4 days!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev något här i denna blogg, har inte haft så mycket att skriva om och sedan har jag inte haft så stor skrivlust heller. Men jag är "alive and kicki´n!". Helgen har svischat förbi som alla andra helger och veckor, Feliks och Jossan kommer om mindre än 3 veckor och då har jag varit här i 4 månader, otroligt vad tiden flyger förbi! 
 
I fredags blev det inte mycket jobb eftersom mamman är hemma och fixar och donar med allt, som sagt dessa dagar känner man sig överflödig men jag ler och ser glad ut och tackar för den lediga tiden. Jag umgicks lite mer med Sofia, den "nya" Hanna och visade henne runt lite i området och tog även med henne i min fina truck, det verkade vara en upplevelse i sig, vilket det även var för mig första gången jag åkte i den, den är awsome! 
På kvällen drog jag på bio med en tjej från Österrike, var och såg en film som hette "lawless", vi hade inte så stor koll på den men det visade sig vara en riktig blodig film från the olden days, med andra ord ingen film för mig! Det var halsådror som skars av, män som slogs blodiga, kroppsdelar som skars av och skickades som hot, ja ni fattar grejen, hoppade till och höll för ögonen ett x antal gånger! Vi kom ut från filmen halvt skakiga och när vi lugnat ner oss kommer jag på att jag glömt mina nycklar, oops! Klockan är bara halv 10 men är ändå lite nervös jag ringer min värdpappa. Hade förväntat mig ett trött hej men får istället, "Hi sophie whats happening?", tur det! Berättar att jag glömt nycklarna så han bjuder upp mig till grannarna för att hämta hans nycklar, när jag kommer fram blir jag inbjuden till deras lilla partaj och blir bjuden på god mat och håll i hatten, VIN! Jomenvisst ska det drickas vin, det är ju trots allt fredag. Så det blev ett trevligt avslut på denna lite skakiga fredagvkäll :)
 
Lördag vaknade jag kvart i 10 helt ensam i huset, underbart! Kirrade frulle och satte min framför tven och slog på "on demand", vilket innebär att jag kan se vad jag vill när jag vill, passar mig som handen i handsken! Blev såklart ett avsnitt av familjen Kardashian! Efter frulle var jag ute och sprang för första gången och min fot höll bra! Tre varv runt sjön och lite styrka blev det, beach 2013 here I come! Mötte upp tjejen från igår (Julia) för att luncha och mitt i lunchen får jag ett sms, "I got a dog", saaaaay whaaat? Höll på att sätta gurkan i halsen! Nog visste jag att familjen var sugna på en hund men oj det kom plötsligt! Ruschade hem för att se den lilla krabaten, som måste vara något av det sötaste jag sett (förlåt Erina)! En yorkshire terrier som är lika stor som min fot, åååh den är så söt! Så nu har vi tillökning i min amerikanska familj vid namn "Cato" (namn från Hunger Games såklart haha) och jag gillart! 
 
Upp och hoppa för en ny tripp till NYC! Bussen är försenad så Sophie står mitt i natten 45 min och väntar tålmodigt, allt för lite skola eller vad säger man? Skolan var chill med mycket data innan vi skulle till ett museum, närmare bestämt, The Metropolitan Museum of Art, eller "The Met". Träffade dom två tjejerna från förra helgen och vi tog med oss lunch och jag köpte även en Oreo Donut, den satt fiint och jag var 300kalorier rikare! Vi satte oss på trapporna utanför museet, i en äkta "gossip girl" anda, inte illa! Musset var la interessant men när klockan slog 4 var det dags att bege sig hemmåt, på återseende nästa helg och då kanske det även kan bli lite partaj?!
 
Måndag idag och solen ser ut att kunna smyga sig fram så detta kan nog bli en bra dag! Ska ut och springa igen och sedan får vi se vad dagen och veckan har att bjuda på! 
På återseende! 
 
Jag och pojken har haft utklädnadshow!
 
Undrar vem som hade roligast, han eller jag?
 
Lunch på trappan
 
The Met
 
Tunnelbanan
 
Mera Gosip girl!
 
Avlsuta med en bild på sötaste hunden!


Kommentarer
SM

Så hääär avis att du får sitta å luncha på trappan!! OMAGAAD!! Har en hel lista på vad jag ska göra när jag kommer till storstan, och en The Met är så klart inräknad! Snart är man där tsm med dig!! Can't wait!! Puss

2012-09-18 @ 22:04:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0