M&M

Jag har blivit besatt av m&m godis! Så himla gott, får i mig det nästan varje dag på något sätt, vare sig det är i en glass eller om jag köper ett paket vid poolen, ikke bra i kampen mot fetman! Ska verkligen försöka bli lite nyttigare nu och inte äta så mycket skit plus vara duktig med träningen, vi börjar i morgon!
 
Denna helg har varit väldigt bra! I Fredags åkte Hanna till Long Island för att få ihop sina sista credits innan hon åker hem, så hon lämnade mig och Petronella ensamma, nästa helg blir det tvärtom! Jag fick skypa med pappa och Heddy, var ett tag sedan sist så det var väldans kul att se och höra dom + älskade Erina!
På kvällen åkte jag och P till en Hibacci restaurang, detta spännande namn innebär att dom lagar maten framför dig. Våran kock var väldigt duktig och rolig, hans motto var "no shower, no boyfriend!", fråga mig inte vart han fått det ifrån eller vad som menas med det, men kul var det iaf och jättegod mat! Efter detta lagade vi till varsin mojito och satte oss ute på altanen och snackade tills mina ögön började falla ihop, men väldigt trevligt var det och så himla skönt väder på kvällarna, shorts och linne räcker, underbart! 
 
Vi tog lite sovmorgon i lördags och jag åt onyttiga froot loops (såna dom äter i spy kids!) framför tv:en, längesedan jag gjorde det but I love it! Sedan blev det en prommis med hundarna vid en liten sjö och poolhäng, är i stort behov av att bli brun igen, hatar att vara blek! Skypade med Jossan i två hela timmar, long time no see och fick veta och hon en viss bror är lite smått officiella, well it´s about time säger jag bara! 
Kvällen bjöd på trerätters middag, brie och kex till förrätt, kött och potatisgratäng till huvudrätt (en klassisk favorit!) och till efterrätt, brownie med glass, detta tackar man inte nej till! Vi bestämde oss även för att åka till en stor outlet och shoppa lite idag, vilket vi gjorde! Blev lite fattigare och har insett att jag måste försöka börja spara lite pengar, dock lättare sagt än gjort! Vi hann även med att lägga oss på stranden några timmar och jobba på brännnan, lite röd om kinderna blev man allt, hurra!
 
Kollade "Crossroads" med tjejerna när vi hämtat hem Hanna från sin kurs, och nu ligger jag i sängen helt ensam i detta stora hus för första gången men jag är så trött så det blir nog inga problem att somna! 
En fågel har även viskat i mitt öra att jag har två vänner hemma som fyller år snart, kan inte göra annat än att viska tillbaka att kort och present är påväg så håll ut! 
 
Hoppas alla hemma haft en bra svensk helg, vet att pappa och Heddys semester är slut, stackare, bara att ta nya tag och jobba mot nästa semster om ett år, nej förlåt nu var jag taskig men kunde inte låta bli! 
 
Nu ska ni få lite bilder att glo på medans jag säger Tjingeling och godnatt!
 
Tubing!
 
 
Ett annorlunda ställe att sitta och läsa på
 
Middagsbjudning med alla tjejer!
 
 
 
Glad Sophie vid våran "områdesskylt"
 
 
 
 
 
 

Oväntad sleepover!

Ett riktigt oväder är det som har lett till denna såkallde oväntade sleepover. Halva släkten till min familj kom idag inkörandes och invarderade huset, med 2 extra barn och 4 till fruntimmer så var min hostpappa och son ensamma med 10 tjejer denna kväll, inte illa pinkat! Vi satt alla ute på våran terass och åt midddag när det börjar regna och ingen tänker nå mer på det, men en kvart senare så smäller det till ordentligt, lät som en bomb och det visade det sig även vara, hehe nej men det var blixten som slog ner ca 10m från vårat hus, läskigt! Känns inte kul när man inte är hemma i trygga Sverige, här kan vad som helst hända. Iallafall så blev jag utkickad från mitt rum då det inte fanns sovplatser åt alla besökande, så nu ligger jag hemma hos P 40min efter min curfew, yeeey, OCH jag får sovmorgon imorgon eftersom min dotter inte ska på sitt camp, INTE mig emot säger jag bara! 
 
