2 veckor!

Imorgon firar jag två veckor hos familjen, tiden har gått fort och allt har varit väldigt upp och ned. Stämingen just nu är bra måste jag ändå få tycka (peppar peppar!). Var modig nog att ta upp snacket om bensinen idag med pappan och han tog nästan orden ur min mun och höll med om att det var orättvist att jag fått betala det, så jag fick tillbaka det + lön för två veckor, så nu sade det klirr i kassan! Han hjälpte mig att öppna bankkonto så nu är är det bara att börja shoppa, eller måste ifs vänta på mitt bankkort men sen så!
Apropå shopping så ser det ut som att det blir en tjejtur till New York nästa helg, awsome!! Då ska det spenderas pengar för det tycker jag själv att jag är värd, hihi. Blir att åka hem til Landenberg på fredagen isf och sedan New York lördag-söndag, läängtar! Vet att en viss person vid namn Fiapia blir avis nu iaf ;)
 
Annars har jag jobbat mycket idag, kört en hel del, städat badrum, städat undan lite i huset, lagat mat, dusch/badat barnen så allt skulle vara klart tills mamman kom hem från jobbet, då åkte vi nämligen direkt till deras beach house, inte illa, vi ska vara här till nästa lördag, eller ja fredag för mig. Jag och mamman pratade faktiskt större delen av resan vilket kändes väldigt bra, hoppas bara att det håller i sig, håll tummarna där hemma! 
 
Sliten brud tänkte lägga sig tidigt för att försöka sova ut lite men ändå inte sova alltför länge imorgon. Det är dock väldigt varmt i mitt rum just nu, inga nordliga vindar här inte! Men sömn ska jag nog klara att få mig, men först ett "new girl" avsnitt, ni som inte tittar på det, BÖRJA, det är riktigt kewl. 
 
Och apropå ingeting så tycker jag att en vänlig själ skulle kunna skicka över lite svenskt hederligt lösgodis (Jossan du kan köpa åt mig för du BORDE veta vad jag gillar, så kan Feliks posta det till mig), efter ca 2 månader utan sötsug så har det kommit tillbaka, gott folk, I`M BACK!
 
Nu bidde det sängen, godnatt från ett mysigt litet rum är i Bethany beach (om ni skulle vilja googla och se var jag håller hus) :)
 
 
 
Strike a pose!

Hoppsan Polly!

Måste börja detta inlägg med ett bekännande, har snott en pollypåse från barnen, dundundundun...Icke bra men sånt är livet, man vill ha det man inte har och ibland tar man det också. Blev så sugen igår så jag sket i att borsta tänderna och käkade polly, samt kollade på new girl, lovely serie. Hade en liten träff med familjen och våran kontaktperson här igår, gick la bra men dom känner varandra så väl så kände mig inte riktigt delaktig i mötet. Och mamman som vanligt stressad till tusen, kunde inte låta sin man tala till punkt för hon skulle göra det ena och det andra, hallååå liksom, kan du ta dig lite tid till annat? Bara för att hon gjort detta möte ett x antal gånger och vet hur allt går till så betyder det inte alla gör det. Tack nu har jag fått "blow off some steam", skönt! Måste fråga familjen om jag kan få åka till New York nästa helg också, ska ju till beach houset egentligen men åker myycket hellre till Yorkan och glider lite fint sådär.
Måste även ta upp bensinfrågan. Är nämligen så att jag ska stå för ALL bensin, vilket inte känns helt rättvist eftersom att det ingår i mitt jobb att köra barnen och det ska ju faktiskt inte jag stå för? Ush kul att prata med dom om det redan, men ibland måste man bita i det sura äpplet, handlar faktiskt om 25% av min månadslön i princip.  
 
Nog om detta. Idag har skjutsat barnen som vanligt och sedan ledig några timmar, skypade med Fiapia, naajs, "everybody go back to your seats", "especially you mam", internt skämt men alla som sett bridesmaids vet vad jag talar om, hilarious. Var även tänkt att jag skulle träna idag eftersom det var dags att tvätta håret så då måste man passa på, men oj vad tiden rann iväg och helt plötsligt var det dags att hämta barnen. Tjejen hade typ pms och började gråta för att jag sade till henne att göra "läxan" (ett brev till sin kusin) ordentligt, och killen sade att han hatade tacopaj, men han hatar nästan allt, drygt att laga mat till sånna. Kan dock inte låta bli att känna igen mig själv i det, så jag ber officiellt om ursäkt till far min för att jag var så kräsen som liten, ett under att ni inte drämde till mig! 
 
