@ the beach!

Som rubriken lyder så har jag kommit till beachen för att spendera det som kallas "Labor day" här nere, vet inte riktigt vad det innebär men sålänge det betyder beachen är jag på! Tror att det kan vara "arbetarnas dag" och barnen är iaf lediga fredag och måndag så blir en lång weekend vid stranden, som sagt, tack snälla! 
 
Veckan har gått ganska segt men har fått tiden att gå genom att göra småsaker med tjejen, känns kul att umgås med henne lite själv och vi kommer bra överens för det mesta, förutom när jag säger åt henne att bädda sängen, då blir sura miner och protester på en gång, som med dom flesta barnen här. Dom kan blixtra till på två sekunder och springa iväg, sedan fem minuter senare kommer dom tillbaka och gosar med en som att ingenting har hänt! Det är väl så barn är antar jag? Jag menar vem VILL bädda sängen liksom?
Aja, jag har fått lära mig att åka en ny typ av skateboard, denna heter "ripstick". Det är en mackapär som man måste balansera på och sedan vicka på höfterna och därmed benen för att få den att gå frammåt, lättare sagt än gjort! Min tjej är jätteduktig på den och jag lär mig så småningom, vill gärna säga att det går segt för att det är svårt men kanske istället kan få skylla det på att jag börjar bli för gammal för sådana barnlekar? Nja nu ska vi inte vara såna, "age is just a number" som man säger i detta land! 
 
Jag har kommit igång bra med träningen och sitter i denna stund med träningsverk i låren och litegrann i magen, härligt det! Har också slutat att småäta (okej inte helt men näästan!) och äter lite nyttigare frukostar + luncher. Midaggarna äter jag det som barnen äter vilket är väldigt enformigt egentligen men jag är glad sålänge dom äter och inte tjurar allt för mycket. På tal om middag så har vi ätit många middagar tillsammans hela familjen denna vecka vilket har väldigt trevligt och jag känner att jag är inne i en väldigt bra period just nu av lite olika anledningar. 1. Jag har haft en bra vecka med familjen, känns som att allting börjar falla lite på plats och det är inte så stelt längre, jag trivs helt enkelt! 2. Jag tog mig mod att prata om ledigheten och fick den, hashtag stolt tjej! 3. Jag ska på en colllege kurs i new york om niagara fallen, kommer bli awsome! Mer om detta snart! 4. Jag har beställt ett par assnygga klackskor från jeffrey campbell, kände att jag ville unna mig något nu och gaaah dom är så fina, fattas bara att storleken inte stämmer, nej bort med alla negativa tankar! Med alla dessa punkter vill jag iallafall få fram att ni därhemma inte behöver oroa er för mig, jag är i ett såkallat "happy moment"!
 
Hoppas ni blev nyfikna på kursen jag ska ta nu, om inte så kan ni googla Niagara fallen och då kommer ni garanterat bli det! Jag ska nämligen till NY och ha tre lektioner, en varje helg framöver, och sedan sista helgen denna månad får jag åka till detta fantastiska ställe och bo två nätter och gå på en guidad tur! Längtar som sjutton, äntligen får jag min "lilla" utflykt som jag velat ha hela sommaren! Det kommer bli mycket bussåkande framöver men jag menar det är till NY och Niagara falls jag ska, inte fagersta eller gävle, big difference! 
Med på denna tripp hoppas jag även få med min kompis Lotta, hon hade fått klartecken men tydligen så kan det hända att familjen ändrat sig i sista sekund,definitvt dagens  INTE kul! Men än finns det hopp!
 
En lite ledam sak är dock att H+P åker på sin roadtrip om en vecka, inte alls avis nej nej! Petronella kommer hem efter ca 3 veckor men Hanna lämnar oss för gott, sorligt som tusan, men man får tänka positivt och se att vi får en ny tjej som kommer så det blir inte helt tomt iaf!
 