Senaste dagarna har det väl inte hänt så mycket, jag har tränat och försökt jobba på att få tillbaka min "tan" igår då jag tvingade med mig barnen till poolen (stackars barn säger jag bara!) och umgåtts. Har fått skälla ganska mycket på barnen denna vecka och fått ge dom extra läxor för att dom inte lyssnar, hårt men rättvist!
 
Så nu ligger jag iallafall i P´s säng och vi båda är duktiga och bloggar (Y). Vi få se vad helgen har att bjuda på, jag är själv i huset igen då halva familjen drar till beachen och den andra till Californien (AVIS!) och ska promota något som heter "Hamboards", googla det och lägg det på minnet, detta kan bli stort! ;) 
 
Datorn vägrar samarbeta så ni får bilder imorgon och btw så saknar jag er därhemma mycket!
 
<3
 
 
 
 
 
 

Finito!

Japp lite så jag känner just nu efter 2 hela jobbdagar! Trots detta måste jag även säga att det varit två bra dagar, barnen har väldigt snälla och relativt lugna, vilket betyder att jag kanske bara behövt höja rösten 5 ggr om dagen, tummen upp för det! Igår dansade vi nästan hela eftermiddagen till massa sånger från dinseychannel (jossan du skulle gilla många va dom!), klätt ut oss och haft modeshow och idag var vi ute på en cykeltur (hur svettigt som helst ), lekt skola och vi hade även ett litet spa där jag och Luke fick varsinna pedikyrer, 4 av 5 toasters. Idag har jag även lyckats försova mig för första gången, uuush vilken panik jag fick kan jag säga när jag vaknade kvart över 8 och tjejen ska vara på camp vid 9. Som tuur är så var både hon och killen vakna när jag kommer uppsringandes helt nyvaken med tröjan bak och fram och hennes kommentar var bara att hon gilalde att hon vaknade efter mig för hon hatar när jag kommer och väcker henne på morgonen, haha så jag vaknade med ett gott skratt iallafall! 
 
Idag har jag också fixat mitt första stopp i toaletten, duktigt av mig måste jag ändå få säga och just nu sitter jag och jobbar över, vet dock inte hur länge, pappan ringde och undrade om jag kunde jobba så han kunde äta middag med en vän. Snälla Sophie som aldrig kan säga nej säger såklart ja, hade egentligen inga andra planer så nu sitter jag här med en bagel och lite jordgubbar och tar mig lite kvällskäk. Mamman är inte hemma på hela veckan så jag kör solo väldigt mycket och kan säga att huset skulle nog vara skapligt kaos utan henne och mig haha, inte för att vara den som är den men typiskt killar! 
 
Får se vad dagen imorgon har att bjuda på, det är väldigt varmt och fuktigt just nu vilket är skönt för det har varit lite kallt i helgen, och med kallt menar jag 20-25 grader, allt för att reta er därhemma lite, hihi.
 
För mig är det ju kväller och ni alla ligger väl och sover (sömntutor!) men ha en bra dag när vi vaknar, antar att ni läser min blogg det första ni gör när ni vaknar ;)
 
(P.S. för er som undrar så börjar stoppljuset att försvinna, # lycklig tjej!)
 
Hare gött hej ! 
 
 
Lily´s Salong!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej stoppljus!

Ja det är nämligen så att jag lyckats få världens finne i pannan, den är alltid lika kul! Min tjej frågade om jag blivit slagen med ett baseballträ, men så var ju tyärr inte fallet. Sprit och massa aniktsvatten har hällts på den så jag håller tummarna att den försvinner snaart.
 
Helgen har varit muy bien, åkte och klippte mig i lördags, blev väl varken helt nöjd eler missnöjd men nu är det gjort och det var verkligen välbehövligt! På kvällen blev det lite ferreberre, vi gjorde lax i ugn med klyftpotatis tillsammans med två andra svenska tjejer och en tyska. Sedan lyxade vi till det och gjorde oss mojitos, mumsi men farligt! Största spritflaskan jag sett, var hela 2 liter i den och idag såg vi att det kanske var 3 dl kvar, oops! En riktigt kul kväll var det iallafall!
Idag hann vi bara vakna till innnan det var dags för au pair möte och denna gång var det tubing som stod på schemat! Var väl inte riktigt vad jag tänkt mig, vi satt i en ring och åkte ned längs en flod som var knappa metern djup i ca 5km i timmen, bra för baksmällan men har väl gjort roligare saker i mitt liv om man säger så. Efter detta köpte jag och tyskan Grottos pizza, ett känt pizzaställe här borta och gott är det, speciellt en dag som denna. När jag kom hem hade även familjen gjort det så jag var lite med dom och pratade om hur deras helg varit mm. Hade inte räknat med att dom skulle komma hem så tidigt som dom gjort så det var tuur att jag hade städat undan här hemma. 
 