Ikväll hade jag första au pair mötet, vilket var på ett ställe som heter Longwood garden. Jättefint ställe med massa utsmyckningar och fina lampor så det var mysigt att strosa runt i. Nu tänkte jag titta på lite mera New Girl och sedan släcka lampan, har en låång dag framför mig imorgon och på kvällen drar vi till beach houset, kommer bli mysigt hoppas jag!
 
Simma lugnt och peace out!
 
 
 
 
Häftiga näckrosor!

Ny vecka nya tag!

Måndagen har gått och tisdagen är här. Igår fick jag testa på hur en riktig dag kommer se ut i mitt jobb och kan bara säga ME LIKE! Skjutsade barnen till roller hockey camp vid 9 och sedan var jag ledig fram tills jag skulle hämta dom, vilket var kring 2-3. Pysslade lite i huset med ditt och datt men hann också bara chilla och skypa med Jossan, Me like det också. Tillagade exklusiv middag, chicken nuggets med ris och grönsaker, ni går MER än gärna komma med bra förslag på enkel och nyttig mat, har en lista egentligen men alla förslag välkomnas. Känns faktiskt lite bättre med familjesituationen även om mamman kan vara lite stel ibland. Just det, tankade för första gången igår också, gick muy bien med lite hjälp från en snäll kille som på en gång gissade att jag var från Sverige, otippat! På kvällen åkte jag och tjejerna till ett ställe som heter Newark och fikade lite, diskuterade alltifrån avicci till politik, inga blåsta svenskar här inte! Har även sett att NIckelback ska ha koncert i närheten av mig i Juli, MÅSTE DIIIT men vet ej hur jag ska mig fram och tillbaka, får la gå i värsta fall?
 
Dagen hitills har sett ut som så att jag gick upp tidigt för att gå ut gå med Hanna innan jobbet hon, hon kommer i tid men jag inser att ingen av föräldrarna är hemma så vet ej om jag kan lämna dom ensamma. Blev ingen promenix men vi delade på en banan iaf. Nu tänkte jag skypa med Jonas dala dahlström och se vad han har för sig. Måste få tillägga att det finns billiga biljetter till New York i september på momondo, ca 5000:- tur och retur, Just putting it out there!
 
Hare gött så länge!

Blissfull Sunday!

Jaarå två dagar till har gått och vi kör på!
 
Först till gårdagen där jag firade midsommar på blandat amerikanskt/svenskt vis, väldigt trevligt. Många av grannarna samlades hemma hos en svensk familj som bor två hus bort från mig och vi spelade svensk musik, gjorde midsommarkransar och ja hade det allmänt trevligt, vet dock inte hur lyckad min krans blev men det är en annan historia. Jag och Hanna hade gjort en apptitretare som bestod av mozarella och tomater, dock inte lika god som den pappa och Heddy hade med sig från Italien (den var gudomlig!) men man får göra det bästa av vad man har och det blev väldigt gott ändå! Fick även använda min klänning som jag köpte i Paris för andra gången, TUR att jag köpte den liksom! Nej men allt som allt var det en väldigt mysig dag och underbart väder. 
 
Idag har jag tränat för första gången (kors i taket!) och ska väl försöka komma igång med träningen nu, gymmet ligger ju faktiskt på gångavstånd. Sedan slappade vi vid poolen hela dagen, även det gudomligt och fick lite färg också. Har skypat med familjen för första gången också, underbart att se och höra allas röster, även Erina fick vara med på ett hörn, high tech hund det där. Robin hade tagit över mitt rum (not surprised) och även skaffat flickvän, gulligt värre och grattis till honom : ) Skulle blivit shopping för hela slanten idag också men visade sig att dom stängde tidigare än väntat så vi valde att arbeta på brännan istället och sedan åka till en mindre butik med massa skit och bra grejer, hittade ett par fina träningsshorts iaf, får shoppa loss en annan dag helt enkelt. För er som är interesserade av min kost här nere så kan tala om att jag idag ätit två mackor, en banan, en cookie och sedan baconpopcorn, låter inte alltför för gott jag vet, men ger man det nån chans så slinker det ner vill jag lova.
 
