T as in Tuesday

Då var det tisdag även om det känns som måndag eftersom att barnen var lediga igår. Kan dock inte påstå att jag jobbade, ibland undrar jag vad jag gör här samtidigt som jag vet att bara att man finns utifall att något dyker upp och alla småsaker man gör hjälper familjen mycket. Men som sagt, det var ingen jobbdag för mig. Tvärtom faktiskt så gjorde jag av med pengar istället för att tjäna, as usual. Det hela började med att jag vaknade till en städande värdmamma, big shocker? haha nej. Men nu städade hon huset för att vi skulle åka hem tidigt. Tusan också, finaste dagen och jag trodde att vi skulle åka senare på kvällen, men där trodde jag fel. Nåväl. Min värdpappa kände sig ensam i sin bil så jag erbjöd mig att åka med honom OM han stannade vid en (eller två) outletbutiker. Efter mycket grubblande sade han ja, hurra för min del, inte alla som lyckas få med sina värdfarsor på shopping? Dock pratade han i telefon hela tiden haha. Tog ett tag att komma hem p.g.a trafiken som vi hade försökt undvika, så vi hade lika gärna kunnat åkt senare och njutit av beachen! Hem kom vi och då hade vi lite familjemys och jag tog mig en springrunda och hoppade studsmatta, är ju så sjukt kuligt! 
 
Just det, jag fick njuta av stranden i söndags. I all min ensamhet tog jag en handduk och en tidning (som självklart hade Kardashians på framsidan) och lade mig där i några timmar, löve it! Fick även inhandlat en klänning, tusan också jag som nyss skrivit att jag hållit i mina pengar..
Tog en prommis hem och påvägen ringer värdpappan och vill att jag köper is, visst säger jag utan att veta att den väger 4 kg, shysst! Tur att det inte var så långt hem och jag fick en eller två goda drinkar utav det. BBQ i det fina vädret blev min sista kväll i beachen, inte alltför pjåkig avslutning!
 
Idag har rullat fram, träning, tj maxx och sedan skype med Jonas innan jobbet, peppad som tusan på våran roadtrip!. Jag och Petronella hade likadan skjorta på oss idag förresten, ett tecken på att vi kanske umgås för mycket? Sorgligt nog åker hon hem om sex ynka dagar, stört. Väntar nu på att hon och Isabella ska komma hit så vi kan åka till Starbucks och träffa resten av svenska klanen, en bra dag och hoppas veckan fortsätter såhär, för då blir det svenska pannkakor på torsdag, vi håller våra tummar! 
 
Fick förresten andra paketet med godis och brev av farmor och farfar, länge leve posten!
 
Lite pics från helgen, Hare gött hejj!
 
Tre glada barn!
 
 

Beachhouset

Ja att säga peppar peppar ta i trä i förra inlägget hjälpte mig inte långt för att säga det så. Var och hämtade killen på skolan och tjejen kom hem, lät dom kolla på ett avsnitt tv och jag skulle göra svenska pannkakor åt dom, något som är väldigt exotiskt härborta. Kort och gott så trodde jag att det skulle bli en bra dag. Men det blev det icke. Killen vägrade att göra sina läxor och tjejen var hur uppkäftig som helst. Det höll på såhär ett tag och tillslut fick jag nog och bestämde mig för att dom faktiskt inte förtjänade pannkakor, så det var det. Båda började gråta och killen ringde tydligen sin pappa och grät i en halvtimme för att han hade dåligt samvete. Kramade mig och bad om ursäkt men det hjälpte icke, t.o.m tjejen grät för att hon inte "förstår" varför hon håller på såhär. Stay strong är det enda som funkar haha. Kvällen blev bättre när jag fick umgås med mina tjejer, så det blev ett bra avslut på dagen ändå, eller?
 