Internet vill inte riktigt samarbeta med mig just nu tyvärr, tänkte att ni skulle fått en liten bildbomb såhär på morgonkvisten, men icke! Ni får helt enkelt vara glada och nöjda att ni tog er igenom detta inlägg och blev rika på kunskap om mitt liv, så ska jag försöka fixa bilder tills nästa gång!
Med detta sagt checkar jag ut, Puss <3
 
 
 
 

End of summer!

Nej ush för den rubriken, inte kuul! Men faktum är att igår var det sista sommarlovsdagen för alla dessa amerikanska barn förutom min tjej som börjar om en vecka. Det var härligt väder och alla lekte tillsammans och det verkade som att dom njöt av sin sista lediga dag, vilket dom borde! Min värdföräldrar kom hem från sin resa och lagade god mat till oss alla, dom hade med sig krabba färsk krabba från Maine som dom en sallad utav och sedan hade vi det på grillat korvbröd med coleslaw, asgott! Nu tänker nog många av er, Sophie och krabba + coleslaw? kan vi ha läst rätt? Jaaråå det har ni, när man inte riktigt vågar säga nej så får man smaka nya grejer och vidga sina vyer, inte illa va!?
Hade en väldigt chill kväll igår med ingen mindre än mig själv, vi kollade på high school musical, pretty little liars (blev lite smått rädd) och sedan kollade jag upp en collegekurs som verkar interessant. Det är tre lektioner i New York och sedan en helg i Niagara fallen, låter som att det kan vara något men kommer bli dyrt att åka till NY varje helg så är lite skeptisk, men vi får se, vore lite spännande att göra något sådant och inte bara sitta i ett klassrum!
 
Som sagt så var det första skoldagen igår, min lille pöjk var väldigt nervös och ville knappt åka dit men när han kom hem var allt hur bra som helst, typiskt honom att stressa upp sig onödan, påminner om en annan jag känner... Fick uppleva känslan med den riktiga gula bussen som man endast sett på tv men nu så! Ännu en liten sak att pricka av listan!
Hade en heldag men tjejen och bakade, målade naglar igen och var och handlade. Hon gick över till en kompis och kom tillbaka med två teckningar till mig, hihi då blev jag glad. Testade även på Zumba med min värdmamma, just den zumban var väl inte riktigt något att hänga i julgranen, sen kan jag väl inte påstå att jag har världens rytm i kroppen heller men jag gjorde mitt bästa och kom på mig själv att skratta lite ett x antal gånger, haha. 
Resten av kvällen spenderades med tjejerna, Hanna har knappt två veckor kvar, sjukt vad tiden går fort, jag har snart varit här i 3 månader! Var till shoppingcentret, men ni behöver inte vara oroliga jag har pengar kvar! Köpte en jättefin grön jacka (150kr!) och sedan två baslinnen (25kr/st), tre kap om jag får säga det själv! 
 
Dagen idag har gått väldigt fort, städat massa och sedan bara chillat vid poolen, inte fy skam på en arbetsdag som denna! Ska väl börja laga mat snart åt dom små liven, blir kycklingpaj idag, kommer ej vara uppskattat! Men vad är väl inte barn utan lite gap och skrik varje dag?
 
Och en väldans glad nyhet är att jag tog mig mod och pratade med mamman om att jag jobbat så mycket och ville därför ha lite ledigt när Feliks och Jossan kommer, OCH DET FICK JAG; HURRA! två lediga dagar, kaboom där satt den! 
Nu måste jag bara prata om collegekursen, alltid e det något..
 
Peace out!
 <3
 
Bjussar la på denna!
 
 

Saturday!