Chillkväll med glass och chips och jag såg Titanic för typ första gången i mitt liv (ja ni läste rätt), bra film men ush vilken panik jag får av att se folk drunkna och sånt, så ser nog inte den filmen på ett bra tag igen och håller mina tummar och tår att jag inte får några mardrömmar! 
 
Veckorna bara går och går och jag blir äldre och äldre, men sånt e livet, ny arbetsvecka imorgon så nu ska jag samla nya krafter genom att sova, nighty night from Amerikat!
 
Jag Hanna och Leslie (tyska tjejen) för några helgen sedan :)
 
Jag och min tjej får pedikyrer
 

Chicken frie!

Innan ni frågar så nej jag har inte äti friterad kyckling idag, eller ifs åt jag ju chicken nuggets men det är en annan femma. Detta är ännu en asgrym låt som jag blivit introducerad till, tjejerna fick in mig på countryspåret och måste erkänna att låten är hur skön som helst, Chicken frie med zac brown band heter nästa nya hit på Sophie´s lista! 
 
Har egentligen inte så mycket att berätta från dom två senaste dagarna, har jobbat mer än det var tänkt för att barnen haft diverse "skador" och inte åkt till till deras camp. Vi har lagat kokosbollar (som jag endast blev lite halft nöjd med) och lyssnat på musik samt gjort en spellista till "trucken" (min bil) , det kan behövas kan jag säga. Här är dom nästan värre än hemma i Sverige med att spela samma låtar om och om igen, guuh så hemskt säger jag bara! 
 
Igår fortsatte jag även kampen mot fetman med en rejäl träning med Hanna, 45 min på löpbandet och sedan en heel del styrketräning och idag var jag ute och gick (pappan fick övertala mig för jag ville hellre ta en "nap") och mötte sedan upp Petronella på gymmet där jag gjorde lite styrke och fick sedan skjuts hem dom 300m jag har till gymmet, grymt va?! 
Det var även världens regnväder idag, endast 20 min men jag har aldrig sett så mycket regn tror jag, sprang 20m och blev helt dyngsur och alla bilar körde i halva hastigheten än normalt så jag hade nog världens tur att jag inte fick vattenplaning! Och apropå bilar här, tror inte fölk här har lärt sig att grönt betyder GASA, tar sju svåra år för folk att börja röra sig vid rödlysena, och med min korta stubin är detta inte bra för mitt hjärta kan jag tala om!  
 
Helgen ser iaf ut på så vis att familjen åker till beachen manana och jag blir hemma själv, kreepy, vet ej om jag vågar sova själv, kanske smyger upp till Petronellas hus... Vi ska förmodligen klippa oss och gå på bio imorgon och på Lördag blir det kanske Philadephia för att möta upp Lotta från au pair skolan och lördagskvällen bjuder på god mat och kanske en och annan mojito, måste ju passa när vi är två tjejer som har FF ;)
 
Nu blev det en liten uppdate så ni vet att jag lever och slipper sakna mig för mycket, hade inga roliga bilder så ni får en på tre fina brudar att titta på tills nästa gång, Hasta La Vista! 
 
 

120717

Okej, jag har en connfession att göra, jag älskar Justin Biebers låt "boyfriend", skyller till 100% på min "amerikanska dotter" men så är fallet så nu vet ni. 
 
