En ledig dag

Då var vi inne på våran fjärde lediga dag, vi har nu varit här precis en månad och vi har även bestämt oss för att stanna ännu en månad. Närmare bestämt fram tills vi sätter oss på ett plan och far mot nästa destination, BALI! Yes det stämmer, nu är biljetten bokad och klar för 26 juni så det är bara att åka, wehooo! Kommer förmodligen möta upp ett av paren här där för att resa lite tillsammans, kul!
Resten av resplanerna är dock fortfarande oklara men förhoppningsvis så hittar vi ett ställe att bo och jobba på (precis som här) i Kambodja och spenderar några veckor där också innan Henke åker hem från Bangkok. HIttade direktflyg med Norwegian för ca 3000kr, helt sjukt billigt! Mycket kan hända men det är våran preliminära plan just nu. 
 
Här rullar det på men vädret har varit lite halvdåligt så det har spenderats mycket tid med att kolla på serier. Lite skönt att få ett break från solen ibland men den får gärna titta fram tills på tisdag för då fyller lilla jag år och vi skulle gärna vilja ta en tur ut till barriärrevet för att spendera lite tid under ytan, så håll alla tummar ni har! 
 
Jag utnyttjar min yoga matta och kör ett pass nästan varje dag, har nu blivit riktigt bra på att stå på huvudet och jag fortsätter att träna på att stå på händer. Hoppas att jag kan lyckas riktigt bra med det och kunna hålla balansen länge innan jag åker, tackar youtube för alla bra gratis klipp och pass! (Y)
Henke kom precis tillbaka från sin dagliga fisketur utan fisk ännu en gång tyvärr. Kan inte fatta hur han har tålamod till att stå där varje dag utan att få något, en äkta fiskeälskare! Hopps han lyckas få en av storfiskarna innan vi åker. 
 
Om man ska klaga på något denna vecka så är det att vi har haft lite dåligt med mat och fick be henne om att handla 2ggr, vanligtvis handlar hon bara en gång. Hon har nu sagt att det är väldigt mycket att göra på kontoret så hon hinner inte handla 2ggr i veckan, men hon verkar inte förstå att det är 8 personer som hon handlar åt eftersom hon handlar för lite. Kylskåpet fylldes igår iaf så vi får se om det räcker annars får vi ta ett snack med henne igen, mat och boende är ju det vi jobbar för så det är inte mer än rätt att vi ska kunna äta oss mätta varje dag. Får se hur det går med detta! 
 
Som sagt är vi lediga idag men kommer nog inte att göra något speciellt, får hålla i pengarna och spendera dom i Asien istället. Skönt att njuta av sin lediga tid där man annars jobbar och se dom andra springa runt, då känns det som ledighet hehe. 
 
Nej snart dags för lunch så ska kila ner till köket,har inga nya bilder på lägger upp från mossman gorge,  hare gött hejj :)
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0