I fredags var det pappas födelsedag så det blev en lång skype med honom och farmor och farfar, kanske sista gången innan jag ser dom på riktigt kanske? Vore inte helt omöjligt. Vi packade ihop familjen och begav oss till beachen, som bjöd på regn och blåst, kuljul. Igår var det fint väder men det blåste tusan. Var in till lilla "byn" här och kikade i butiker, såg massa fina klänningar men höll i pengarna! Sedan var jag ute och sprang innna vi alla åkte till en liten bar/restaurang som var utomhus i sanden, väldigt mysigt förutom blåsten. Det kommer nog vara underbart där på somrarna. Kom hem vid 9 snåret och då var alla trötta tydligen, ingen som är som mig som fyller 21 om en vecka! Saknar att gå ut!! Snart sophie, snart! Dock är det kanske bra att ta några lugna kvällar här nu innan resemåndaden för då kommer det nog bli en hel del festande!
 
Nu kom "I love it" på radion, IGEN. Den var ju poppis i Sverige innan jag åkte hit och jag och zazza stod på och hejjade på dom på Summerburst, underbart var det!  Så jag får lite flashbacks till den tiden och jag tänker på fiapia som var största fanet till den låten. Oj nu när jag börjar skriva om detta så fick jag fjärilar i magen av tanken på att åka hem, var ett tag sedan. Men innan dess ska jag ut och åka lite Hamboard med killen. Vädret ser fint ut så hoppas det inte är blåsigt och kyligt bara! 
 
                                    

Två bra dagar

Jag tror att alla i familjen börjar inse att jag faktiskt ska åka härifrån snart. Alla är på "bra" humör mot mig och barnen har knappt, men bara knappt, bråkat med mig, vilket känns kul att kunna avsluta på ett bra sätt. Hade ju en liten svacka med tjejen där ett tag så var orolig att vi skulle skiljas som "ovänner" haha. Men som sagt så har dom två senaste dagarna faktiskt varit super, peppar peppar ta i trä! 
 
I tisdags så var killen ledig hela dagen, trodde det skulle bli jobbigt men vi hade så mycket olika saker att välja på så vi hann inte ens med allt. Vi kollade på Monsters Inc på morgonen och sedan gjorde han sina läxor snabbt och enkelt (pjuh) och sedan begav vi oss till köpcentrumet för att kika runt i bokaffären. Vi började såklart i Disney butiken och jag hörde honom säga "control yourself" till sig själv flera gånger för att inte köpa allt i butiken, haha han är gaalen i alla små saker därinne! I bokaffären var vi inne i över en timme innan jag fick dra ut honom för att äta lunch för att sedan gå in igen och faktiskt köpa en bok. Han lyckades också övertala mig att han skulle köpa ett litet leksakstroll, cred till honom. Glass och träffa Malinn och hennes ungar stod sedan på schemat och dom lekte väldigt bra tillsammans. Dom hade lite vattenkrig för att svalka av sig. Det har varit otroligt varmt och fuktigt senaste tiden, men jag klagar inte! Efter lek var det träning och på kvällen tackade han mig för en underbar dag och sade att vi skulle försöka ha hela veckan bra, utan strikes! Han lyckades få en strike för att han hällde massa vatten på hunden och inte lyssnade, men han lär sig. 
 
Igår var jag ute och sprang och sedan följde jag med min värdpappa till det ökanda Costco som finns här. Storpack av allt och du kan inte bara köpa en av en sak, plus att dom har så himla mycket saker som du inte visste att du behövde innan du åkte dit. Bäst av allt var att dom hade nästan två liter vodka för ca 170kr, hur orättvist är inte det? Kankse ska ta ett besök där innan man åker hem så har man hela sommaren. 
Barnen kom hem och vi gjorde läxor och sedan lekte jag och tjejen med vattenballonger, jag lyckades träffa henne några gånger men hon vann när hon hällde hela vattenhinken över mig, touche! Sedan hade jag killen för mig själv medans tjejen var på kalas och min värdföräldrar var ute och åt, dom firade 21-års bröllopsdag. När alla var hemma hade vi lite familjetid med studs på studsmattan och sedan tv och slutligen fick jag lägga killen, lyckades hålla mig vaken denna gång, hurra!
 