Till mina två senaste jobbdagar nu då. Har en väldigt chill vecka framför mig eftersom att barnen har camp typ hela dagarna och sedan har dom ännu ett camp via sin kyrka på kvällen, så jag är ledig en del på dagarna och sedan slutar jag tidigare, plus att dom åker till beachhouset på torsdag så jag är ledig på fredag, yeey me!
Håll i hatten nu, för jag kan tala om att jag klarade att gå upp tidigt i måndags och var ute och gick en runda innan frukost och sedan var jag iväg och tränade efter att jag kört barnen, 1-0 till Sophie i kampen mot den amerikanska fetman! Annars gör man väl inte så väldans mycket här på dagarna och igår var jeg extra ledig eftersom mamman jobbade hemifrån och tjejen åkte till en kompis. På väg till denna kompis stötte jag på en hel del hinder, vägar var stängda, gpsen hade lågt batteri och jag kunde ej ringa eftersom att min tele är satt på kanpplås och ingen verkar kunna koden, kuul! Slutade med att jag fick ställa bilen på en infart och gå sista 100m till huset, så ska det INTE gå till här i Amerika, här kör vi fram till dörren! Och på tal om Amerika så kan jag tala om att jag hitills varit på en drive-in bank, ätit peanutbutter and Jelly sandvwich och insett att man kan dela på en vanlig måltid eftersom allt är så stort här, det ni!
 
Idag har jag jobbat till och från och även skypat med Jossan, yeyy, barnen har varit realtivt snälla, vi har lekt lite frisör och spelat spel. Har lovat dom att åka och köpa smoothie på torsdag om dom är snälla hela veckan, får se om dom lyckas! Var till cheeskake factory och hade lite "avskedsmiddag" för Alida som åker hem imorgon, jag och Hanna åt jättegoda avocado wraps, låter kanske inte alltför gott men ohh vad gott det var. Och cheeskaken ska vi inte nämna, gudomlig men mastig! Fick köpt med mig en kalender som jag lyckades glömma hemma hos P men nu ska jag försöka få ordning på lite saker och ting här borta, mycket som ska kommas ihåg! Några småkillar som kom fram och pratade med oss inne i bokhandeln (nytt raggningsställe? haha) och vi gav dom Hannas nummer så kan dom ringa och terra henne så vi slipper, hehe. 
 
Nej nu har jag kluttrat ner det som behövs tycker jag, hoppas ni orkar läsa! Jag ska sussa för imorgon blir det samma rutin som i måndags med promenad och sedan träning, hare gött hej så länge mina nära och kära! :)
 
 
 
 
 

Sunday!

Sist ni hörde något från mig hade jag nyligen fått en hel godispåse från Sverige, nu är den borta...INTE kuul! Jag har lyckats moffa i mig ordentligt mycket onyttigt denna helg så imorgon börjar mitt någorlunda nyttigare liv, såhär kan vi inte hålla på hela året för då kommer jag att rulla hem. SÅ mina damer och herrar, imorgon SKA jag ut och gå innan frukost och även försöka hinna träna, vi kör en rivstart! 
 
Helgen har varit väldigt bra och väldigt flummig! I lördags lyckades jag köra fel ordentligt mycket, tack gode gud för gps säger jag bara. Körde fel efter att ha lämnat mamman på bilverkstaden, kom hem och skypade med Fiapia en stund och sedan åkte jag och Alida till ett stort mall här och satte sprätt på våra pengar. Vi lyckades göra en liten felkörning på vägen dit men på hemvägen blev det rejält fel, var påväg mot NY där ett tag men tillslut kom vi hem. Åt jättegod mat på köpcentrumet och var inne i apple butiken där, herregud vad mycket personal, aldrig sett nåt liknande. Inga kassor utan man gick bara fram till personalen som tog fram sin iphone (såklart!) och sedan tog dom betalt med den, jag säger som farmor och farfar gör om skype, "det är helt otroligt"! Vi hann komma hem och kolla upp vilka biosar (ja vi kom fram till att det är det bio heter i plural) och bestämde oss för att se "Magic Mike", körde fel till bion också och fick ringa Petronella som guidade oss och kom fram precis i tid. Filmen var tydligen barnförbjuden så fram med legget! Den var väldigt rolig om än lite snuskig men klart sevärd! Efter filmen köpte vi donken och satte oss i min truck och åt, klassiker! Gick och lade oss ganska skapligt för vi skulle ut med grannarnas hundar vid 9. 
 