Då var det det redan lördag igen och en hel vecka har passerat, tiden bara går och går. Denna vecka har jag som sagt nästan bara varit ensam med tjejen. Pappan och sonen kom hem i torsdags och då blev stök i huset på en gång, dessa två barn har verkligen det man kan kalla syskonkärlek. Vi var på öppet hus på killens skola i torsdags och fick träffa hans lärare, sedan var vi vid poolen hela dagen. 
Igår hade jag en nästan barnfri dag, kan inte beskriva hur skönt det var att bara kunna göra massa småsaker i lugn och ro utan behöva underhålla två barn samtidigt. Barnen var nämligen hos sina kompisar hela dagen och sedan tog mamman med dom till köpcentret så där stod jag utan barn och kunde göra vad jag ville. 
För mig innebar detta ett träningspass och sedan lade jag mig vid poolen i kvällssolen och läste lite i min bok, är inne på tredje och sista boken i hunger games serien. Detta var hur chill som helst och kommer lätt göras om! Jag har även tagit upp en ny hobby, håll i hakan nu för jag har börjat med korsord, hur roligt som helst. Gammalvarning på mig kan många tycka men det är beroendeframkallande och dessutom utbildande så jag tänker garanterat fortsätta. Har dock inte klarat ett helt stort korsord ännu, men nästan så och det går bara bättre och bättre, så spänningen lider, kommer jag att klara det? Stay tuned and you will see! 
 
Eftersom att jag jobbar så mycket hinner jag inte göra så mycket annat spännande, men detta ändras snart då barnen börjar skolan, vi au pairer har lite nedräkning till denna dag! Vi var och bowlade idag iaf, så kewl, och sedan har vi haft movie night och sett hunger games. Är själv med barnen igen då föräldrarna är på bröllop och idag har dom varit jobbiga, 2 strikar var och välidgt en nära en tredje men dom klarade sig på mållinjen, grattis till dom! 
 
Är otroligt shoppingsugen så vill gärna åka till köpcenret i vecken och spendera lite pengar, men kanske borde spara.. nej förresten man lever bara en gång i detta liv så då ska jag passa på att njuta! 
 
Nej dags att få barnen i säng och även mig snart också, har varit himlans trött senaste dagarna så behöver all sleep jag kan få. 
 
Natti natti från denna sidan av Atlanten och godmorgon till eran! <3
 
Tjejligan, rosa tröjor och rosa klot!
 
 
 
Atlantic City
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baseball!

Ännu en upplevelse att pricka av på min "to do list" i detta land! Var som sagt på en Baseballmatch igår med Hanna, Petronella och P´s värdpappa. Vi hade väldigt bra platser, högt uppe så vi såg allt utan problem vilket var bra då vi fick reglerna förklarade för oss under tiden. Vi hade våra egna ord för att försöka förstå vad som faktiskt pågick där nere på planen men efter två timmar så tror jag att jag förstod det mesta faktiskt! Matchen var mellan, Philadelphia och Connecticut, tyvärr förlorade vi med ett ynket poäng, men lika glad är jag för det för jag fick se det! Blev även premiär för min första köpta alcoholdrink i detta land (fråga mig inte hur jag fick den!), blev såklart cider och den smakade otroligt bra, kanske lite för bra för det blev inte bara en, men det är en annan story! Fick också med mig en liten souvenir från matchen, bestående av en röd plastkeps med ett P på som jag lyckades hitta på marken i sista sekunden, gick runt och letade som en dåre och skam den som ger sig! Efter matchen blev det en snabb middag innan vi begav oss hemmåt för en ny arbetsdag. Hade en väldigt bra kväll men trots det och en rolig match tror jag ej att det bor ett riktigt baseballfan inom mig..
 
Min värdpappa har tagit med sig sonen till beachhouset (ursäkta min svengelska) så jag och tjejen har lite kvalitetstid och gör massa tjejsaker, såsom att måla naglarna, baka och dansa till radiomusik, har det väldigt bra. Var till poolen idag och hade det gött en liten stund, vädret är faktistk perfekt om jag får säga det själv, varmt och härligt men inte så fuktigt som det brukar vara, så tummen upp för det (Y).
 