Idag har jag varit effektiv, träning, posten, salongen, tvättat och ännu har jag tid kvar, kanske blir en nap? Petronella håller mig alltid vaken sålänge om kvällarna. 
 
Imorgon och hela helgen blir det beachouse, hoppas vädret håller i sig även om det tyvärr inte ser ut att göra det. Här kommer lite bilder från dagarna som varit!
 
Disney!
 
 
Glass i stora lass!
 
Studsmatta! Försökte få min värdpappa att hoppa men tydligen gör han inte sånt..
 
Självklart var hunden med på ett hörn också
 
 

Three weeks and a good weekend

Hej och hå alla goa och glada, long time sedan sist och här märks min fina swenglish av på en gång. På så vis är det kanske tur att jag och om tre veckor ska sätta mig på ett plan mot Dallas och Jonas. Helt sjukt att det endast är så kort tid och ännu kortare tid för Petronella, kommer böla satan när jag lämnar av henne vid flygplatsen det är en sak som är säker. 
 
MEN innan dess kommer vi hinna ha mycket kuligt ihop och helgen som var var inget undantag. I fredags var som vanligt en härlig dag när det kommer till "jobb". Hunden var hos frisören (ja, ni läste rätt) och mitt hjärta smälte helt och jag blev nykär när jag såg honom. Han var så otroligt söt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, trots att han är så himla jobbig ibland så vettetusan hur jag ska kunna lämna honom. Nåväl tillbaka till dagen. Som sagt en chill dag där jobbet innebar att hoppa studsmatta och äta pizza innna det var dags för tjejens dansuppvisning. Hon var väldigt duktig, det skriver jag inte bara för att hon är "mitt" barn, och man fick energi till tusen av att se alla coola danser, önskar jag kunde dansa hälften så bra som vissa av dom tjejerna. 22:30 var vi hemma och det var dags för mig att säga hejdå till farmorn och farfarn, kanske för gott? Hoppas dock inte det! Sedan begav vi tjejer oss mot mitt bechhouse. Malinn somnade i bilen och vi kom fram vid 01:00, knäppte en bira (hehe), pratade lite och sedan lade vi oss. Just det, det var ju 17 maj också, Grattis Norway säger man till det! Dock måste jag erkänna att Jossan var en bättre norsk än mig för jag firade knappt..får göra det bättre till nästa år. 
 
Vaknade skapligt på lördagen, gjorde awsome frukost ute på altanen och sedan åkte vi till stranden, tog massa fina kort, strosade på boardwalken och gottade oss över att inte ha några tider att passa. Vi åkte hem, åkte hamboards och sedan började det regna så vi satte på en tjejfilm. Sedan gjorde vi oss iordning för att gå ut och käka. Mycket god mat, alla beställde det billigaste eftersom vi lever på våran au pairlön så det fick bli vatten och köttfärslimpa. Måste bara påpeka att det var mycket godare än vad det låter. Sedan var det tjejkväll för hela slanten vilket innebar snacks, "saft" och även ett nattdopp följt av badkarsbadande, tummen upp för en härlig kväll (Y). 
 
Gårdagen var det bara mys i pyjamas fram tills det var dags att dra sig hemmåt, vilket var kring fyrasnåret. Vi städade ordentligt eftersom det var det enda kriteriet min värdmamma hade för att vi skulle få låna deras hus, hon är ju verkligen ett städfreak, ingen tvekan om saken. Detta har dock smittat av sig på mig, fråga vemsom här! Ett stopp på outleten var givet och ja pappa jag köpte faktiskt din present där så den är påväg. Kanske inte lyckas komma fram i tid men bättre sent än aldrig? Kom hem vid nio, packade upp och tog faktiskt en liten springtur också. Hade energi efter att inte ha tränat på ca två veckor och bara degat hela helgen så så fick det bli. Sedan somnade jag gott och kunde vakna till en ny arbetsvecka och mina barn. Fick mina dagliga kramar av dom och kan erkänna att det kom tårar när tjejen säger att det bara är 11 dagar kvar i skolan. 
 