Idag vaknade jag och trodde att en elefantfamilj flyttat in hos mig och kickat ut min amerikanska, tuunga steg från övervåningen var det som väckte mig! Ut med hundarna och sedan frulle och chill. Jag och Alida bestämde oss för att vädret inte var det bästa så vi åkte och köpte Ben&Jerry´s (kostar förövrigt 35kr här, kan bli farligt!) och lite annat snask och kollade på Burlesque, grym film! Sedan var vi snälla och städade Petronellas rum och badrum så nu har jag gjort mig förtjänt av hennes torrshampoo! Petronella och Hanna kom hem från deras collegekurs mer allmänbildade (eller?) än någonsin och vi drog en asianfood framför american pie reunion och pest eller colera, några saker var: vara klädd i grönt resten av livet? eller ha en skölpadda hängades efter dig hela livet? och, gifta dig med Ove Sundberg eller en sumobrottare?, tuffa beslut att tas, mina val blev vara klädd i grönt och sumobrottaren, han är ju förmodligen rik och charmig enligt Hanna. haha. Förövrigt var det en väldans storm idag, väldigt myys, stora blixtrar och tor slog extra hårt med hammaren men vi är inne och klagar ej! Eftersom det regnade så körde Petronella hem mig, man kan ju faktiskt halka på dom 50m jag har hem genom skogen. Så nu ska jag sova så jag orkar upp imörra, ni får en bildbomb från diverse saker att gotta er med medans jag sussar för att orka med en ny arbetsvecka! :)
 
 
New York
 
 
Times Square
 
Middag
 
På med gympadojorna och shoppa loss!
 
Improviserad restaurang
 
Movietime!
 
Donkentime!
 
 
 

En snabbis!

HURRA! Jag har fått mitt första svenska paket, gjort min första pedikyr och ikväll blir det sheesha, happy woman !!
 
 

I´m wide awake

Nej jag är inte wide awake utan det är min favoritlåt för tillfället med Katy Perry, kommer definitivt hamna på min lista över usa-låtar! 
Igår jobbade jag hela dagen som vanligt, fick dock en liten paus på eftermiddagen när barnen sprang över till grannarna, så då fick jag ÄNTLIGEN lite skypetid, även kallat tid för nära och kära! Fick skypat med zazza brassa mandelmassa, hon mådde bra och hade träffat mig, nej förlåt jag menar Feliks på Erikslund, vill också träffa alla igen! Hann också med en liten pratstund med Feliks och Jossan, skämde ut dom lite, min skyldigeht som syster helt enkelt. Dock blev nästan jag mer generad, hehe pinsamt. Annars bjöd jag barnen på smoothie vilket var riktigt uppskattat och dom lovade att vara snälla resten av dagen, men 2 timmar senare bråkade dom som vanligt igen, in det ena örat och ut det andra eller vad säger man? Kom på dom med att smygkolla på tv på sin ipod, då blev det ingen dessert, hårda bud i mellerud helt enkelt. Körde ett träningspass på kvällen, hur skönt som helst, var alladeles ensam inne på gymmet och hade mycket energi så sprang 45 min, shise säger jag, längsta tiden jag sprungit någonsin tror jag. Annars var det bara chill hela kvällen med tjejerna. :)
 
Idag vakande jag och skulle skypa med Fiapia, tror ni att hon var inne på bestämd tid? Nopp! Inte helt otippat dock så jag hade en backupplan, vilket var min käre pappa och Heddy som jag fick skypat med en bra stund, härligt eftersom det var ett tag sedan! För er som undrar så loggade Fia in en halvtimme senare men då hade jag ej tid, busy woman här vettni!  Annars åkte vi allihopa till en liten "river" idag och badade med barnen och spelade in en film som jag tror blev otroligt dålig, och det tror jag kanske att alla (utom barnen) kan hålla med om haha. Lagade kyckling och broccolipaj till middag, väldigt uppskattat, NOOOT! Tjejen åt med lite protester men killen satt säkert en halvtimma med allt innan han ens började äta, jaja sånt man får vänja sig vid antar jag. Åkte och åt hemmagjord glass på en "farm", apgott! Tog en cookie dough smak och nåt mer liknande med smarties, inte illa kan jag säga. Sedan chillade vi hemma hos en annan au pair innan det var dags att bege sig hemmåt. 
 
Imorgon är det fredag och då tänkte vi åka till ett litet ställe och röka vattenpipa, hurra längtar!  Och lördagen kanske spenderas i NY på en broadway musikal om allt går enligt planerna, håll era tummar! 
Dags att sussa och se om man kan komma upp på en morgonprommis imorgon då, tredje gången gillt eller vad säger man??
 
So long allihopa och peace out från Amerika! 
 
 
Hade inga nya bilder fran Amerikat så bjuder på en från thailandet! < 3
 
 

1 månad!

