen innan det var dags för basketmatch på kvällen. Malinn kunde tyvärr inte följa med då hon åkte på någon konstig magsjuka. Så två av tre musketörer tar sig mot Philly för att möta upp Lotta och Sofia. Var en upplevelse att se en basketmatch men kan väl inte påstå att basket annars är min sport och eftersom att Petronella passade på att ta en liten "nap" så kan vi kanske konstatera att det inte är hennes grej heller? Vi fick iaf en sketastor öl och en philly cheesesteak utav det hela. Efter matchen begav vi oss hemmåt och fick med oss Sofia som skulle hälsa på sitt gamla hem. Vi satte oss på samma bar som dagen innan och tog en drink + ännu en öl och slog på stort och tog en nachotallrik! Eftersom det var St:Patrickday så gjorde dom våra öl gröna, klassiker! Vid 1snåret stapplade vi innanför dörren och låg och pratade innan vi slocknade. 
 
Söndag, vilket även kallas vilodag, började med en klassisk pyjamasbrunch och sedan bara chill,prat och inspelning av pinsamma filmer hemma hos mig innan jag körde Sofia till tåget, tack för ett härligt besök och hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi ses igen. Jag och Petronella tog en St.patricksday öl och insåg att vi druckit tre dagar i rad, INTE bra. Dom känner även igen oss i baren numera, positivt eller negativt? Annars var det chill med familjen, Kardashians och en nattpromenad som fick avsluta en väldigt bra helg!. 
 
Måndag idag och barnen har halvdagar plus att jag har halsont så får ta det lugnt med träningen idag. Hoppas detta Ûberlånga inlägg och alla bilder är kompensation för alla dagar ni kikat in här och det visat sig vara tomt!
 
Ha en bra vecka och jobba hårt, det kommer jag göra! <3
 
Mys i Somerset Lake med bästa sällskapet!
 
 
Basket
 
Sickan och Harry back together!
 
Man går ju all in?!
 
Självklart var dom ökända cheeleaders där.
 
Glada tjejer med sina gröna öl!
 
 
Den enda "anständiga" bilden från vårat fnatt vi fick får avsluta mitt inlägg. Kanske nya coverbilden till Robin Stjernbergs låt "You"? var väl den som vann Meldifectivalen?
 
 

Vanliga dagar

Nu kan jag tala om för er därhemma att jag är ett steg närmare att komma hem. Jag har nämligen skickat in min förfrågan om när jag vill åka hem. Det kändes lite halvt konstigt att berätta det för familjen och pappans första fråga var, kommer du gråta? Jag VET att jag kommer gråta när jag står på flygplatsen eller veckor innan eller ja, närsomhelst. Kommer bli väldigt sorgligt att lämna allt man byggt upp här borta över ett år, men det finns ju inget som säger att man inte kan komma tillbaka? tacka gudarna för flygplan. 
 
Back on track med bloggandet, varannan dag nu kör vi. Har dock inte hänt så mycket på två dagar, dagarna ser ganska lika ut med träning, jobb och barnen har varit på relativt bra humör. Häromdagen hade tjejen kommit försent till skolan när pappan körde henne, så igår bad hon mig att köra, självklart ställde jag upp. Jag trodde pappan var vaken och kunde ta hand om killen medans jag körde henne, men icke. När jag kommer hem sitter han fortfarande och äter frukost och bussen ska gå om 10min, lyckat! Vi springer runt i huset och letar efter kläder, strömpor, skor, jackor, får på hunden kopplet och lyckas stå ute i regnet och hinna med bussen, hurra för mig mig, super au pair! Pappan kommer ner och gnor sig i ögonen och säger att han glömde ställa om klockan på sitt rum (vi har sommartid nu, så bara 5 timmar tidskillnad) så han trodde att klockan bara var 7 och att han hade gott om tid. Hans andra ursäkt var att han hade vaknat och skulle ställa om klockan men mobilnen hade ramlat ner på golvet och sängen var så högt upp så han nådde den inte. Detta är min värdpappa i ett nötskal haha, men vi tycker om honom ändå. 
 
Igår var det butts and gutts + springtur och efter det kände jag mig lite halvkrasslig hela dagen men au pairmöte stod på schemat så bara att pallra sig dit. Denna gång var det laserdome, var roligt dom två första spelen men sedan tröttnade jag och Petronella. Måste även erkänna att jag inte alls är så duktig på det! Vi satte oss och körde bilspel och sedan tog vi en fika på ett fik bredvid, körde på stort och varsinna rejäla efterrätter. Åkte hem tidigt och släppte av Petronella hemma mot hennes vilja för att lägga mig tidigt. Min värdmamma säger att hon kunde ta barnen på morgonen så jag kan sova ut, UNTZ UNTZ, man tackar och bockar. 
 