Nu sitter jag iaf här ute på altanen med en P bredvid mig och bara har det skönt, väldigt varmt och skönte ute idag, nästan för varmt. men bara nästan. Killen är ledig imorgon så det blir en heldags jobb och sedan får vi se vad veckan har att bjuda på. 
 
Checkar ut med lite bilder från helgen, untz untz! 
 
Nyklippt vovve!
 
Frulle
 
underbara strand
 
 
 
 
 
Hamboards for the win!
 
 
Time to eat and the rest is history, not quite almost!
 
<3
 

Regn och mera regn

Ja så skulle man kunna sammanfatta vädret senaste veckan. Det har regnat nästan varje dag och även åskat och blixrat, klockan är knappt 9 på morgonen och det har redan börjat, kuljul eller inte. Nåväl för att se det positivt så är det varmt och skönt och man kan gå runt i shorts och eftersom att jag fortfarande inte kan träna så är det en perfekt ursäkt för att glo ännu mera på en tv eller dataskärm, och göra mina hushållssysslor såklart. 
På tal om det så är det dags att städa barnens badrum idag igen, yeey. Dock gjorde mamman det nästan igår medans hon var hemma och hon strök barnens kläder även fast jag gör allt detta annars. Fattar verkligen inte varför hon inte bara ber mig göra det? Men men det är hennes huvudvärk som Petronella skulle sagt, vill hon göra mera än det hon redan gör för dom så fine, hon vet ju att jag gör det om hon frågar. 
 
Veckan har varit bra so far. Har skypat med en hel del vänner från alla jordens hörn, dock är det inte långt kvar tills jag kan se vissa av dom på riktigt, även om skype är "fantastiskt" så går det inte att klå verkligheten om man säger så. I tisdags så jobbade jag sent så jag missade au pairmötet (tusan också, not) men hann med en Starbucks med Isabella, Malinn och Petronella, alla var på glatt humör av någon anledning så det blev en hel del skratt. Igår jobbade jag också sent, så sent att jag klarade av att somna, oopsi. Nej det är inte så farligt som det låter men mamman var borta med tjejen så jag och killen hade en helkväll tillsammans, tackar och bockar. Han har blivit så himla gullig senaste tiden och ska kramas och bli buren (ja jag vet han är 8 år men ändå) hela tiden. Så igår hade vi en liten "dejt night" här hemma. Vi var först ute på promenad med hunden och såg jättestora fiskar i våran sjö här. Sedan dukade vi upp fint till middag med ljus och blommor och sedan så serverade han mig maten, jag fick inte göra någonting på våran dejt enligt honom, gulle! En romatisk middag med "romantic conversation" (som han så fint sade) följdes av efterrätt framför en film och sedan var det läggdags. Och som sagt än en gång lyckades jag somna i hans säng och vaknade av att min mobil vibrerar för att Petronella ringer och frågar vart jag håller hus, då var klockan 22:30, hoppsan. Pratade lite med mamman och sedan gick jag vidare till min säng för en snabb skype med zazabrazza och sedan sova. 
 
Idag står lite nödvändigheter på schemat innan jobbet. Håller på att klura på avskedpresenter till barnen, inte det lättaste. Har lyckats bli klar med fotoboken till familjen så den lär komma snart också plus att jag får en egen eftersom att det var  "köp två betala för en" rabatt, tackar tackar!
Snart helg och denna helgen är faktiskt den sista lediga helgen som vi tjejer har tillsammans innna vi åker, så vi måste make the best out of it. Vi har en hel del förslag på g, NY, beachhouse eller kanske Cape May igen, får se vad som händer och fötter. På fredag ska jag på tjejens dansuppvisning med resten av klanen här, verkar vara ett väligt stort arrangemang då kläderna måste vara fläckfria, håret perfekt och allt detta för kanske 10 min dans. Just det, varje utklädnad kostar ca 700kr också, sjukt. 
 
