Woop Woop!

Yeey imorgon bär det av till Niagara fallen, som jag längtar! Håller alla mina tummar och tår att allt med bussar och skit klaffar, gör gärna det ni också!!
 
Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, det har ju varit en jobbvecka också och en härlig sådan. Barnen har varit lugna och sånt när dom kommit hem från skolan, inte klagat för mycket på maten som denna vecka har bestått av lite nytt faktiskt! Jag gjorde en wok med jordnötssmörsås, det uppskattades, jordnötssmör är ju som deras gud här borta, fråga mig inte varför! Igår gjorde jag lasagne åt hela fammen, var nervös att det skulle bli kaos eftersom jag inte följde något riktigt recept men det blev gott och alla åt, yeey me! Idag blir det dock bara nuggets för att kirra ihop något snabbt efter alla aktiviteter. Måste också be om bensinpengar idag, ush och fy. 
 
I tisdags var det underbart väder, så jag och Sofia åkte till ett litet fik och tog en brunch som bestod av pannkakor och french toast med massa sirap, mumma! Svenskar som vi är ville vi gärna sitta och njuta av det fina vädret och det gjorde vi också, drog ett par stoalr och bord ut i solen och viola så hade vi en privat uteservering, man får inte vara dum heller! På kvällen var det tjejkväll med Sofia och Dansken som stod på schemat, och med det menas "The Notebook" med glass och annat gott, hade skapligt ont i magen när jag gick därifårn kan jag säga och var lite smått svart under ögonen, man kan ju inte annat än att ääälska den filmen! 
 
Det visade sig vara en snyftarfilm på TV igår också så vi körde en favorit i repris och åt upp resten av glassen (ja det fanns faktiskt liite kvar), denna gång "the last song", även där fälldes det en del tårar trots att det är Hannah Montana som är med i den! Det bakades även kakor igår med tjejen här hemma, pumpkin chocolate chip cookies, gudomligt goda. Jag lärde mig även ett nytt sätt att äta dom på, man smular upp dom i ett glas mjölk och äter med en sked. Pappan bara skrattade åt oss när vi satt så vid matbordet igår, men testa, det är apgott (sitter faktiskt med det just nu hehe)! Tjejen var ledig från skolan igår men det betydde inte ledig från skolarbete, ush va mycket läxor och skit hon hade, tyckte synd om henne och i slutet av dagen ville jag spy på hennes läxor lika mycket som henne tror jag, ush och fy! 
 
Idag mådde jag lite halft dåligt när jag vaknade så blev ingen träning, vill inte bli sjuk tills imorgon! Så efter att barnen åkt till skolan så gick jag och lade mig igen för först gången, sov 2 timmar och det behövdes, känner mig fortfarande tung i huvudet dock..
Hunden mår bra och han fick sitt första bad igår också, stackare. Han växer sakta men säkert och kissar fortfarande inne, gaah jag blir tokig, hur lång tid ska det ta att träna honom, han verkar ju fatta nada! Ja jag är otålig när det kommer till sånt, ska nog inte bli lärare trots allt. 
 
Som sagt Niagara imorgon och utgång för första gången på länge, ska bo med två sköna brudar från skolan och Lotta, denna helg kan inte bli annat än grym! 
Det är även bara 10 dagar kvar till Jossan och Feliks kommer, shise ska bli så kuuul!!
Stämningen är på topp och jag glider fram, vi hörs om några dagar då jag kommer vara ännu en upplevelse rikare och kan pricka av ett till land på listan, CANADA HERE I COME!
 
Brunch the Swedish way!
 
Dagens och kanske morgondagens kaloriintag?
 
 
Sophie hugger in på kakan (ovanligt), 2 dollar och var skitgod, ett klart kap!
 
 
aaw, ens första bad måste alltid dokumenteras!

Pjuh!

Har precis kommit in från en springrunda på 55 min (ja ni läste rät!), nytt personligt rekord!! Det är så himla härligt väder idag och jag kände inte för att vara inne så jag saktade ner tempot på springningen och voila så hade man njutit av det fina vädret OCH fått lite motion, inte illa! 
 