Ska jobba sent ikväll eftersom mina värdföräldrar ska ut och äta så får njuta av min lediga tid, torsdag idag vilket betyder snart helg, hurra! Ser ut att bli basketmatch på lördag med ett gäng tjejor och sedan sover Sofia över och sen bidde det kanske brunch på söndag, känns som att det kan bli en bra helg! 
 
Hare gött hejj från Amerikatt! <3
 
Sne men iaf en bild från laserdome, taggade till tusen!
 
 

9 months

Ännu en månadstolpe har kommit och denna gång är det den nionde. Endast tre månader kvar men just nu känns det helt okej att åka hem, men detta går såklart i perioder. 
 
Nu har det även råkat gå fyra dagar mellan bloggandet, ber om ursäkt för det. Trots fyra dagar så har det inte hänt alltför mycket faktiskt. Men det har däremot varit helg, hurra. Den gled förbi väldigt snabbt måste jag säga men den har varit väldigt slapp. Som jag skrev i fredags så hade jag min dejt med lillkillen i familjen. Vi var på bio och han höll min hand och fick även min lilla kyss hihi. Han var dock väldigt trött efter filmen så han somnade i bilen, lika bra så han inte såg att smsade när jag körde, jag vet ajjabajja Sophie. 
I lördags så vaknade jag tidigt och kände att när jag ändå var uppe så kunde jag pallra mig till gymmet och köra ett Step Up pass, och så bidde det. 10:45 var jag hemma, färdigtränad och redo att inta vad lördagen hade att erbjuda. Just denna lördag visade det sig vara strålande sol och upp emot 15 grader, hur underbart som helst. Jag tog tillfället i akt och satt ute på altanen, skypade, lekte med hunden och kirrade med lite smått och gott. Har pratat med Lotta som ska ska hyra lägenhet och tillbringa hela sin resemånad i Miami med sin "kille". Så det blir nog för mig att "tagga" dit (som Lotta skulle sagt), INTE mig emot. Miami take 2, UNTZ UNTZ!
 
Resten av helgen umgicks jag med Malinn och även på söndagen var det underbart väder. Jg var tvungen att jobba lite men Malinn var så snäll och höll mig sällskap hela tiden. Vi tog barnen till min värdpappas hockeymatch, råkade köra till fel ställe så blev en timmes bilkörning, top notch. Sedan blev det en frozen yoghurt, mumma vad gott en solig dag! 
 
Annars så är det tisdag idag och jag har sovit bort typ hela min lediga tid. Var så himla trött imorse så jag gick och lade mig efter att barnen gått till skolan. Just det, igår gjorde jag något jag inte gjort på väldigt länge, nämligen klättra i träd! Det var nostalgiskt och väldigt kuligt och måst erkänna att det kom sig ganska naturligt fortfarande, man kanske inte är så gammal ändå? Blev också massa hoppande på studsmattan, vilket alltid är kuligt. 
 
Ja men herregud nu höll jag på att glömma helgens nyhet! Klantiga Sophie lyckas tappa sin telefon i en brunn. Blir man förvånad? NEJ. Tappade den på vägen hem från Petronella på lördagskvällen och det var Malinn som såg den genom brunnen. Efter mycket om och men och med hjälp av hela min värdfamilj fiskade vi upp den, lade den på tork och sedan i ugnen. Simsalabin några timmar senare funkar den och gör det fortfarande, peppar peppar! Var telefonlös ett dygn och gör gärna inte om det, man måste inse att man är beroende av telefoner helt enkelt. 
 
Nej dags för lunch, lite smått sugen på en Penautbutter & Jelly sandwich, får se om det blir det eller äggmacka, en tub kaviar är redan borta...
 
Hörs om två dagar (hoppas jag ;)), hare gött hej! <3
 
 
I still got it!
 
 
 
 

Last snow? Let´s hope so!

Ja idag är nämligen så att vädergudarna har bestämt sig för att vi ska ha snö. Om det är en sak som jag märkt under detta år så är det att vädret kan variera väldigt mycket på kort tid. Ena dagen går du ute i t-shirt och nästa dag måste du ha vinterjacka, men jag gillart. 
 