Nej nu ska jag ta och börja min dag medans ni hemma får sluta jobbet snart? 
peace out from Amerika!
 
date night!
 
 
<3

Kungligt besök och 11 månader i staterna!

Ojojoj nu har det gått lång tid sedan jag uppdaterade min lilla blogg. Är inte alltför länge kvar innan jag kan lägga min bloggkarriär på hyllan, om en exakt en månad så kommer jag befinna mig på min resemånad med Jonas :) 
 
Cirka en vecka har gått och jag har hunnit med en hel del. För det första så blev jag sjuk igen efter att ha kört en hårdtäning. Så jag sitter nu med en täppt näsa och en rejäl hosta som verkar hålla i sig. Jag har även lyckats smitta pappan i familjen så får se vem som står på tur. Helgens stora händelse bestod av att ,tro det eller ej, se kungen! Han var här och hälsade på kyrkan i Delawere som fyllde 375 år och fira jubileum för när dom första svenskarna kom hit. Vi kom dit redan vid klockan 1 och han kom vid fyra och var där i 30 min, men som sagt nu har man sett honom, kanske första och sista gången? Tänk att man ska behöva åka hela vägen till USA för att se den svenska kungen och drottningen, lite ironiskt faktiskt. En annan kulig grej att han varit på gångis inte alltför längesedan, följer han oss Hedströmmare kanske?  På kvällen var jag på Cheesekake factory med Isabella, Malinn och Amanda, åt jättegod mat och en cheesekake såklart. Vit choklad med hallon blev det, slank ner fint i lilla magen kan jag säga. Därefter var det lite chill på min altan, är så himla mysigt att sitta därute med värmelampa medans regnet öser utanför. 
 
Söndagen var jag till kyrkan för första gången med familjen, var väldigt mycket sång och inte alls så mycket predikande vilket passade mig väldigt bra! Sedan var det morsdag brunch som gällde, var på pyjamasstället men vi fick inte ha pyjamas på oss denna gång, tyvärr. Funderar på att ta med mig barnen dit när jag fyller år, då är det pyjamas som gäller för fulla muggar! Just det, har glömt att berätta att farmorn och farfarn är här också, väldigt trevligt med lite mera folk i huset men kan bli lite mycket ibland också, känns som att man inte gör någon nytta igen men man tackar för lättare jobb. Annars åkte jag till TJ maxx (lågprisbutik) med Malinn för att lämna tillbaka en resväska för att få lite pengar över, men icke. Åkte darifrån fattigare och då ringer Petronella och vill ha med mig till en annan butik. Amerikanska spakontot ekar tomt om man säger så men man är ju bara här och kan shoppa billigt en gång i livet, gäller att passa på, håller ni inte med?! 
 
En ny arbetsvecka väntar men inget speciellt står på schemat, kikar på sista 90210 med tjejklanen som vanligt på måndagar samtidigt som jag bloggar, känner mig jätteosocial så nu ska jag lägga ner skriveriet! 
 
Lite pics från helgen! :)
 
Svettiga tjejer väntar tålmodigt på kungen japaneese style!
 
Silvia
 
Kunga paret
 
Mina fina värdbarn och jag på mors dag <3
 
 
 
 
 
 

Wednesday

Klockan är snart 13:00 och jag har redan hunnit träna och vara ute med hunden, lunchat, sovit och bokat hyrbil så hitills har dagen varit effektiv, tillskillnad från tidigare i veckan. Har känt mig lite smått sjuk sedan i lördagskväll så har inte tränat och knappt lämnat huset, inte ens för det sociala livet. Dock hann jag med en tur på köpcentrumet, det är man nog aldrig för sjuk för! Tanken var att lämna tillbaka mina grejer som jag beställt via internet och visst gjorde jag det, men jag råkade också handla för samma summa så det blev plus minus noll och två toppar på forever 21, oopsi. Helnöjd med köpen iaf så då kan man inte vara annat än glad trots att sparkontot ekar tomt. 
 