Är riktigt sugen på att gå på en konsert på fredag, tror att det är ungefär som rix fm festivalen hemma. Känner att sommaren snart är "slut" här och jag inte har gjort något speciellt. Dock vet jag inte hur jag ska ta mig till festivalen då den är i Philly och jag inte får ta bilen dit, kanske ska våga fråga om jag får ta den om jag är vääldigt försiktig? fråga har ju aldrig skadat liksom, gäller bara att "våga fråga" som det så fint heter! 
 
Just det, hade lite problem att starta bilen igår, gick verkligen inte att vrida nyckeln, hur mycket jag och mina muskler än försökte. Ringde runt till alla möjliga för att be om hjälp eftersom jag stod på parkeringen vid mataffären med bilen full av varor. Ingen svarade, tillslut ringer iaf Petronella tillbaka och det visar sig bara vara rattlåset, pjuh!, tur det, dagen och varorna var räddade, tack till Petronellas exceptionella bilkunskaper!
 
Nej nu ska jag nog lägga huvudet på kudden och få lite extra sömn, tänkte ta lite sovmorgon eftersom att jag är ensam med tjejen och hon vaknar inte förrän vid 9 så varför ska jag vara vaken så mycket tidigare för? Nej nån måtta får det vara. Ps så går min nyttiga perid väldigt bra än så länge, dock har den bara varat i tre dagar så vill inte ta ut någon seger i förskott! ds.
 
Godnatt (eller ja godmorgon för er) sov så gott och hälsa till John Blund <3
 
Tre glada tjejor på väg till Baseballmatch!
 
 
 
 
Glad Sophie med sin souvenir som hon kämpat så hårt för att få!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En ledig dag

Då var helgen över och det känns skönt, dock väntar en hel arbetsvecka med ännu mera helgjobb men jag lyckades iallafall roffa åt mig en ledig idag och det kan jag säga att behövdes! 
 
I lördags tog jag lite sovmorgon och gick upp vid 9, då hade farmorn och farfarn redan begett sig hemmåt. Trots många timmar sömn så var jag trött eftersom jag haft en sängkamrat som tror att hon äger hela sängen. Vakande till 3-4ggr av olika anledningar såsom att jag inte hade något täcke på mig, hade en arm/ben omkring mig eller bara att jag låg med halva kroppen utanför min egen säng, jo men varsegod ta för dig bara! Vi var och såg nya ice age filmen som jag inte kan påstå var något annat än awsome! Den hade en bra story och replikerna var hur roliga som helst, tror nästan jag skrattade mest utav alla oss tre. Filmen var en hit och både barnen och jag pratade om den hela vägen hem, lyckat! 
 
Igår tog jag med barnen till ett glasställe där dom gör sin egna glass, lite för gott måste jag säga. Pojken hade sitt såkallade "cub scout" möte där, på svenska även kallat pojkscouter. Var väl inte så mycket till möte om jag får säga det själv, barnen fick glass och sprang runt och lekte i en och en halv timma medans dom vuxna satt och gagga om allt och inget! Föräldrarna kom hem från semester paradiset Hawaii, bruna och fina hade dom mycket att berätta och dom hade med sig presenter till barnen, t.o.m lilla jag fick en liten present bestående av tvål och body butter som luktade gudomligt, gjorde mig glad att dom tänkt på mig också när dom varit borta. Jag fick min första lediga tid på länge och gick ner på mitt rum och slocknade direkt innan jag och mamman började kolla på ett tjockisprogram, asbra och måste erkänna att jag fällde en tår. En man som gick ner otroligt många kilon under år och lyckades nå sin drömvikt, kan man göra annat än att gråta av lycka för hans skull? Inte jag iaf!
Jag skypade också med pappa och Heddy igår, även där fälldes det tårar, som vanligt bara från min sida men jag börjar vänja mig vid att männen i min familj inte gråter och det är bara att inse helt enkelt! 
 