Jag har helt glömt bort att fira mina 100 dagar här i detta land! Helt otroligt att jag varit här så länge, det är hela 104 dagar om man ska vara exakt! Tiden går så fort och ibland känns det som att man gör saker hela tiden och ibland som att man inte gör nånting alls! 
Denna vecka har varit en vecka som det känns att man fått saker gjorda och inte bara dödat tid med att inte göra något. Jag gjorde klart mitt arbete till skolan, och jag och Sofia var på en collegelektion som hennes värdmamma höll i. Hon var väldigt duktig och pratade om relationer mellan olika männsikor och skillnader mellan länder och om hur det var förr i tiden. Dom pratade om typiska amerikanska drag och någon nämde amerikansk fotboll, full pott fick han för det svaret och fick följfrågan, "vad är det alla andra kollar på?", SOCCER skriker hela salen, haha ja och där sitter jag som tjatat om att spela fotboll ändå sedan jag kom hit, fördomar kan stämma?!  Det var garanterat inte sista gången vi går dit av två anledningar: 1, det var ett interessant ämne som jag gärna lär mig mer om och 2, vi fick inte skaffat några amerikanska vänner, så jakten fortsätter!
Smarta Sophie råkar också köpa vattenfast mascara istället för vanlig, så nu kan jag knappt tvätta bort sminket, typiskt min tur!
 
I fredags kväll var jag på det tyskarna kallar oktoberfest! Massa öldrickande och fulla männsikor i stora tält som dom smällt upp. Inte riktigt mitt typ av party men jag hade kul ändå. Fick i mig en öl, trots min unga ålder, fick tagit souvenirfoto med en tjej i tysk "dräkt" och med två låånga poliser, check! Lyckades även blinka till mig en brownie för 2 dollar istället för 2,50, kvällens höjdpunkt haha. 
 
New York igår, levererade som vanligt! Kom dit tidigt och satte mig på starran som vanligt och tog mig en cinnamon role, 410 cal, värt det! Skolan var väldigt slapp som vanligt och redosvisningen var väl inte min bästa men ingen verkade bry sig och så länge jag får åka till Niagara Fallen är jag nöjd! Avslutade dagen med en "chicken gyro" på trappan i Times Square, man kan ju faktiskt ha det sämre! Somnade i min säng vid 12 helt slut och vaknade 12 timmar senare fortfarande trött. 
Söndagen har snart gått och jag har skypat med lite gött folk och tagit det allmänt lugnt. Hunden mår bra trots att barnen är på honom hela tiden, han har börjat jucka på min arm vilket pappan i familjen tycker är "awsome", haha eller inte?
 
Blr nog bara en chillkväll idag, kanske åker iväg och köper en glass hihi. 
So long, peace out! <3
 
 
 
 
 
Shopping in the big apple
 
Köpte min första klocka, så nu kommer jag aldrig komma sent !
 

Hösten har kommit?

Kanske är det så att hösten har börjat komma även till mig nu, det blåser aningen kyligt (nordliga vindar?) och om kvällarna är det kallt att ha shorts. Detta gillas inte alltför mycket eftersom att jag är en sommartjej men vad ska man göra? naturen har ju sin gång den också.
 
Denna vecka har jobbet sett likadant ut, mycket läxor för tjejen och det verkar inte riktigt som att hon hänger med i skolan vilket resulterar i att läxorna tar längre tid, INTE kuul. Gjorde en god kycklingpaj till hela familjen igår som uppskattades, trevligt med våra små familjemiddagar måste jag säga! 
Våran tillökning i familjen mår bara bra, söt som tusan fortfarande men kissar och bajsar fortfarande inne, men han är ju trots allt bara en valp så jag ska väl inte ha alltför höga krav på honom! 
 