Veckan har inte inneburit något utöver det vanliga som sagt, har försökt fått gjort lite smågrejer och idag är tanken att fixa det sista inför resmånaden, sedan återstår bara att åka, snart dags ju! 
Hade ett litet tjafs med tjejen häromdagen eftersom att hon klagade så mycket på maten, var helt tyst i bilen påväg till hennes träning men hon fattade iaf varför jag var arg. Lillkillen har blivit mera gosig än vanligt och vill kramas och sitta i mitt knä hela tiden, kanske börjar även han inse att tiden rinner iväg? Idag skulle han ha med sig blommor till sin lärare och när vi stod och väntade på bussen så kom han ut med dom och låtsades att han friade till mig, jag sade ja så nu kan jag stanna i landet, wehhoo! Nej att gifta mig med honom vore olagligt på mer än ett sätt så jag kan nog ge upp den idén med en gång. 
 
Nu när jag tänker efter så har jag inte gjort nånting denna vecka haha. I söndags somnade jag innan 9, i måndags innan 10 och igår så träffade jag Isabella på kvällen och vi kollade film. "Silver Lining Playbook" blev det, hann inte kolla klart men var en väldigt skum film om man säger så. Våran varmvattenbredare lyckades även gå sönder så trodde vi skulle behöva vara utan varmvatten fler dagar men icke, detta löste sig som tur var på 24 timmar, we survived! 
 
Nej nu är det snart dags att börja förbereda middag till barnen, hämta upp killen på skolan och skjutsa tjejen till aktivitet är det som står på schemat idag! Här får ni lite vårbilder från Landenberg och en stilig kille , hare gött hajj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UNTZ UNTZ

Vet att ni kaske tröttnat på dessa ord men kan inte beskriva gårdagen på ett bättre sätt, det var verkligen untz untz! Hoppa fallskärm är definitivt något av det bästa jag gjort och igår må ha varit första gången jag gjorde det men kommer definitivt inte vara sista. 
 
Vi kan ta det från början. Hade en sleepover hos Petronella på fredagen efter att jag kollat på hennes hockeymatch, hon gjorde två mål, duktig tjej! Vi vaknade vid halv 10 och det första jag säger är, shit vi ska hoppa fallskärm om 4 timmar. Det konstiga är att ingen av oss var speciellt nervösa och vi blev inte heller det ju mer det närmade sig. Jag var ute och gick, skypade och sedan var det dags att sättaa sig i bilen och bege oss. Vi hade lyckats övertala Petronellas värdpappa att följa med så vi var tre personer som begav sig mot sina öden.
Vi kom fram och dom visade dom en film där 4 av 5 minuter gick åt att berättade att vi INTE fick stämma dom oavsett vad som hände och resterande minuten var instruktioner, amerikanskt? Ohyes! Sedan skrev vi på alla papper och fick träffa våra instuktörer och dom satte på oss selar och visade hur allt skulle gå till. En rolig grej är att vi alla trodde att vi skulle få dräkter att ha på oss, men icke. Så där stod vi i våra A&F tröjor och jeans, det var grejer det. Såklart så blev jag den som dom skulle skämta med om att det var min instruktörs första gång, skämtade om selen och ja ni fattar, INTE Kuul! Selarna var på och dags att röra sig mot flygplanet, vi var sammalangt cirka 12 pers i i ett litet flygplan så det var ganska trångt. Vi åkte högre och högre upp och tillslut var det dags och jag och Petronella var fortfarande väldigt lugna, tror inte vi insåg att vi skulle hoppa ut ur ett flygplan. Jag hoppade först av oss tre, vilket var skönt för tydligen hade dom bara sett mig försvinna under planet när jag väl hoppade. Häftigaste känslan att falla rätt ner mot marken, munnen blev otroligt torr men kan faktiskt inte säga att jag var rädd alls, mina 60s frittfall kändes som 20 och sedan var fallskärmen ute. Lyckades få in ett untz untz när jag flög, såklart ;). Vi gled och gled och jag fick testa på att styra, han styrde oss i otroliga cirklar så jag nästan mådde illa och sedan var det dags för landning, den gick galant och utan brutna ben. Tackade instuktören och sedan fick jag träffa P och hennes värdpappa igen, oh vad adrenalinet rusade! Som sagt något av det bästa man gjort och det bästa är att jag har det på film! 
Alla smsade nära och kära och berättade att vi överlevt och sedan åkte vi till baren, tog en öl (eller två) för att fira och sedan lagade vi mat hemma hos P, supergott as always. Vi visade hennes värdbarn och mamma filmen och lyckades övertala nästan alla att hoppa, bra jobbat. Jag mådde lite illa efter hoppet och hade ont i halsen men annars var allt tipp topp!
 
