Update!

Då var det våran lediga dag igen och pjuh så skönt det har varit! Alla tjejer i vårat hus börjar bli väldigt trötta på att städa nu, speciellt när det är samma som måste göra det varje dag medans andra skaran sitter i tvättstugan och latar sig, väldigt orättvist. Stämningen blir inte alls lika bra när man går och är irriterad och tar ut det på fel personer, så igår hade vi tjejer ett "bråk" som vi i slutändan kom fram till egentligen inte berodde på någon annan än chefen, så vi får ta upp det med henne istället. Förutom detta så rullar allting på som vanligt och det är kul att vi har samma människor runt oss hela tiden istället för att det skulle bytas ut varje vecka, att fråga människor samma frågor hela tiden blir i längden väldigt tröttsamt. Andra skaran som har kommit är iallafall väldigt trevliga och middagen i söndags gick väldigt bra trots mycket människor. Jag och Henke bjöd på kladdkaka, första gången på 6 veckor som vi lagade efterätten! Fick betyget 8,5/10 av chefens man, han ger aldrig ut 10 så det känns ju inte alls fy skam! Förutom denna kladdkakan så har en av italenska tjejerna här fått fnatt och bakar varje dag, finns ingen hejd på henne haha. Tur att dom flesta är med gluten så man måste hålla sig undan, annars hade det varit farligt för en sötsugen tjej som mig! 
 
Idag har vi också suttit och planerat första 3 veckorna på Bali! En i huset har bott där ca ett år så han har gett oss mycket bra information. Första två nätterna spenderas i Kuta då vi landar mitt i natten, men efter det beger vi oss norrut där jag inte var förra gången jag var där. Det stod mellan detta och en del i södra Bali, men våran "guide" berättade att det var mycket pensionärer där så vi beslutade oss för något annat. Nog för att jag gillar pensionärstilen men någon måtta får det va, är ju trots allt bara 23 fortfarande. Ska bli kul att se det "riktiga" Bali som många skriver att det är uppe i norr eftersom turismen inte alls är lika stor som i södra delen. Ska tydligen vara väldigt bra snorkling däruppe också OCH, det kanke viktigaste av allt, så finns det delfiner, woop woop! När jag läste det var beslutet inte längre så svårtaget. Två veckor där och sedan har vi bokat 5 nätter i en villa med fransoserna härifrån i Seminyak. Mycket mer livat där så vi får lite av allt på resan, känns väldigt kul och vill åka NU! 
 
Har verkligen varit pissväder här sensaste veckan, riktigt blåsigt, mulet och regn hela dagarna. På morgonen är det tropiskt regn och det verkligen VRÄKER ner, men nästa vecka ser det ut att ljusna lite, vilket vi hoppas på så jag hinner åka ut till barriärrevet, är ju bara två veckor kvar tills vi åker..
 
Har inte så mycket annat att skriva för tillfället och Henke kom precis upp så får umgås lite med honom nu när han har slitit sig från sina datorspel. Killarna har varit riktiga nördar denna vecka och spelat massa, inte alltför poppis hos sina flickvänner men men dom måste få ha sitt roliga också :)
 
Lägger upp lite bilder från seglingen i hopp om att det ska locka fram det fina vädret igen, hej så länge! 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0