Hur går det med familjen då? Jo tackar som frågar, det går fram och tillbaka hela tiden, ena stunden känns det jättebra och andra lite stelt, så jag säger det om alltid står i min dagbok när jag skrivit efter en utekväll "vi får se vad som händer". 
 
Nu ska jag SLÄCKA lampan och sova, har kommit till det stadiet att jag vågar det nu, så "stay tuned" som man säger i detta Amerika !

Friday friday!

Hej och hopp alla goa och glada!
 
Hoppas alla hade en bra midsommar, verkar iaf så efter alla facebookuppdateringar och bilder som läggs upp! Min midsommar har spenderats med att jobba en hel del men ändå en chill dag. Körde bilen själv för första gången, gick superbra, när jag lämnat barnen satte jag på musik på hög volym och sen var det bara att lägga i femman och köra. Nej kanske inte riktigt eftersom jag kör en automatväxlad bil, meen ni fattar. Hann tvätta lite kläder och leka Batman&Robin sedan kolalde jag på min minstas art show, vilket han blev väldigt glad för, duktig au pair! Vi var även nere vid poolen en stund idag också och sedan drog familjen ut och åt, dom ville att jag skulle följa med men blev så stressigt för mig + att jag och några andra skulle ut och äta senare, ville även ha lite ledigt efter en hektisk vecka. Kan även noteras att jag fick beröm för att jag hållt huset rent och plockat undan en hel del grejer idag, det kändes otroligt skönt faktiskt för då vet jag att jag gör nånting rätt! 
Ikväll var vi som sagt ute och åt på en chinesisk restaurang, sk*tgott och väldigt mättande, man får ju mat för en hel armé känns det som! Det var väldigt trevligt och imorgon vankas ännu mera trevligheter när vi ska fira midsommar hos en svensk familj som bor två hus bort. Jag ska stå för en liten apptitretare men vettetusan vad det ska bli ännu, surprise surprise! 
 
Nej nu ska jag nog lägga undan datan på ett bord (en regel hos familjen eftersom det är en brandfara att ha den i sängen) och sedan försöka njuta av att jag får sovmorgon till 9, yeey me!
 
Nej nu ska jag och edward sova tror jag, känner oss lite trötta (fast vampyrer sover väl inte? aja), hej och godnatt från Landenberg!
 
 
 
Härlig bild från en häärlig kväll, saknar er därhemma! < 3

Jahapp!

Som rubriken lyder så är det lite så jag känner just nu, har jobbat i snart 14 timmar och ska även jobba i helgen eftersom att pappan ska på hockey och begravning medans mamman är bortrest. Känns väldigt segt och hoppas verkligen att dom uppskattar detta! Hade verkligen sett fram emot en ledig helg och att sova ut men är ju svårt att säga nej nu i början. Allting känns ltie stelt igen med föräldrarna, känner mig mycket mera som en anställd som bor hemma hos dom och inte speciellt så mycket som en familjemedlem, hoppas detta blir bättre snart! Barnen är jättegulliga även om dom inte alltid vill lyssna så det är en sak som är skönt iaf. 
Har fått köra bil idag också för första gången, vilket gick bra trots den stora bilen. Och imorgon redan måste jag köra barnen själv eftersom pappan tydligen missat så mycket på sitt jobb idag för att han varit tvungen att hjälpa mig med barnen, kul att veta. Är lite si och så med föräldrarna just nu men läste att vi som är födda andra juni tydligen är gjorda för att lösa problem, så jag lägger detta i guds händer och hoppas på en kosmisk rättvisa höhö. 
 
Har annars varit väldigt varmt både igår och idag, ca 35-40 grader så ska inte klaga, har legat lite vid poolen båda dagarna och det har varit gött! På lördag blir det midsommarfirande och tänker jag inte jobba, så är det bara, eller?. 
 
Hoppas alla får en trevlig midsommar därhemma,
en slank han hit och en slank han dit och sen sade sophie godnaatt!
 
(Just det, måste berätta en konstig sak jag fick smaka idag, "antcamp" eller nåt hette det, alltså celleri med jordnötsmör och sedan russin, say whaaat??)

10 dagar, en hel del kvar!