I måndags blev det godistajm, MUMMA säger jag bara, smällde i mig en heel del godis på min och Sofias tv-kväll. Vi hade sådan tur att dom hade kardashians marathon just när vi slog på tv:en, yeyy! 
Igår visade jag Sofia "Marshalls", man kan väl kalla det en liten outlet som har ALLT. Jag som inte skulle köpa något kom ut med ett par skor, oops, men jag lyckades även pracka på Sofia lite smått och gott, good job! Efter shoppingen tog vi oss en frozen yoghurt, ååh det är så gott och "nyttigt"!
 
Idag hade jag mitt tredje au pair möte som innebar en självförsvars lektion, mycket interessant men fick inte göra sådär väldigt mycket, som tur var var det gratis, pjuh där sparade jag några dollar! 
Har även fått kontakt med en tjej som spelar fotboll så det ser ut som att jag kanske kommer lira lite igen, kanske redan imorgon! Shit pommes nu bev jag nervös, har inte ens fotbollsskor haha, aja det löser sig på någe vis!
 
Dagens fundering: Vad ska man klä ut sig till på Halloween?, börjar närma sig om man går efter amerikanarnas tid, här började hysterin redan för 2-3 veckor sedan, störda männsikor emn jag gillar dom ändå! 
 
Nej nu kilar jag i sängs, hare gött hejj! <3

4 days!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev något här i denna blogg, har inte haft så mycket att skriva om och sedan har jag inte haft så stor skrivlust heller. Men jag är "alive and kicki´n!". Helgen har svischat förbi som alla andra helger och veckor, Feliks och Jossan kommer om mindre än 3 veckor och då har jag varit här i 4 månader, otroligt vad tiden flyger förbi! 
 
I fredags blev det inte mycket jobb eftersom mamman är hemma och fixar och donar med allt, som sagt dessa dagar känner man sig överflödig men jag ler och ser glad ut och tackar för den lediga tiden. Jag umgicks lite mer med Sofia, den "nya" Hanna och visade henne runt lite i området och tog även med henne i min fina truck, det verkade vara en upplevelse i sig, vilket det även var för mig första gången jag åkte i den, den är awsome! 
På kvällen drog jag på bio med en tjej från Österrike, var och såg en film som hette "lawless", vi hade inte så stor koll på den men det visade sig vara en riktig blodig film från the olden days, med andra ord ingen film för mig! Det var halsådror som skars av, män som slogs blodiga, kroppsdelar som skars av och skickades som hot, ja ni fattar grejen, hoppade till och höll för ögonen ett x antal gånger! Vi kom ut från filmen halvt skakiga och när vi lugnat ner oss kommer jag på att jag glömt mina nycklar, oops! Klockan är bara halv 10 men är ändå lite nervös jag ringer min värdpappa. Hade förväntat mig ett trött hej men får istället, "Hi sophie whats happening?", tur det! Berättar att jag glömt nycklarna så han bjuder upp mig till grannarna för att hämta hans nycklar, när jag kommer fram blir jag inbjuden till deras lilla partaj och blir bjuden på god mat och håll i hatten, VIN! Jomenvisst ska det drickas vin, det är ju trots allt fredag. Så det blev ett trevligt avslut på denna lite skakiga fredagvkäll :)
 
Lördag vaknade jag kvart i 10 helt ensam i huset, underbart! Kirrade frulle och satte min framför tven och slog på "on demand", vilket innebär att jag kan se vad jag vill när jag vill, passar mig som handen i handsken! Blev såklart ett avsnitt av familjen Kardashian! Efter frulle var jag ute och sprang för första gången och min fot höll bra! Tre varv runt sjön och lite styrka blev det, beach 2013 here I come! Mötte upp tjejen från igår (Julia) för att luncha och mitt i lunchen får jag ett sms, "I got a dog", saaaaay whaaat? Höll på att sätta gurkan i halsen! Nog visste jag att familjen var sugna på en hund men oj det kom plötsligt! Ruschade hem för att se den lilla krabaten, som måste vara något av det sötaste jag sett (förlåt Erina)! En yorkshire terrier som är lika stor som min fot, åååh den är så söt! Så nu har vi tillökning i min amerikanska familj vid namn "Cato" (namn från Hunger Games såklart haha) och jag gillart! 
 