Pratade med mamman igår och sade att jag knappt haft någon ledig tid och att barnen varit väldigt krävande hela veckan så då fick jag iaf en ledig dag idag, men tycker det är konstigt att jag ska behöva ta upp sådana saker när dom vet med sig att jag jobbar mer än vad jag får! 
Men som sagt ledig idag och jag har bara chillat och fått smaka på livet som komma skall när barnen börjar skolan, ack så skönt det ska bli! Jag har lyckats träna, äta bra mat och skypat med zazzabrazza, long time no see! Sade även hejdå till våran tyska tjej Leslie som lämande oss idag, även fast jag inte känt henne så länge så kändes det sorgligt!
Just det, slog en pling till saknade gångholmen och fick prata en snabbis med dom, det första farfar sade var, "how do you do?" på knackig engelska, haha fick mig ett litet skratt där!
 
Får se vad kvällen har att erbjuda, sitter på altanen nu i det sköna vädret och har avnjutit min goda tacopaj + en yoghurt, blir det sista att äta idag då vågen imorse inte riktigt ville samarbeta med mig men det går nog att lösa! 
Imorgon blir det en riktigt baseballmatch med lite mera drag i än den i fredags (förhoppningsvis), ska bli apkul, den får i höra om nästa gång vi hörs, tills dess, hare gött hej!
 
Hade en inga nya bilder att bjuda på så får bli en på syskonskaran Hedström!

Stormen kommer!

Klockan är 22:20 och jag sitter i soffan och tittar på tv med datorn i knät, enda som saknas är något gott att tugga på, men detta är Amerika så ska nog kunna hitta något gott att nafsa på! Ute sipprar regnet ner samtidigt som det åskar och blixtrar, poetiskt and I love it! 
 
Senaste dagarna har bestått av mycket jobb igen, trodde att denna vecka skulle vara den lugnaste men istället har den varit den mest krävande! Barnen är gulliga och underbara 99% av tiden men dom vill vara med och kring en hela tiden, tror aldrig jag har hört mitt namn så mycket som denna vecka. Nu vet jag vad pappa och mamma menade när dom sade att man inte hela tiden behöver ropa deras namn så fort man vill något, haha. Tjejen har även sovit nere hos mig hela veckan, har vart mysigt men hon tar så mycket plats och jag känner att jag inte får min sömn, hörde nu att det knarrade i golvet så hon gick nog ner til mig igen. Ska jobba heela helgen, kuljul, måste verkligen ta ett snack med päronen när dom kommer hem för med hela denna helg och nästa har jag jobbat 2 veckor i sträck, för det första så får jag inte det, för det andra har dom inte frågat om det är okej och för det tredje får jag inte extra betalt och det är nu 5 hela arbetsdagar alltså en vecka.
 
Känner mig inte på topp just nu, har lite smått hemlängtan, har inte pratat med någon på hur länge som helst så det får mig att sakna allt ännu mera. Hoppas på att få prata med någon nu i helgen iallafall!
 
Veckan har gått fort och imorgon åker farmorn och farfarn hem igen. Jag har lyckats ta mig ur huset åtminstonde två kvällar för att umgås och träffa annat folk, har varit ute och ätit middag med tjejerna och varit till shoppingcentret, btw så önskar jag att jag vore rik. Vi hade en liten avskedsmiddag för Leslie igår då hon åker hem på måndag, buhu. Men hoppas på att få träffa henne i helgen igen iaf, nej just det, jag jobbar ju, gaah!
 
Idag var vi till nån liten stad där dom hade utställning med gamla traktorer och tåg mm, massa oelektroniska saker, roligt att se att det faktiskt gick att överleva utan elektronik förr i tiden. Mycket amishfolk som var där, älskar deras outfits, kanske ska bli amish? Nej men cred till dom som klarar av att leva på det sätt dom gör!
Var också på min första baseballmatch ikväll, Blue Rocks hette laget, fattade inte speciellt mycket av vad som hände under matchen, kändes inte som att det riktigt var min sport om man säger så, men allt är inte för alla, så enkelt är det. Men det var roligt att se och vi satt inte kvar hela matchen eftersom det var en storm påväg. 
 