Jarrå, vi fortsätter med samma visa på jobbet, upp vid 7 och chilla till 7:30 när barnen ska upp och gödas och sen ÅKA med i bilen. Pappan har ännu inte fixat med försäkringen så jag glider runt i framsätet på en minivan medans mamman kör, känns lite bortkastat med tid men så kan det vara! Var vid poolen första gången idag med ett av barnen, känner mig inte helt i bikiniform men bada bör annars dör man?, speciellt när det är 30+. Som sagt jättevarmt och fuktigt ute idag så man ville knappt vara ute, så jag och pojken var inne och ritade hela förmiddagen, blev en sjöjungfru och en karaktär som heter "brave". Måste säga att jag blev skapiligt nöjd med resultatet med tanke på hur otroligt kass jag är på att rita! 
 
Hade ett litet mentalbreakdown idag också, blir lite mycket på en gång med allt som ska läras, göras och lagas, denna mamman har verkligen koll på ALLT! Vettefasen hur allt detta ska gå och är speciellt nervös när det gäller maten, det ska vara protein, kolhydrater, grönsaker mm, ni som känner mig vet att när någon börjar prata om sån skit tänker jag "vad är det?", ät det som är och ser gott ut! Ikväll gjorde vi "mac and cheese", smakade dock inte eftersom det inte blev något kvar haha, så jag slängde i mig lite tacoköttfärs och håll i er sallad med tomater och gurka, nyttigt värre och en guldstjärna till mig tycker jag!?
Har också testat på att fånga eldflugor idag, så nu kan jag kryssa av det på min bucket list!
 
Tänkte sussa nu men måste erkänna en lite pinsam sak först, jag sover med lampan tänd och har en ögonbindel för ögonen, läskigt att ha en mörk källare för sig själv ju, får se när jag kommer över detta stadie! 
 
Nej nu slänger jag på mig min ögonbindel och säger tack för idag alla goa och glaa!
 
 
 
 
 
 
  

19/6-12

Hej och hå!
 
Två jobbdagar har snart gått och måste säga att det gått väldigt bra, inget körande ännu dock eftersom det är papper med försäkringar som måste fixas, ni vet ju hur amerika är. Gick iallafall galant att ta hand om barnen själv igårkväll, lagade spagetti och köttfärsås, dom blev rena och sedan var det nästan läggdags! Men då kom mamman så hon skötte det. Mitt i allt detta fick jag även träffa två svenska tjejer som bor ca 3 minuter ifrån mig, så nu har jag vänner hihi. Kändes skönt, är man inte ensam här! Så dom visade mig runt lite igår och vi gaggade en hel del, så detta blir nog bra ! Måste även berätta att pojken i familjen har en brittisk accent, skitgulligt, trodde detta först var något han hittade på men icke, så nu får jag lära mig både amerikanska och brittiska, yeey!
Annars då?, jo jag pratade med pappa igår en stund på viber, första samtalet sedan jag åkte så det var kul att höra hans röst, och skypade nyligen med jonas dala dahlström, även det väldigt trevligt!
 
Nej nu kommer nog barnen och modern snart hem, vi ska käka lite tacos, mmmm. Sedan ska jag nog träffa tjejerna och åka till ett "mall" som det så fint heter här och se om man hittar något. 
 
Här kommer iaf lite bilder på hur jag bor, får på huset en annan gång, tudeloooo motherf***rs, !
et en 

En vecka i detta såkallade amerika!

Japp en vecka har redan gått mina kära vänner, men känns som mycket längre, har hunnit varit på 3 ställen redan liksom, om det fortsätter såhär komemer jag ha sett hela amerika om 2 veckor! Men så är inte fallet, nu har jag faktiskt kommit till mitt hem, äntligen! Har en hel våning för mig själv med badrum, vardagsrum/lekrum, vilket är underbart, så har spenderat kvällen med att packa upp alla kläder och ställt fram bilder på nära och kära och ligger just nu i min stora och skööööna säng med en gizmo på armen och en edward som tittar på mig. Nu undrar ni såklart vem denne edward är, jo nu ska ni få höra, det är ingen mindre än edward cullen jag har i mitt rum. Tyvärr inte den riktiga men en i kartong får la duga sålänge. Han har blivit vidareskickad bland många au pairer, en trevlig tradition sådär! Fick också en liten present av familjen, lite badrumsartiklar och ännu en välkomstskylt som killen i huset gjort, gulligt! Barnen har fått sitt godis, vilket dom älskade, och gav föräldrarna deras present idag och dom verkade också gilla det dom fick, so we are off to a good start!