Solen skiner men idag ska jag tyvärr jobba. Måste köra lillkillen och hans kompis till sina matcher. Men det är några timmar kvar så jag hinner njuta av min säng lite till och kolla på filmen igen, hihi. 
Här kommer lite bilder från "min stora dag"!
 
Selar på, check!
 
Dags att sätta sig i flygplanet
 
Nästan där!
 
och dääär flyger jag
 
Tummen upp lever än!
 
och där landar jag tryggt och alla kan vara lugna igen :)
 
Tre stolta skydivers!
 
 
 
 

Vad har jag gett mig inpå?

Ni som har mig på facebbok vet nog precis vad jag skriva om idag. Det är ju nämligen så att jag har bestämt mig för att hoppa fallskärm i helgen, trots att varken pappa, Heddy eller min värdpappa vill det. Men man är ju över 18 och därmed myndig så tyvärr för dom så är det mitt beslut. Bokat, betalat och klart så på lördag smäller det. Lillkillen tror dock att jag kommer fega ur så nu måste jag motbevisa honom, kanske bara kissar på mig..
 
Vädret denna vecka började lite si och så men från igår och frammåt så ser det ut som att det ska bli strålande väder. Sitter just nu ute i shorts och linne och försöker bättra på brännan. Väntar på att min värdpappa ska ta med mig till ett av dom största varuhusen här i staterna. Eller ja dom har iaf största sakerna. Cotsco heter det och det är dom har storpack av allt, måste knäppa massa kort för detta kan vara spännande! Hoppas att vi hinner åka dit, men känner jag honom rätt så kommer han snart ut från sitt kontor och säger, Oj är klockan redan 1? Jo du den är ju det säger jag då och sen skjuter vi väl fram det som vanligt haha. 
 
Veckan har gått fort och jag har väl inte gjort sådär jättemycket spännande. Malinn har fått besök av en kompis så vi har träffat dom lite, var ute och tog en drink på Valborg, man måste ju fira på något sätt! Igår blev det frozen yoghurt och sedan lite udda klädprovning inne på K-mart, man fick sig ett gott skratt för livet, sedan var det chilledill hemma i min säng, kors i takt igår somnade inte Petronella. På tal om henne så hade hon en deppdag i måndags då hon insåg att hon bara hade 35 dagar kvar. Så mammasum fick försöka pigga upp henne, gav henne en drink och advil, funkade ganska så bra verkade det som. Eftersom att hon har 35 dagar har jag ca 45, herrejisses vad konstigt det känns att skriva, men sånt e livet, all good things come to an end. 
 
Imorgon är det fredag och helg, inge ovanligt med det. Jag ska ta hand om Malinns lilla tjej hela dagen imorgon eftersom hon åker till Kalifornien och gottar sig. Bra kompis som lämnar mig här för att ta hand om hennes jobb? Nejdå skämtåsido, ska faktiskt bli kul att hand om en mindre unge, endast fyra bast. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute och leka, ha lite picknick och hoppa studsmatta kanske? Kan en fyraåring det? Får la lära henne annars :)
 
Våren har som sagt kommit och måste pallara mig ut med kameran och ta kort på alla fina blomträd som är här, vuxenpoäng? Jajjamen! 
 
 
Det var en liten update från staterna, hare gött hejj!
 
Läxor utomhus
 
Dags för träning!
 
 
 
 
 
RSS 2.0