Upp och hoppa för en ny tripp till NYC! Bussen är försenad så Sophie står mitt i natten 45 min och väntar tålmodigt, allt för lite skola eller vad säger man? Skolan var chill med mycket data innan vi skulle till ett museum, närmare bestämt, The Metropolitan Museum of Art, eller "The Met". Träffade dom två tjejerna från förra helgen och vi tog med oss lunch och jag köpte även en Oreo Donut, den satt fiint och jag var 300kalorier rikare! Vi satte oss på trapporna utanför museet, i en äkta "gossip girl" anda, inte illa! Musset var la interessant men när klockan slog 4 var det dags att bege sig hemmåt, på återseende nästa helg och då kanske det även kan bli lite partaj?!
 
Måndag idag och solen ser ut att kunna smyga sig fram så detta kan nog bli en bra dag! Ska ut och springa igen och sedan får vi se vad dagen och veckan har att bjuda på! 
På återseende! 
 
Jag och pojken har haft utklädnadshow!
 
Undrar vem som hade roligast, han eller jag?
 
Lunch på trappan
 
The Met
 
Tunnelbanan
 
Mera Gosip girl!
 
Avlsuta med en bild på sötaste hunden!

Chilledill

Jag fortsätter som sagt att njuta av mina lediga stunder på dagarna, vissa kan tycka att det att vara ledig sex timmar sådär på dagen kan vara tråkigt, är dom knäppa? Det är ju hur gött som helst! Man får göra precis vad man vill och man är ju i usa liksom! Jag blir lika paff varje gång jag är ute ch går och tänker, "här går lilla jag på andra sidan Atlanten med musik i öronen och bara njuter". Det är en sån stund jag alltid tänkte på hemma innan jag bestämde mig för att åka. Jag var ute med Erina varje dag och tänkte, detta skulle jag lika gärna kunnat gjort i USA, och nu är det faktiskt på riktigt, väldigt glad att jag gett mig ut på detta äventyr. Äventyr är verkligen vad det är, det händer saker hela tiden som för mig är nya medans dom andra har det som en vardag, alltifrån att gå och handla och få hjälp att packa ner allt i kassorna (ja jag vet jag är laaat!) till en sån sak att jag kan åka till NY bara sådär över en dag, awsome helt enkelt! Som ni kanske märker är jag på bra humör! Mycket beror på att jag får prata mer med er därhemma vilket alltid känns bra så tack för det <3
 
Ja ett litet luddig inlägg (nej jag är inte full) men jag hade inte så mycket att skriva om så fick bli lite hitt som hatt. Har haft två bra dagar med barnen, tjejen har mycket läxor och det är en hel del som jag inte fattar, känner mig lite smått korkad då, hon går liksom i femman, tur man inte är med på tv programmet "är du smartare än en femteklassare"!, jag skulle loosa. Iaf, lade mig i en park igår och läste + sov lite, hur skönt som helst. Och på kvällen åt jag frozen yoghurt med en dansk kompis, apgott, hur mycket godsaker som helst att lägga på, farligt farligt! Idag var jag och  handlade och gick på upptäcktsfärd här i området, det var hur underbart som helst ute, hoppas på en lika fin dag imorgon igen! 
Vi hade en mysig familjemiddag och sedan har jag bara tagit det lugnt på kvällen. Imorgon blir det träning igen och sedan ska jag hälsa på Hannas ersättare som kommer hit imorgon, blir spännande och detta innebär också SVENSKT GODIS, HURRA! 
 
Upp tidigt imorgon för att väcka tjejen (som innan skolan började inte trodde att hon skulle behöva nå hjälp alls på morgonen, haha trodde jag väl inte riktigt på) så ska hoppa in i duschen nu och sedan kika på kardashians, awsome och peace out! <3
 
 
Bjussar på en bild från våran tjejkväll, dags att ha en till snart måste jag säga!