Firar idag 1 månad i detta land, fy bamsingen vad tiden ändå gått fort även fast det ibland kännts lite långsamt!  Lite hemlängtan måste jag erkänna att jag har men samtidigt vill jag verkligen inte hem ännu, så ni får helt enkelt komma hit itsället!
 
Igår jobbade jag hela dagen, barnen är lediga om dagarna denna vecka så det gäller att försöka underhålla dom på bästa sätt. Dom gjorde läxor på morgonen och sedan åkte vi med Petronella och hennes barn till en park, där vi två satt och chillade under ett träd, ungefär som Ferdinand, och barnen lekte. Snälla au pairer som vi är så köpte vi även glass åt dom. Sedan poolhäng igen och jag och barnen hade "lemonade stand", mitt första (men knappast mitt sista) hurra! Vi (dom) stod och såg söta ut och fick ihop lite pengar. Tjejen i familjen håller på att spara ihop till en hund, vore la mysigt med en liten byracka som springer runt här hemma?
Sedan slängde jag ihop en snabb middag bestående av chicken nuggets innan vi tjejer drog och satte oss på Starbucks och hade det trevligt :)
 
Idag hade jag ställt klockan på kvart i 7 för att vara duktig och gå upp och gå innan frukost, tror ni att jag kom upp? NEJ, odisciplinerad(?) tjej här, ej bra! Halvsov 45 min till istället i min ybersköna säng och gick upp kvart i åtta och började dagen. Körning och läxor (som dom strävar emot att göra varje dag) och sedan en liten cykeltur. Var väldigt varmt idag också så vi drog ner till poolen igen och jag provade även på att spela tennis, skitkul! Vill börja spela! Jag och min pöjke ställde oss sedan i köket och gjorde hemmagjorda kättbullar, en riktig bedrift från min sida måste jag tycka då jag inte är någon matspecilist för fem öre. Gott blev det iallafall för tjejen vägrade först ta men det slutade med att hon tog två gånger, kors i taket! När jobbet var över åkte vi till en kuslig liten lekpark och satte oss och gungade + gick en liten nattpromenad, Inte kuul, lekplatser/parker är kusliga på nätterna kan jag tala om för er.  
 
Eftersom jag har curfew så ligger jag i min säng och myser (med lime cheesekake och new girl så tummen upp för det!) lite och ska försöka pallra mig upp för en prommis innan frukost imorgon, lovar dock inget! 
Godnatt alla därhemma (och dom som bor här såklart), saknar er! < 3
 
Har ingen direkt rolig bild att lägga upp så ni får en på min tjusiga bil som jag gliider runt i om dagarna ;)
 
 
 
 
 

I´m back!

Hallå igen!
 
Nu var det några dagar sedan jag skrev och mycket har jag gjort. I torsdags var jag på bio med familjen och såg "Brave", disney film som var väldigt bra, måste erkänna att jag fällde en tår i slutet. Har också börjat läsa "hunger games" och kan knappt slita mig från den trots att jag sett filmen. Men slåss om den med pappan som också börjat läsa haha.
Har haft en underbar vecka med familjen i deras beach house men i fredags begav jag mig "hemmåt" för att börja helgen. Tog en färja från Lewes till Cape May och lyckades se delfiner igen, ni kan ju bara tänka er lyckoruset och leendet på läpparna jag får av att se delfiner simma upp till ytan medans jag står på en färja! Här har man färdats jorden runt och inte sett en enda delfin och så kommer man till USA och får se massa i löpet av en vecka, otippat om jag får säga det själv! Iallafall, färja tog jag och sedan fick jag skjuts hem och där blev det poolhäng med dom andra tjejerna. Varje timme är det "adultswim" i 10 min, för oss au pairer innebär det på med simglasögon och vattenleksaker, klockrent!
Vi hade en mysig middag hemma hos mig och sedan sov Hanna över och igår begav vi oss mot New York!! Bussen gick 0800, tidigt med andra ord, men upp kom vi och intog New York vid 1030 snåret, vi begav oss direkt till hotellet och ställde av oss väskorna för att börja shoppingen. Varmt som tusan var det men som ni kanske kan tänka er var vi mest inne i affärerna och njöt av ac och massa fina kläder, hittade en del del gejer och fytusan vad vissa grejer är billiga, äälskar forever 21! Gick omkring vid times square (tog lite turistbilder) och ner längs Broadwaygatan (älskar att säga det namnet haha). Efter några timmars shopping sade fötterna ifrån efter att ha gått i ballerina från hm hela dagen, så vi checkade in på hotellet och gjorde oss lite fräscha innna det var dags för middag. Gick först lite i Soho och tittade och hittade sedan en mysig restaurang med uteserving och jättetrevlig personal som vi satte oss på och åt en gudomlig middag! Blev en realtivt tidig hemgång, var ju tvugna att vara på topp inför nästa shoppingdag. 
Idag gick vi upp kring nio snåret, jag och Hanna gjorde revolt mot dåliga skor och tog på oss gympadojor (vuxenpoäng där), checkade ut, åt frukost och sedan kunde shoppingen börja igen. Köpte tre par skor, ett par marinblåa converse, ett par uggsliknande skor (var halva priset så då fick man slå till även om det är låångt kvar till vintern!) och sedan ett par låga beiga vanliga skor, mycket nöjd! Hittade också en skitnsygg ryggsäck som jag var tvungen att slå till på. Vid fyra var vi fyra slitna (och fattigare) tjejer som begav oss mot bussen där jag somnade till en stund och vaknade med "fågelholken", inte kuul, och kom hem vid 9. Tog det lugnt hemma hos Hanna eftersom hennes familj är bortrest och nu har jag packat upp och ligger i sängen, måste sova för att orka med en ny arbetsvecka imorgon. Har haft en awsome helg men sängen lockar ändå, så jag säger som pappa alltid gör, "godnatt och hälsa till John Blund" :)
 