Sitter just nu och njuter av min fredag och väntar på att tjejen ska vakna (ju längre hon sover desto mindre jobb ;)). Hon har det lyxigt som är ledig varje fredag denna månad och jag bjuder på pannkakor varje gång, inte illa va? Det här med au pair ser mer och mer lockande ut! Annars så ska jag försöka få iväg henne att leka med en kompis så jag kan träna och göra lite annat smått och gott. Förresten så är det precis en vecka sedan min familj lämnade mig och for tillbaka till Sverige. Skypade med pappa igår för första gången och det verkar som att dom lyckats ställa om sig till det normala svennelivet igen, jobb och allt vad det innebär. Jag lever också lite svenskt genom att äta äggmacka med kaviar varje dag, njuter varje gång medans familjen bara mobbar mig varje gång dom ser den där jäkla kaviartuben. Man måste nog ha växt upp med det för att gilla det.
 
Veckan har rullat på snabbt som vanligt och jag och Petronella insåg att vi bara har 12 helger kvar, stört! Man måste börja planera och se till att man får göra allt man vill medans man är här, men det borde inte vara några problem. Denna helg kommer dock inte bestå av speciellt mycket eftersom mamman är i Florida hela helgen och pappan har bett mig jobba lite på söndag. Inte det roligaste men man ställer väl upp, är inte alltför många timmar och nånting ska man väl kunna hitt på med dessa barn. 
Hunden har överlevt veckan realtivt bra och har inte haft alltför många "accidents" inomhus. Detta tack vare att vi tar ut honom varannan timma, vilket tydligen behövs och funkar. Vi kan nu konstatera att han bajsar ca 3ggr om dagen, 07:00, 14:00 och 21:00, utifall att ni ville veta! 
 
Just det, har glömt att nämna att tisdags fick jag ta farväl av ännu en kompis. Mitt tredje och sista hejdå innan det är min tur. Johanna kom hem från sin resemånad så jag och Malinn åkte hem till henne för att höra hur hon haft det och få alla goa detaljer och tips om vad man ska och inte ska göra. Väldigt trevligt och som alltid sorgligt med hejdå, MEN hon bor faktiskt i Vingåker så hon är bjuden på min "välkommen hem" fest när jag ja, kommer hem helt enkelt! 
 
Som sagt fredag idag och äggen kokar på för fullt. Jag och lilkillen har en dejt ikväll, får kanske se detta som min amerikanska dejt?! Vi ska gå och se "Trollakarlen från OZ" på bio. Han har tydligen sagt att han ska hålla min hand och pussa mig vid "rätt" tillfälle i filmen, får se om han vågar!
 
Nej nu är äggen klara och magen kurrar, time to eat! 
 
Hasta la vista!
 
It´s date time!

Lucky strike

Lycky Strike med Maroon 5 är en låt som fastnat i hövet (petronella som säger så och det smittat av sig på mig) på mig just nu, superpeppande låt som kan få mig att springa flera mil! Eller ja nån mil om jag har tur. Den dunkas på hög nivå i bilen just nu iaf så checka in den Jossan, think your'e gonna like it!
 
Veckan har dragit igång och den rullar sakta med säkert frammåt. Barnen har varit relativt lydiga eller också är det bara jag som står ut med mer nu när jag inser att min tid sakta men säkert håller på att ta slut. Fick ett mejl från Cultural Care om att jag måste boka min biljett hem. Skulle gärna svara "Tack men nejtack, tror jag stannar" men det går ju tyvärr inte. Eftersom jag måste boka biljetten hem så sätter det press på mig (och jonas) att bestämma hur resemånaden ska se ut, finns så himla många alternativ och man vill ju hinna med så mycket som möjligt, blir helt snurr i bollen bara av att tänka på det. MEN något som är säkert är att det kommer blir awsome och massa UNTZ UNTZ. På tal om untz untz så har jag lärt barnen detta underbara utrryck nu. Som jag sade till Petronella igår så ska det bli mitt mission att få alla säga detta innan jag åker hem! 
 
Verkar som att våren sakta men säkert ska smyga sig på nu också, love it! Igår var barnen ute och lekte i t-shirt och vi hade för en gångs skull massa lektid. Vi hoppade studsmatta, lekte med hunden och gick promenix. På kvällen hade vi familjemiddag eftersom att mamman fyllde år, grattis till henne. Är inte helt säker på hur mycket hon fyller men det är säkert något hon som alla andra kvinnor försöker hålla hemligt. 
 
Annars då? Jo som sagt back to normal men livet och det rullar på. Har bestämt att Sofia ska komma och hälsa på nästa helg och helgen efter det kommer Lotta, mucho kuligt. Just det, jag har också bokat flygbiljett från familjen till Dallas för att träffa Jonas, shise nu är det gjort asså, 11 Juni går planet från Philadelphia till Dallas, Let the adventure begin!
 
