Las vegas!

Då var det redan måndag igen och mitt lov har flugit förbi, ush och fy! Men det har varit ett väldigt bra lov måste jag få säga. Har inte pluggat någonting, gjort det jag vill och bara slappat utan att tänka på annat och just det, jag var ju Las Vegas, där hade man verkligen tankarna på annat håll! 
Dagarna innan Las Vegas passade vi som sagt på att inte göra något, ja förutom att pressa ute i solen för att få någon form av bränna till semstern, typiskt svenskar eller?. Det gick relativt bra men vi känner oss fortfarande bleka. Vi har ätit fisktacos nästan varje dag, som sagt så är jag helt såld i det, men inget klår fortfarande potatisgratäng! Sedan fick jag även in en middag med min kusin. Hennes pappa var här så då bjöd dom över mig på middag, rättare sagt 3-rätters, den finaste måltiden jag ätit sedan jag kom hit, helt klart! Det bjöds på hummus med nybakakat bröd, sallad och lam och sedan hemmagjorda maränger med frukt och sås till efterrätt, ingen studentmiddag där inte. Var väldigt trevligt men fick sedan tacka för mig eftersom jag skulle upp tidigt och köra, wehoo!
 
Klokan ringde kvart i 6 och vi var i väg till 7, skaplig tid tyckte vi men det är ju ALLTID trafik i L.A så vi satt fast i trafiken någon timme innan vi kunde trycka på gasen ordentligt igen. Ett måste på roadtrip är ju snacks och kaffe, så dagen innan hade vi begett oss till 99cents store och laddat upp (Y). Kaffet kan ni säkert gissa vem som stod för? Ingen annan än Starbucks! 
Resan tog ca 7 timmar med stop, inte så farligt i detta land, och vi var framme vid 14. Då gav vi oss ut på gatorna för att se och turista, var ju Lottas första gång där. Sedan blev det en powernap innan vi drog på festblåsan och begav oss ut på en barrunda. Blev en väldigt lyckad första kväll, bästa var nog utsikten från ett av ställena vi var på, plus att det var roligt att festa med något annat än 18åriga amerikaner hehe. 
 
Dagen efter hittade vi ett frukost ställe som serverade ENORMA portioner av allt. Det var nästan lite äckligt hur stort allt var. Vi beställde pannkakor med ägg och bacon och trodde väl inte att det kunde vara så farligt, men jodå pannkakan var den absolut största jag sett och orkade knappt en tredjedel, hujedamej. Men god var den, jag hade blueberry pecan smak och Lotta tog banana and brown sugar, finns det nåt dessa Amerikanare inte kan komma på?
 
Blev sedan hemgång och slappande på hotellet och på kvällen gick vi ut och åt och gick längs med hela gatan eller ja "stripen" som den så fint heter, det känns verkligen som ett stort times square! Blev en sista utgång på fredagen på ett ställe som hette xs, största klubben jag varit på och den var både inne och ute med pool och grejer. Vi satt i bubbelpoolen sista tiden och tog hand om våra stackars fötter som fått lida av klackskorna! Bra musik var det också. Sedan blev det pommes innan vi lade huvudet på kudden för att orka upp och köra hem :)
 
Resan hem gick på sex timmar med stopp denna gång, opsi, tror att vi låg på gasen lite väl mycket, men hem kom vi och lite skönt är ju alltid det.
 
Nu ska jag strax väcka Lotta som tagit sig en liten powernap, snart är det dags för första lektionen igen, kan inte fatta att det bara är 8 veckor kvar i skolan, sjukt! 
 
Just det, Heddy påminde mig snällt om en liten miss jag gjorde i förra inlägget, kommer hem 31 maj, inte 1 juni, tar ju trots allt inte 48 timmar att komma hem och maj har ju faktiskt 31 och inte 30 dagar, blondie!
 
Tack och adjö for now, här kommer lite bilder från Las Vegas!
 
 
 
 
 
Finaste hotellet i hela Las Vegas enligt mig!
 
 
 
 
 
 
Folk hoppade t.o.m i med kläderna på!
 
RSS 2.0