(kommer bilder från New York i veckan, men här kommer lite från shoppingen och lite annat iaf)
 
Moviethetaer!
 
Allt annat är stort här i usa, men mina punchisar väljer dom att göra små, gaah!
 
En nöjd och glad Sophie på färjan
 
"Adultswim"
 
Shopping ftw! (bilden gör dock inte kläderna rättvisa)
 
Underbar klänning för 15 dollar, höll på att smälla av när jag såg priset och slutade med att 3/4 tjejer köpte samma klänning :)
 
Här bor jag förresten!
 

4th och July aka Independence day!

Here we go! En dag som jag längtat efter att få uppleva och det har verkligen varit en mysig dag. Massa glada människor som alla grattar varandra och har amerikanska flaggor på sig på någe sätt för att visa att dom älskar sitt land, (varför kan det inte vara så i Sverige för?). Vi började dagen med en storslagen frukost, scrambled eggs, mcmuffins, sausage, fruktsallad, mumsfillibabba säger jag bara! Sedan åkte vi ner mot stranden för att se en riktig "parade". Det var alla möjliga slags människor som deltog, militärer, "miss Delaware", orkestrar, utklädda människor, you name it, stämningen var på topp! Vi åkte hem och chillade vid poolen lite och tog det lugnt innan jag blev bjuden på middag och sedan en fin båttur för att titta på fyrverkerierna. Innan detta åkte vi också 20min för att köpa kakor, för enligt pappan var man tvungen att ha det att snaska på, haha. Fyrverkerierna var awsome och vädret har varit kanon, bäcksvart och blåst men ändå behövde man knappast nån tröja, jag njuuter! En nationaldag avklarad, men är här nästa år också, hurra!
 
Gårdagen bestod inte av så mycket, drog till stranden i typ en timme innan tjejerna blev rastlösa och drog med mig och mamman på shoppingrunda, ingen hittade något. Jag provade på äkta "boardwalk" french fries, otroligt goda men aningen för mjuka. När vi kom tillbaka till stranden var det svart på himlen och det dröjde inte länge innan "the lifeguards" visslade upp alla från vattnet och inte länge efter blev vi bortschasade från stranden. Ingen storm kom vad vi märkte men better safe than sorry liksom. Pappan och hans kompis tog hand om barnen medans jag och mamman drog in till "town" och gick på en liten shoppingrunda, hur mysigt som helst och vi hittade varsinn klänning så båda var nöjda och belåtna. Känns väldigt bra med familjen som det är just nu :)
 
Nej nu slog klockan 23:00, dags för gumman att sova. Grattis till Amerika än en gång, you go girl! 
 
Peace out och btw, helt käär i outlandish låt "look into my eyes"!
(lite bilder från dagen)
 
 
 
 
 

3 weeks!