Får se hur helgen går, vi hörs förhoppningsvis på söndag! 
Puss <3
 
På tåggrejen!
 
Amishfamilj väntar på sitt tåg
 
Fläkt som gick utan ström, ballt!
 
Baseballgame
 
 
 

I´m alive!

Lugn allihopa jag lever, trots en dålig uppdatering under helgen + veckan, jag har haft fuullt upp hela tiden, knappt en lugn stund. Men nu ska ni få en rejäl uppdate iallafall! 
 
Helgen och veckan har bestått av både kuligheter samt lite booring stuff men vi tar det från början. I fredags var jag ute och åt med familjen eftersom det var föräldrarnas sista kväll innan Hawaii. Sedan gav jag päronen varsin kram och sade hejdå för en vecka, inte alls avis på dom nej nej! Fredagskvällen bjöd på skridskoåkning inomhus i en "true american spririt", jag och Hanna, massa utländska människor och RnB musik, klassiker, så ska det va! Vi hade iallafall roligt trots att det svårt och när dom ropade upp att nästa låt endast var för dom som skulle åka baklänges kände vi att njaa vi är inte riktigt där ännu så det blev ett break. Vi kämpade på i nån timma och jag ramlade bara en gång men där tog det äventyret slut och jag kan checka av det på min "to do list" här i Amerikat. 
 
Lördagen bestod till största del av jobb, hurra, not. I väntan på att farmor och farfar skulle komma jagade jag löss, lekte svampbob och Hanna sov i min säng, rättvist! Tillslut kom dom och jag fick tacka och bocka för denna jobbdag, btw så var dom väldigt trevliga människor! Jag och Hanna gick ut och åt med två andra svenska tjejer, Johanna och Jessica, åt på en lite rolig asiatisk restaurang där jag provade på "deep fried" cheeskake, alltså friterat, jag trodde det var djupfryst, det misstaget gör jag inte om kan jag tala om men ner i magen kom den iallafall, som med allt annat sött jag börjar stoppa i mig! Åkte hem och ställde klockan på 0545 för på söndagen bar det av till Atlantic City, hurra för nya äventyr!
Staden var mysig om än lite trashig vilket vi märkte när vi satt och kollade på männsikor och rankade det dom hade på sig, säger bara att en del inte borde få röra sig utanför sitt hem utan att kolla i spegeln 100 extra gånger, illa är det! Kikade inne på casino och tog lite kort, blev tillsagda, och degade sedan på stranden hela dagen och fick tillbaka lite av våran såkallade tan. En sak jag inte gillar är att när man sitter och äter sin efterlängtade lunch (jordnötssmör och sylt macka, låter myycket godare än vad det är!) så dyker det ner en mås från ingenstans och snor den rätt ur händerna på mig, ursäkta mig men vad är det för stil? Det är dagens INTE kuul kan jag tala om för er! Där har jag suttit och väntat på att få äta lunch men icke! Å andra sidan gjorde han mig en tjänst då jag undvek ca 400 calorier..
Dagen var lyckad och vi satte oss på bussen tillbaka hem med ett stopp i philly. Några höga människor och ett x antal minuter av väntande var vi sedan på hemmplan igen, slitna brudar gick och lade sig inför en veckas jobb igen. För er som vill veta så tog det oss 7 timmar fram och tillbaka, en bagatelle i detta land men aldrig att man skulle få för sig att göra en sådan lång dagsutflykt hemma, där suckar man över en timma till sthlm, skillnader asså. 
 