A weekend in the lovely us

Jag har överlevt helgen utan mina vänner och umgåtts med nytt folk istället, inte samma sak men får la duga för tillfället! I fredags var jag över till en kompis och kollade film, kom på den briljanta iden att jag skulle trotsa den amerikanska kulturen och faktiskt gå och inte åka bil den korta sträckan. Det var bäcksvart ute och jag går och smsar samtidigt, kommer sisådär 20m innan jag stukar foten rejält på en kant som inte kan ha varit högre än 5cm, tyypiskt mig! "Dont text and walk" eller vad ska man säga?!
 
Lördagen gjorde jag min läxa som innebar att jag skulle rita, har väl inga direkta skills inom det området så det blev streckgubbar och hoppas på det bästa! Sedan mötte jag upp några tyska tjejer och åkte till köpcentrumet och gick runt lite innan vi kom till dagens höjdpunkt: Cheeskake factory, apgott! Tog en liten apptitretare och sparade resten av platsen i magen till en fet oreo cheeskake, den var gudomlig och mastig, men jag klarade att smälla i mig hela, ingen surprise där heller? Jag är och kommer alltid vara världens gottegris, kommer få sota för det om 10 år när jag väger ett x antal 100kg kanske? 
Kom hem och skypade med fyllejonas som varit ute och gjort västerås osäkert för en kväll, ställde klockan på 3:30 för att gå upp och åka till det stora äpplet, yeey!
 
Kom upp i tid, var välidigt mörkt ute och jag stod helt ensam och väntade på bussen i ett område som inte är känt för att vara helt säkert. Ni som känner mig kan ju bara anta att jag var lite nervös över att bussen inte skulle komma (kollade biljetten typ 10ggr), men det gjorde den och fram till new york kom jag! Jag begav mig ner i deras tunnelbanesystem och lyckades ta mig ändå till Harlem, lite stolt faktiskt. Kände mig lite missanpassad eftersom det är ett lite "ghetto" område, men jag hittade skolan och precis bredvid låg ett starbucks så då kände jag mig genast som hemma igen! 
Lektionerna var väl inte sådär jätteroliga men nämn en som är det liksom! Men jag fick träffa Lotta igen vilket var väldigt kul och vi träffade två andra svenska tjejer som vi nu kommer att bo med i Niagara, kommer bli awsome! 
Efter skolan begav vi oss ner mot city, det visade sig vara fashion week (jag vet att Fia blir avis nu!) så vi fick se en skymt av det och Elin Kling. Trodde även att vi såg Bingo Rimér men det visade sig bara vara en äldre karl med vitt hår och en kamera, tur att vi inte gick fram och bad om att få ta bild med honom, det hade vart Inte kuul! 
Drog en donken och strosade runt på gatorna innan jag begav mig hemmåt, 23:30 var jag hemma igen och somnade gott i sängen.
 
Måndag och ny vecka med mycket att göra! Jag och mamman gjorde middag tillsammans vilket var trevligt och sedan skjutsade jag tjejen till dans och nu ligger jag i min säng och bloggar medans pappan och killen är utanför mitt rum och kör workout, svettigt kan jag säga! För min del blir det en tidig kväll för att försöka ta igen lite sömn (jo pappa man kan ta igen sömn, vet att du sitter och säger emot därhemma när du läser detta)! :)
 
Imorgon är det 11 september, får se hur det är att vara i detta land under denna tragiska dag, 
tills nästa gång, 
Chillevippen på er! <3
 
På med ryggsäcken, nu är det dags för skola!
 
I skolbänken
 
Skolan
 
Vi försöker posa lite snyggt på fashionweek!
 
Avslutade dagen härinne, oooooops!

Min första vecka utan barn och mitt första hejdå

Just nu i denna stund sitter jag med en kaffekopp i handen på altanen och njuter av det härliga vädret som är tillbaka! Det är "11 kaffet" som farmor och farfar skulle säga, dock saknas det en godbit i handen men sånt håller vi inte på med, nej nej.
 