Japp idag var det tre veckor sedan jag lämnade min trygga vardag och kom till detta land, Amerikat. Tiden har gått fort och jag gillar landet mucho. 4 av 5 toasters än så länge. Om ni undrar så överlevde barnen (och jag) lördagskvälen, dom kollade i princip bara film och somnade sedan. Igår skjutsade jag iväg alla till stranden och drog sedan själv till poolen för lite "alonetime", vilket var skönt. Men vädret ville inte samarbeta med mig så jag låg och svettades heela tiden vid poolen och gav tillslut upp och skypade med Feliks och zazzabrazza isället, mycket bätre! Nu börjar jag även få en hel del färg vilket är sweeet!
 
Idag drog jag med pappan och dottern + hennes kompis till stranden och var där en stor del av dagen, mycket bättre än poolen då det fläktar och vattnet är väldigt skönt om jag får säga det själv. OCH vi får inte glömma ögongodiset, the lifeguards!
Var ute och åt på en restaurang som inte direkt var mysig tyvärr då det var väldigt hög volym på allt därinne, ja jag vet jag låter som en gammal kärring, men är faktiskt 20 fyllda. Efter maten drog vi ner på stranden och hade movienight med typ 100 andra pers, såg mästerkatten, sjukt kul faktiskt. Även en upplevelse att kolla på film på stranden. En annan sak är att jag fått tillbaka mitt rum, huur skönt som helst, är ingen bortsprungen katt längre!
 
Saknar er därhemma massor och hoppas att ni saknar mig också, om inte så drar jag en gammal goding som säkert får er på andra tankar, HARE GÖTT HEJJ!
 
 
 
 
 

On the beach!

Fredagen kom och lördagen kom, söndagen kommer så småning om! Japp så ligger det till. Igår hände det väl inte sådär jättemycket, mamman skulle jobba lite så försökte hålla barnen på bra humör och samtidigt ur vägen för henne, detta gick väl inte alltför bra då det slutade med att mamman fick raseriutbrott och skällde som tusan på barnen (vilket dom förtjänade) och sedan gick vi till poolen för att ge henne tid att bli klar med jobbet. Poolen var underbar och jag fick jobba lite på min "tan", gillart! Och gillar ännu mera att jag har en hel vecka med sol och bad framför mig, sweet, kommer bli niggah ;) Pappan kom också och badade med oss senare och jag fick veta att dom bjudit ner grannarna över helgen. Min första tanke KAOS, min andra vart ska jag då sova??? Jo jag fick flytta in i barnrummet och sova i övre bunken med två sjuåringar under mig. Inte det roligaste men det är bara i några dagar så man får väl offra sig. Gick realtivt smidigt och jag somnade snabbt efter att sett sista avsnittet av new gir, buhu! Var också en stor storm inatt vilket jag knappt märkte av för AC:n var på men tydligen hade det blixtrat som bara den och även blåsigt så hela huset skakade, tackar gudarna för aircon!
 
Idag vaknade jag tidigt av det rörde på sig under mig, en skum känsla och jag glömde för en stund vart jag var någonstans men smart som jag är kom jag till förnuft ganska snabbt. Alla utom mamman och jag drog ut med båten för tubing, hade varit roligt att testa men pallar ej med massa barn i båten. Så vi bestämde oss för att gå ut och gå, hör och häpna vi spenderar tid tillsammans, känns väldigt roligt faktiskt. Tror att allt detta har att göra med att hon är på semster och kan slappna av och njuta lite och även då, socialisera sig. Efter en powerwalk (kvinnan är snabb för sin längd), så blev det stranden med alla barn, väldigt trevligt och JAG SÅG DELFINER!!!!!!!! OMG SOM JAG HAR VÄNTAT! helt underbart, dom simmade va 20 meter utanför stranden, såg dom komma upp och ta lugt 2-3 ggr, "måste twittra, hashtag lycklig tjej"! Blev lite brunare och ikväll blir det att passa sex barn, ja du läste rätt. Mina två barn, deras kompisar och sedan ska kvinnorna ut och äta så då kommer det en mamma till med två tjejer hit, tuur att det bara är några timmar. Jag må vara mammasum men nån måtta får det vara! 
 
Så nu tänkte jag tacka bocka för mig så hörs vi när vi hörs!
 
Halvan till höger är där jag befinner mig just nu
 
 
 
 
 
RSS 2.0