Jobbat vääldigt mycket dessa två dagar då barnen saknar sina föräldrar och vill att jag ska hjälpa till att lägga dom, känns skönt att dom tyr sig till en men börjar känna att det tar på en att vara kring barn så många timmar om dagen. Alltså, jag vill INTE ha barn ännu! Killen var extremt jobbig igår och för att göra en lång historia kort så slutade det med tårar för hans del då jag bestämde att han betett sig så dåligt så han fick ingen mera tv, hårt men rättvist! 
Måste också ta ett snack med päronen om allt jobb på helgerna för som det ser ut nu kommer jag få jobba nästan hela denna helg och hela nästa + i veckorna, jag MÅSTE ha ledig tid för detta funkar inte, så det känns inte alltför kul att ta upp sånt men rätt ska vara rätt!
 
Idag när jag kände för ett break så bestämde jag mig för att åka och handla och uträtta lite annat smått och gott, jag sade till barnen att om källaren inte är städad när jag kommer tillbaka blir det "strike one", en ny regel jag infört, får man tre strikes blir det ingen tv eller dylikt och det är något dom inte vill mista kan jag tala om för er! Iallafall så tänkte jag kika om det gick att ta min sista twinrix spruta inne på ett apotek och visst gjorde det det, snipp snapp slut och där var sophie färdigvaccinerad, gället att ligga i! (källaren var städad när jag kom tillbaka, hurra!)
 
Har inte skypat med någon på väldigt länge vilket jag saknar, är i behov av er därhemma nu! Saknar speciellt farmor och farfar när barnen här har sina hos sig, det är dock inte samma kärlek mellan dom här som man har hemma, det får mig att uppskatta och inse att min farmor och farfar verkligen är bäst! 
 
Om ni lyckats ta er igenom detta inlägg och läsa ändå till detta så vill jag först säga stort grattis och även att jag tänkte lägga mig nu, har en skypedejt med Fia imorgonbitti och det vill jag inte missa! 
Lite bilder från helgen kommer härnere, enjoy! 
 
Boardwalk
 
Fyy Hanna!
 
Ceasars hotell, ni som sett Baksmällan, "is this where ceasar used to live?", störtskön! 
 
Vi har bakat cupcakes! (blev min tröstmat efter en min hektiska dag igår!)
 
 
 
 
 
 

Schleten!

Ja schleten är precis vad jag känner mig just nu, dessa barn tar musten ur mig om dagarna med klagomål och allt vad det är, kan säga att dom kan vara bortskämda ibland! Trots detta har dom sina stunder då dom är underbara! Igår hade jag tex en väldigt mysig dag med tjejen då pappan tog med killen till deras beach house över natten. Detta resulterade i att jag fick köra hans bil, hehe skapligt nervöst då det är en liten sportbil som han kallar för "the black pearl", men det gick väldigt bra och jag passade på att schteka lite extra när jag gled runt i den. I och med detta kom jag även fram till att jag vill ha snygg bil när jag kommer hem, det fixar du väl pappa? :)
Till "the point", tog med tjejen till poolen och chillade med henne och en annan mamma med två små söta döttrar, sedan tandläkaren och när jag ändå hade shtekbilen och pappans kreditkort så passade jag på att bjuda på Subway, klassiker!. 
Jag och Hanna drog på bio på kvällen och såg nya batman filmen, klart sevärd och för er som var oroliga så hade vi koll på alla nödutågngar och hade en bombsäker plan utifall att någon galning med gevär skulle komma in! Första kvällen som jag bryter min curfew också, coolt va? Nej inte riktigt då jag ringde och frågade om det gick, hej mespes!
 
Idag har jag inte gjort så mycket värt att skriva om, jag och H planerar en tripp till Atlantic City på söndag så det är väl det enda som jag ser fram emot just nu då jag måste jobba en del på lördagen, föräldrarna åker nämligen till Hawaii (ja utan mig!!) och farmor och farfar kommer inte förrän på kvällen, hurra! Men men får la funka, jag ä´ int bitter!
 
Allt för denna gång min kära, over and out!
 
 
El schtekarbilo!

Jobba mot jobba mot!

