Dags för nya äventyr

Kan hända att detta blir det sista inlägget jag skriver i denna blogg, ojoj va konstigt det känns att skriva. Just nu sitter Jonas på sin flight mot Dallas och mig, och jag sitter med barnen och kollar film en sista gång. Har haft fullt upp hela dagen så har inte haft tid att stanna upp för att känns hur allting känns. Men konstigt är nog ett ord som beskriver allt detta bra. Jag klarade hela mitt år här i staterna och har upplevt mer än vad jag kunnat ana, både bra och dåligt, men absolut mest bra! 
 
Hade en väldigt bra sista helg nere i beachhouset med pappan och killen och sedan en mysig kväll med tjejen igår, vi kollade film och somnade sedan illa tvärt bredvid varandra. Så nu känns det som att jag haft mina sista bra stunder med barnen, viket känns bra, trodde inte att jag skulle hinna eftersom jag haft så mycket som ska fixas inför resan. Kan även erkänna att jag varit lite för positiv när jag trodde att jag skulle få med mig allt hem i två väskor utan problem, vettetusan om det kommer gå, hursom så kommer jag komma hem med två knökfula väskor, hoppas din nya bil rymmer det pappa ! 
 
Klockan är redan 6 och än är det mycket kvar att göra, pratades om en tornadovarning i ca 5 min, as usual, men detta är över så ni kan var lugna. Tror att vi alla ska ut och äta snart, annars blir det svenska pannkakor! Ska även ge familjen deras hejdåpresenter. 
 
Känner inte för att skriva så mycket mer, får se om jag bloggar från Miami när jag kan använda Lottas dator, har inte plats för min på resan! 
 
Dallas och Jonas here I come!, dags att upptäcka mer av vad denna värld har att erbjuda! 
 
Hare gött hejj på ett tag! 
 
 

A week full of "lasts"

Yes då har det som sagt blivit fredag igen och veckan har varit full av många saker som jag gjort för allra sista gången. Sista gången jag gör läxor med barnen, tvättat deras kläder, städat deras badrum, kört dom till skolan, sista springturen runt sjön, sista gången på gymmet, ja det är allt möjligt och jag tror fortfarande inte att jag fattat att jag faktiskt snart åker härifrån. Som sagt så känns det både och att göra det, barnen har varit ganska jobbiga denna vecka och då känner jag verkligen att jag är klar med detta jobbet. Men sen kommer det stunder då dom är så gosiga att man bara vill stanna. Får mina dagliga kramar av båda barnen och det är så mysigt! Veckan har rullat på och jag har fått gjort det mesta inför min avfärd på tisdag. Har packat ner det mesta i mitt rum så nu känns det väldigt tomt utan alla foton och teckningar som jag haft uppe under året. Städade källaren ordentigt idag, vilket tog hela dagen så nu kan dom inte klaga på att det inte är rent tycker jag, dock skulle säkert mamman kunna hitta på massa som inte är rent haha. 
 
Satt barnvakt åt den andra familjen igår och det blev mycket längre än vad jag trott, var kvar till 22:30 och sedan satt jag uppe med dom ett tag och pratade, det är ett så himla gulligt och pratglatt par. Kom hem vid 23:30 (oopsi efter min curfew!). Deras barn är jättegulliga också så det gör ju saken lättare. Gav dom ett bad och läste för dom samtidigt och lägger till deras namn i berättelsen, och det gillar den äldsta tjejen väldigt mycket för hon hade tydligen pratat om det hela kvällen när hon visste att jag skulle passa dom, yeey me, än har man lite barnasinne kvar ;)
 
Annars har jag umgåtts med Malinn och varit till köpcentrumet och idag umgicks jag med mamman och killen. Vi var ute och åt och sedan kollade jag och killen film medans mamman hämtade tjejen. Han kröp upp i min famn och vi bara mös framför tv:en, kommer sakna dessa små liven trots allt! Somnade i soffan med honom vilket var bra för då hade jag energi kvar när Isabella kom över för att kika film. Kollade på "The Impossible" som handlar om tsunamin i Thailand, väldigt bra men mentalt jobbig film, grät ett x antal gånger. Och på tal om att gråta så har det regnat heeeela dagen idag, tydligen ännu en storm som ska komma eller har gått förbi. Tycker det är stormvarningar här stup i kvarten så har ingen koll längre! 
 
Nej nu är klockan mycket för lilla mig så jag ska krypa i sängs. Imorgon åker jag och Malinn till beachhouset, denna gång blir verkligen sista, lovar! Känns som att jag skrivit att det blir min sista gång där några gånger haha. Min värdpappa är redan där så vi tar med oss killen också såklart, mamman och tjejen blir kvar för att göra hennes aktiviteter, too bad! 
 
Godnatt från mig och godmorgon till er!
 
 
 
Volleyboll och mina såkallade normala barn  :)
 

Ett hejdå och en vecka kvar!