Imorgon börjar jag jobba, ska köra barnen lite hit och dit och sedan blir det lite lek på eftermiddagen och sedan får dom en helkväll med moi, not bad! Föräldrarna är nämligen på en affärsresa och en affärsmiddag, så då är det upp till bevis! Allting känns iallfall bra med familjen, var lite nervös kring föräldrarna ett tag men hade ett litet snack med pappan och då blev det bättre. Så nu är det bara att tuta och köra! Hoppas även på att få träffa två tjejer som bor här i området imorgon och skaffa mig lite amigos!

Hann även med att skypa med två underbara personer, zazza the king och fiapia, yeeyyy! 

Sussa nu för ska upp relativt tidigt imorgon, så "hade" as we say in norway! (det rimmade om ni inte märkte det) 
Tänkte att ni skulle fått massa bilder men det tar för lång tid så får bli imorgon eller något :)


Back on track!

Jaha då har jag kommit till det jag skulle hit för att göra, jobba och bo hos en familj!

Men först berätta lite om New York:
Satte oss på en buss in till new york med alla andra au pairer, hade en asskön busschaffis, pratade och svor åt alla bilar och kallade polisen för "popo", fråga mig inte varför. Iallafall, vi kom till fram och det hade tydligen presidenten också för stället var packat med trafik och massa poliser, så vi fick ej se frihetsgudinnan och ground zero, lite boring men allt för presidenten eller hur är det? Vi fick se Greenwich village (som hade en godisbutik med massa svenskt godis), times square, central park (hur mysigt som helst) och avslutade med rockefeller center som hade en underbar utsikt över hela faderuttan! Jag och tre svenska tjejer drog sedan till TGI Fridays och åt en gudomlig middag innan det var dags för att bege sig hem. Om det ändå varit så enkelt, alla utom oss svenskar och austalienare kom i tid till bussen(såklart), men alla dessa mananas (ett uppfunnet ord av oss svenska om sydamerikanerna eftersom som deras klocka går ca 15-30 efter våran) kom sent och 40 min senare än väntat var bussen påväg hem igen, snacka om vi var irriterade på dom! Men hem kom vi och då var det bara att borsta tänderna, packa (och facebooka lite) och sedan somna innan man blev för nervös inför morgondagen. New York, I´ll be back!

Nu till morgondagen (aka fredag), upp och duscha och göra sig fräsch (onödigt kan vissa tycka eftersom jag hade en 4 timmars bussfärd framför mig men så gör man), äta lite frulle (ingen sjöbergmacka dock :( ), och sedan säga hejdå till nästan alla man lärt känna under denna vecka på skolan. Har varit väldigt bra och över förväntan! Bussen gick och nervös blev jag, bara jag som skulle av på mitt stopp men hade en svensk tjej som lugnade min nerver lite, ni som känner mig vet ju hur jag kan bli, behöver någon som skriker LUGN! Men jag blev bemött på ett väldigt bra sätt, mamman och nuvarande au pairen stod och väntade på mig med en välkomst skylt som ett av barnen gjort, jättegulligt! Vi tog bilen till deras sommarstuga och där fick jag träffa barnen och pappan. Var lite stelt i början och fick ett handtag av honom och barnen hejjade, men 10 min senare kom han och bad om ursäkt för handtaget och gav mig ett famntag isället, och barnen gjorde detsamma, hurra! Och the rest is history, hehe nej inte ännu, lekte med barnen hela dagen och dom höll mig handen och var gosiga, hihi! Somnade som en stock i min assköna kingssize bed och nu är the rest history.

Skojja bara, var en dag idag också och även dom kommande 360 dagar som återstår av mitt år. Blev en dag på stranden med barnen och mamman (och några heta livvakter), inte helt fel, men lilla sophie brände sig och sitter nu med solsting, INTE kuul. Har också fått skypat med min bror och jossan (sorrrrrry fia!), vilket var väldigt trevligt, och gjort min första rätt i köket, fruktsallad! Jag är helt slut och barnen är ute och leker, får se när denna dag slutar, är ju en dag imorgon också som alla vet. Allting känns väldigt bra med barnen men fortfarande lite nervigt med föräldrana men det släpper nog snart!