Btw, lillkillen har slutat med piano, hallelujah säger jag då jag nu slipper träna det med honom, har inte varit dagens höjdpunkt om man säger så! 
 
En chilldag, massa regn, invigt mina nya stövlar, fixat naglarna och lunchat med Petronella, nu time to work!
Hare gött hejj! <3
 
 
 
 
 
 
Avslutar med bilder på fammen, i svartvitt ser allt/alla bättre ut ;)

Long time no write!

Såå nu var det väldigt längesedan jag skrev något här. Har varit full rulle ända sedan familjen kom förra veckan och allt har varit så himla bra, men "all good things have to come to an end", right?
 
Hela veckan började som sagt med en överraskning för pappa och Robin. Deras flyg landade tidigt så jag hann inte möta upp dom på hotellet men hittade dom på en restaurang i Chinatown, och överraskade blev dom, har min secret agent Heddy att tacka för det! Vi åt middag och bara njöt av att vara tillsammans igen innan det var dags att sova ut för dom!
3 hela dagar i NYC och som sagt full rulle hela veckan, ingen vila här inte. Vi var på språng 12 timmar om dagen och fick gjort så himla mycket, allt lyckat. Min favoritgrej var att se musikalen "Chicago", den var så sjukt bra och jag njöt varje minut av den. Vi hann även med shopping, Central Park, Museum, Top of the Rock, 5th A., WTC, SoHo, Brooklyn och mysiga middagar. En sak jag tror vi alla märkte var att när man är så många så är det viktigt att man ser till att blodsockret inte faller alltför lågt för då kan det bli hetsiga diskussioner. Med det sagt så måste jag även tillägga att min familj är underbar och det var underbart att få så mycket tid med dom. 
 
Efter NYC begav vi oss mot min lilla stad Landenberg. Mina två familjer möttes och på torsdagen hade vi en jättetrevlig sista middag på en restaurang, kan erkänna att jag åt liite för mycket efterrätt, men den var så god så kunde verkligen inte hålla mig. På tal om efterrätt så fick jag en hel resväska med godsaker från Sverige, godis, choklad, finn crisp, digestive och T.O.M farmors bullar kom med, skitgott! Så just nu sitter jag och äter upp det sista av godiset för att imorgon börja mitt nyttiga liv igen, kommer bli skönt att börja träna igen! Och efter en hel veckas ledighet är det dags att börja jobba igen, så himla snällt av familjen att ge mig ledigt hela veckan!
På onsdagen hann vi med en heldag i Philadelphia, shopping, historia, mat och sedan NHL-match, vilket förmodligen var höjdpunkten på Robins vecka (förutom att träffa mig såklart!). Jag tyckte också att det var jättekul att se matchen och känna stämingen, ännu en sak att kryssa av min to do list i Amerikat. Jag har även lyckats shoppa massor på min shoppinglistadenna vecka, AWSOME! 
 
Som sagt torsdagen hade vi middag med familjen, barnen gick på högvarv men vi överlevde. Vi hann även med frulle med Petronella och sedan köpcentrum för att göra sista shoppingen! Jag fick äntligen köpt mig min första riktiga klocka. En guldig Marc Jacobs, huur nöjd som helst!! :D
 
Sedan var det dags att säga hejdå och såklart kom det tårar. Jobbigt när dom åker från min uppfart som jag sedan ska stå på varje dag..Men jag ser dom om inte alltför länge så det känns ju bra! TACK FÖR EN UNDERBAR VECKA <3
 
Har hunnit vara helg och allt är nu tillbaka till det normala. Lillkillen spelade i periodpausen på NHL-match i lördags så jag fick se två matcher på en vecka, inte illa. Sedan hade tjejen konsert med en kör som hon nyss kommit in i. Lördagen avslutades med en efterlängtad ost och vinkväll med tjejorna, nästan två veckor sedan vi alla tre sågs så det fanns massa att prata om. Det var väldigt lyckat och härligt att träffa dom igen, har saknat dom när man är van att umgås varje dag. Vet inte hur det ska gå när man kommer hem!
 
Nej time to sleep som Clara brukar säga, här får ni en bildbomb, enjoy!
 
 
 
SURPRISE!
 
 
Museum of natural history
 
 
Pappa posar!
 
Första dagen bjöd på dåligt väder. Vi trotsar och säger "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder"!
 
<3
 
Central Park
 
Top of the rock
 
 
Serious shoppinggirls!
 
Brooklyn Bridge
 
Klassisk hoppbild är ett måste!
 
Pappa fick träffa Rocky och springa uppför trappan
 
Och Robin fick sin NHL match
 
Only in America?
 
Avslutade med en trevlig middag!
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0