Simsalabim så var man 21 bast, inte illa! Nu är jag äntligen myndig i detta land också, men måste fortfarande betala extra för hyrbil eftersom jag är under 25, alltid är det något. Har haft en väldigt bra och en väldigt känslosam helg för att säga det så. Dagarna tills Petronella skulle åka hem bara minskade och minskade, och igår var det dags för henne att åka hem. Körde henne till flygplatsen med hennes värdmamma och sade hejdå, så nu har jag ingen granne att kila över till längre. Grät på flygplatsen och sedan kom det tårar typ varje halvtimme haha. Familjen måste tycka att jag är knäpp som gråter så mycket men har sagt til dom att det beror på att hela mitt år snart är över också, mycket som väger in. Tror att jag har åkt på magkatarr också, är sjukt hungrig hela tiden men bara tanken på mat får mig att må illa, hoppas det går över snart! Min matkasse gick sönder utanför affären och hunden åt mina sandaler också, inte min dag igår! MEN jag fick tröstshoppat på Michael Kors, hihi blev en jättefin svart väska. Hur hade jag råd med detta kan ni undra? Jo det är nämligen så att jag fick presentkort där av min underbara värdfamilj som hejdåpresent/födelsedagspresent, gissa om jag blev glad när jag såg det?! Ska också få en Hamborad hemskickad till mig, så nu blir det åka av! Fick allt detta i lördags på våran hejdå-fest, som var väldigt lyckad! Beachvolleyboll, bad i poolen och den stora uppblåsbara vettensaken vi hade och sedan party för hela slanten, skulle nog säga att jag firade min födelsedag i lördags mer än i söndags eftersom att jag jobbade då. Det hölls lite tal och sedan blev det sjunga av och shots på tolvslaget när jag blev vuxen i detta land. LYCKAT.
 
I fredags hade Malinn fixat med jätemysig picknick åt mig och Pteronella. Så vi åkte iväg till en gräsplätt och satt där och åt och bara pratade en massa och njöt av varandras sällskap, Tack malinn! <3 sedan blev det nattdopp i poolen, men det är en annan femma. 
I söndags på min riktiga födelsedag så vaknade jag och fick ett fint halsband + en Kardashian tidning av familjen, dom är galna som ger mig så mycket! Sedan tog jag och Malinn med oss barnen till pyjamasbrunchen och sedan var det lite dystra miner på Petronellas sista dag och jag var till poolen med barnen och chillade innan jag hade en lugn kväll med dom för mig själv och fick natta dom, denna gång somnade jag i tjejens säng efter att vi legat och pratat länge, gillas :) 
 
Förövrigt så hade jag en väldigt bra dag fram tills barnen kom hem, fixade killens skiva, gjorde klart fotoboken, sade hejdå till min LCC och skypade med Fia, Jonas och Johanna. Killen var otroligt jobbig idag så det var inte roligt och han drog ner mitt humör väldigt mycket! Men Isabella och Malinn fick mig på bättre humör som tur var! Exakt en vecka kvar tills jag åker på min min resemånad och får träffa Jonas, måste säga att skypa med så många hemma idag fick mig att längta hem lite.
 
Dags att sussa nu, älskar verkligen min säng härborta, kommer sakna den sjukt mycket, kanske får med den i resväskan men tror ej det
 
Behöver väl inte skriva att barnen lekte i denna HELA dagen och kvällen!
 
 
 
 
Såhäär glad blev Sophie för presentkortet!
 
 

Good week with good ending!

Tänkte bara kika in här och skriva en liten updatering för sedan tänkte jag ta en rejäl helg och bara njuta av allt roligt som ska hända! Veckan har rullat på bra och inge större som har hänt, Petronellas sista Strabucks och btw hon fyller år idag, så GRATTIS till henne! Var en snäll kompis och bakade brownies åt henne, den ni ;) Annars var det full rulle med tjejen idag då hon var ledig, men vi hade en väldigt mysig dag ihop, vilket känns kul eftersom att killen annars får så mycket av min uppmärksamhet. Eftermiddagen spenderades vid poolen i ca tre timmar, synd att klaga på det här jobbet ibland! 
 
Har annars umgåtts med Petronella och Malinn resten av dagarna, kan verkligen inte fatta att Petronella åker hem på måndag, känns sjukt! Ännu sjukare att jag lämnar allt detta bara en vecka senare..nej positiva tankar ska det vara nu. Malinn är påväg hit för att bjuda mig och P på en liten picknick, ingen aning vad som väntar oss så det ska bli spännande, men med dom två kan det inte slå fel! 
 
Imorgon blir det en heldag med tjejerna och en rejäl fest på kvällen, 6 pers som fyller/fyllt år, två hejdå´n och en graduation, varför inte slå 9 flugor istället för två om man kan? Sedan fyller ju lilla jag år på söndag, hela 21 bast, äntligen myndig i detta land, lagom tills man åker, det är la typiskt! Men jag kommer njuta av det på min resemånad! 
 
Som sagt, var inte på riktigt skriva humör idag men en liten update. Kan avsluta med en rolig kommentar min värdpappa kläckte ur sig häromdagen när han pratade med min värdmamma. Han var uppe med tuppen och insåg att diskmaskinen var full (jag som tömmer varje dag) och han sade: "Jag insåg att den kommer vara det varje dag och det kommer bli jag som får tömma den, så jag tänkte att om vi startar den lite tidigare kvällen innan så kan du tömma den älskling, låter väl som en bra ide?". Vi båda två bara skrattade åt honom. Jisses jag undrar verkligen hur deras sommar kommer se ut, ska bli spännnade att se hur dom löser detta! 
 
Hörs när vi hörs, hare gött hejj!
 
 
Dagen till ära! Happy B-day my friend <3
RSS 2.0