Hasta la vista babys! (har besämt mig för att försöka avsluta alla inlägg med något nytt och påhittigt, kewl va?




Svenska brudar i Greenwich(?) village




Vi och våran söta lärare Nancy








Rockefeller center ( top of the rock)



Uppfarten till "sommarstugan", och ja det står med a på slutet för deras mamma hade sagt fel till dom hehe

Dag 3 i Amerikat!

Tjeeanre mannen(damer)!

Som rubriken lyder så är detta min tredje dag i detta land, tyvärr är det dåligt väder men samtidigt vad gör det när man sitter i ett klassrum heela dagarna. Började dagen 0630 med frukost och sedan började lektionerna klockan 8. Vi fortsatte med att vara kreativa och min glada smiley fick en hel kropp, busigt va? resulatet ser ni nedan (hoppas jag). Annars har vi fått lära oss om säkerhet och hur man ska handskas med olika åldrar av barn, dagens första lärdom "don´t shake the baby", true story, tydligen kan små barn dö om man skakar på dom, man blir verkligen aldrig fullärd! När lektionerna var slut var det dags för "international singalong", vilket betydde att alla länder skulle sjunga och dansa något från sitt land. Vi svenskar tog fram en midsommar stång och dansade "små grodorna", dom andra fick sig ett gott skratt kan jag säga, men kul vare!
Nu hoppar vi i tiden men måste bara säga att våran lunch idag inte såg alltför lockande ut, skulle vara bönor men såg mera ut som en dirré pöl. Men nog om det och tillbaka till kvällen. VI fick besök av en amerikansk polis som berättade om olika incidenter som hänt andra au pairer (en som faktiskt blivit mördad, scrary) och vi fick svara på olika påståenden, dagens andra lärdom "don´t go home with a stranger". Det bästa var att polisen verkligen levde upp till den typiska amerikanska polisen, han var lite fet, drack kaffe och wait for it, åt munkar, hurra! Han var dessutom väldigt rolig så det var inga problem att lyssna på honom. 

En tråkig nyhet är att jag tror att jag dragit på mig en förkylning, har en riktig hosta som vägrar gå över och börjar lite hes och snorig, så håll tummarna att jag inte blir sjuk!

Nej nu tror jag att jag ska försöka pallra mig i sängs, en stoor dag imorgon i "the big apple", måste vara pigg för det,
Som Norlie&KKV säger, hare bra, vi hörs, vi ses, i dina drömmar.
(bjussar på lite bilder också)


Amerikat so far!

Jaha då sitter jag på au pair skolan här i New York och ska skriva mitt första blogginlägg någonsin, något jag aldrig trodde skulle hända. Men nu när jag ändå är här så kör vi! 

Kom hit i måndags efter en ganska sliten flygresa, men allt gick bra och träffade en trevlig tjej redan på arlanda som jag åkte med hela vägen. Fällde en tår på flygplatsen när jag sade hejdå till familjen, dock var det inte ömsesidigt eftersom min familj består av män, som inte vill/kan visa känslor, men jag vet att dom kommer sakna mig! Framme i amerikat gick allt bra med pass och visum, något jag var nevös för, TÄNK om man glömt något litet papper, INTE kuul! Vi kom fram till au pair skolan skapligt shletna och goa och fick lite info + pizza sedan var det bara att lägga sig, 0900 amerikansk tid men 0300 svensk!

Idag hade vi första dagen på skolan (som förörvrigt är väldigt mysig och maten är över förväntan), kändes inte så kul att sätta sig i skolbänken men vad gör man inte liksom? Skola från 0800-1830, den ni! Vi fick info om sjukdomar och blaha blaha och avslutade med lite kreativt arbetet, inte min grej riktigt, klistrade på lite pärlor på en papptalrik och lite frigolit högst upp och vips så hade jag en glad gubbe med hår!

Imorgon blir det ännu en dag i skolbänken och sedan "international singalong" på kvällen, vad tusan det nu är. Och torsdag, ja då smäller det, new york för hela slanten, längtar! 

Ska snart kila i sängs tror jag för att inte somna på lektionen imorgon, 
Hare gött hej så länge!


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0