Denna vecka har jag fått känna på hur resten av mitt år kommet att se ut, jobb mellan 7:15 och 8:30, ledig 8:30 till 15:00 och sedan jobb tills ca 19:00, inte illa kan jag säga. Har mycket mera energi när man slipper jaga och underhålla barnen hela tiden, nu är dom lärarnas problem, mohahaha!
Jag har tränat och haft mig, strosat runt i huset, umgåtts med Hanna och Petronella ( som just i denna stund sitter på ett plan till New Orleans för att påbörja sin roadtrip!) och bara tagit det lugnt. Känns nästan som att man är lite överflödig ibland eftersom pappan är hemma och jobbar för det mesta och mamman hjälper tjejen på morgonen innan hon åker till jobbet. Men jag ser det som så, mer tid för jag, mig och mig själv! 
Tjejen trivs i sin nya skola verkar det som, redan sett en söt kille, men säg inte det till någon för det är en hemlis!, och igår hade hon sin första träning i "field hockey", ungefär som hockey fast man är på gräs och man spelar med en boll, ännu en amerikansk sak jag får uppleva! 
 
Nu till det hejdå:et som jag nämner i rubriken! Hannah och Petronella åkte som sagt idag på sin roadtrip, P kommer tillbaka efter tre veckor men Hanna åker hem, buhu. Känns konstigt att man umgåtts i princip varje dag i snart tre måndader och sedan ska man knappt ses mer. Som tur är så bor hon i Uppsala så det är inget långt avstånd emellan! Vi var iaf ute och tog en drink (jag körde så inga drinkar för mig, även fast gränsen i detta land för rattfylla ligger på 0.8, om jag minns rätt, stört!) igår som ett sista hejdå, och sedan gick jag över dit imorse och gav henne en sista kram, gonna miss you but I will see you in 9 months ;) 
 
Och i och med att dom åkte så har min umgängeskrets på 2 vänner gått till 0, hur ska detta gå? jaadu det visar sig, kommer satsa på träning och skype denna vecka, kan ju faktiskt funka det också, och på fredag kommer Hannas ersättare, Sofia, ska bli spännande! På söndag åker jag till NY för min första kurs om Niagara Falls, 04:55 går bussen för att jag ska hinna, det är vad jag kallar att vara skolmotiverad! 
 
Dags att skala min clementin och öppna min bok så jag kommer nånvart, måste hinna klart innnan pappan. 1 månad idag tills min käre bror och Jossan kommer, can´t wait! En månad kommer gå fort så håll ut, vet att ni längtar lika mycket som jag gör ;)
 
Tack och hej leverpastej! <3
 
Jag och Hanna hugger in på en väldigt god cheeskake, enligt henne mitt fel för jag är dåligt inflytande!
 
 
 
 
 
 

A few rainy days

Yesbox ni läser rätt, det har regnat väldigt mycket dom senaste dagarna vilket det knappt gjort sedan jag kommit hit. Jag måste dock påstå att jag gillar det! Älskar känslan av att komma upp från min källare och se att det regnar, ta mig mysiga strömpor och en mysig tröja och bara mysa runt i det medans jag hjälper barnen att göra sig redo för skolan. Dom tycker å andra sidan att jag är konstig som fryser så mycket även fast jag kommer från Sverige och borde vara van, kan förstå logiken i det faktiskt men jag är en frusen person helt enkelt. 
 
Kom hem från beachhouset i söndagskväll, vi var påväg hem vid 5 tiden men vände pga det var så mycket trafik. Åkte tillbaka, slog på en film och åt middag sedan började vi röra oss igen vid 7 snåret. Att åka bil i mörker måste även det vara bland det mysigaste man kan göra. Hela familjen pratade under hela bilfärden, väldigt mycket om julafton (här är man ute goood tid), vad alla önskade sig osv, behöver jag nämna att barnen stod för det mesta pratandet? nej skulle inte tro det! Hem kom i vi iaf utan någon större trafik och väl hemma laddade jag hem "keeping up with the kardashians" och hade marathon, störda människor det där! 
 
Min sista dag i beachhouset spenderas på en shoppingtur med mamman och tjejen + några familjevänner, hittade lite smått och gott men var så otroligt varmt och jag var inte riktigt på humör så hade gärna stannat hemma egentligen men kunde inte säga nej. Mina fingrar var fortfarande svullna efter att ha åkt vattenskidor, men som kelly clarksson säger, "what doesn´t kill you makes you stronger"! 
På kvällen åt jag middag med mamman och pappan + deras familjevänner, som förövrigt är väldigt trevliga, sedan åkte jag och mötte upp en annan au pair, vi köpte glass och satte oss på stranden och pratade en bra stund, älskar stranden, och tjejen var såklart trevlig också! Pappan tycker btw att jag är väldigt pryd av mig? stämmer det?, jag ser det på detta vis, jag kan komma undan med mera grejer?!
 
Igår var det labor day och alla var lediga, jag hade förväntat mig en hel dag med jobb men mamman tog med sig båda barnen och shoppade så vips hade jag massa ledig tid, hurra! Var ute och sprang (ja i regnet, inget kan stoppa mig!) och skypade med både Jonas och turturduvorna, även kallade Feliks och Jossan, dom kommer ju hit om dryga månaden, kan inte fatta!.
Vi hade en trevlig familjemiddag på kvällen och sedan var det marathon igen som gällde plus att försöka komma nånvart i min bok, vilket gick sisådär men tanke på att mina ögon nästan föll ihop efter 2 sidor, icke bra. Somande vid halv 11, gött!
 
Idag har jag och tjejen varit på salongen och fixat våra naglar (jag tog tånaglarna eftersom min fingernaglar inte är så mycket att hänga julgranen och min salongtjej tyckte jag påminde om hennes pilatesinstruktör, ja man tackar för den kommentaren!) och imorgon börjar hon skolan vilket betyder, FREEDOM för min del haha. Nja jag ska kanske inte säga för mycket, kanske kommer sakna att inte vara med dom hela dagarna? njaa inte än på ett tag! Då blir det iallafall träning för min del och vi ska "hannahs leftover auktion", vilket betyder att jag och Petronella ska få buda på alla saker hanna inte vill ha med sig hem, blir scones på det, finemang!
Btw så kommer jag kunna skypa mycket mera nu när barnen är i skolan, så let me know om ni vill prata så kan jag försöka boka in er i mitt hektiska schema!
 
Nu ska jag borsta tänderna och sedan kolla lite mer på kardashians, Kim håller på och gifter sig och är så kär blablbla, vet ju att hon kommer skilja sig efter 72 dagar, precis som alla andra kändisar, tack gode gud att man inte lever i den världen!
 
Ännu ett långt inlägg, varsegod, vet att ni vill veta ALLT jag gör in i minsta detalj, goodnight and sleep tight hope tonights gonna be a good night!
 
Tre människor i sina bästa dagar!
 

Photoes!

Haft en awsome dag! Ute med båten hela dagen och åkt ring + vattenskidor, jag kom upp på första försöket men har lite skador (och fin solbränna såklart!) eftersom att det var ett tag sedan! Barnvakit ikväll medans föräldrarna är ute på galejj, borde kanske vara tvärtom? Klockan är nu halv 12 och dom är ännu inte hemma, ajjabajja (skämtåsido)! Här kommer iaf lite bilder som jag lovade er, enjoy! :)
 
 
 
Skolbussen
 
Chocoalate chip cookies, mumma!
 
El chaufför!
 
Mitt område
 
Poolen
 
Området påminner lite om enhagen faktiskt, kanske därför man inte saknar det allt för mycket?
 
Tubing!
 
Ute med båten 
 
Området här vid beach houset =)
 
En glad Sophie får avlusta bildspelet, hare gött hejj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0