Dagens rubrik kommer från Solsidan hpooas ni känner igen det, älskade Johan Rheborg!
Kämpa och jobba på, endast två och en halv vecka kvar tills barnen börjar skolan, längtar efter att få lite mera ledig tid, kvällarna går så himla fort och dagarna kan verkligen gå yberlångsamt. Hade det lite tufft med barnen idag då dom inte vill lyssna vid alla tillfällen, alla au pairer kan nog hålla med att räddningen när bägaren rinner över är, "det är inte mina barn!", haha skämtåsido men med en gnutta sanning i! 
 
Gårdagen var iallafall great mate! Som jag sade så bestämdes det i sista sekund att vi skulle till en stor nöjespark och halv 9 skulle bilen avgå. Ja den skulle avgå då om sophie fått bestämma men inte i detta land. Jag steg upp halv 8 för att vara ute i god tid, väntade tålmodigt på fotsteg på övervåningen, väntade ännu mera och 0810 ja då hörde jag att någon var uppe så jag smög upp och åt frulle. Mormorn bestämde sig för att hon inte orkade följa med vilket resulterade i att mamman inte heller ville och därmed inte heller lille pojken, kuljul! Efter en debatt på 15 min om hur vi skulle göra blev det tillslut Hershey Park iallafall, jag gjorde ett osynligt glädjeskutt kan jag tala om! Somnade i bilen och min kille har börjat kalla mig "sleeping beauty", han har sina stunder må jag säga. Och jag och tjejen umgicks en hel del i parken, vi och pappan var dom som åkte alla dom läskiga åkturerna, såå kul! Hade en rolig dag med en härlig familj och för en dag fick jag känna mig som ett barn utan ansvar då föräldrarna tog hand om alla, hur skönt som helst och fick mig att undra varför man som liten hela tiden ville bli äldre? idioti kan jag bara säga såhär i efterhand. Men det är lätt att vara efterklok har jag hört. 
Vi hann även med en "tour" inne på en konstgjord chokladfabrik, Hershey är nämligen den mest kända (men inte godaste) chokladen i detta land, en rolig liten avslutning på dagen. Kan även nämnas att vi fick skjuts från bilparkeringen i en spårvagn till nöjesfältet, man kan ju verkligen inte gå dom 5-10 min det tar till nöjesparken, nej hujjeda mig!
På kvällen kom Hanna över och vi kikade klart på Hunger Games, kärlek till den filmen, längtar till andra kommer ut som jag hört ryktas om att kommer i november! 
 
En härlig överraskning igår var också att jag fick ett paket av min käre farmor och farfar, lösviktsgodis sitter ALDRIG fel och ett litet brev som jag måste erkänna fick mig lite tårögd och gjorde saknaden extra stor! Så om ni därhemma träffar på dom så kan ni ge dom en baaaaamsekram från mig och hälsa att paketet kom fram och att jag blev väldans glad för det och saknar dom väldigt mycket också! 
 
Allt för idag, tack och hej leverpastej!
 
'
Rolig som bara den!
 
Vi har kuul
 
En typisk Heshey "kiss"
 
 
 
 
 

Birthday boy!

Denna helg har vi haft en födelsedagspojke i huset, nämligen min lilla pöjk som tog steget från 7 till 8 år! Vaknade imorse av att någon knackade på min dörr och frågade om jag ville ha pannkakor med allihopa till frukost, bajsar björnarna i skogen? KLART jag vill ha pannkakor! Min lilla Luke fick sig en rejäl kram och ett stort grattis av mig innan vi begav oss upp mot frukosten där alla satt och väntade. Han (och jag) slängde ivrigt i sig frukosten för att få öppna paketen, det var en hel del kan jag säga! Han sparade mitt och Johanna´s (förra au pairen) paket till sist för dom var från ,som han uttryckte det, från sina "awsome" au pairer, hihi han är så söt och go. Av mig fick han iallafall en hel uppsättning av karaktärer från hans nya favvofilm "Brave", väldigt lyckat då han genast började leka med dom, yeey me! 
Lite senare kom det lite familjevänner över och firade honom med tårta och hela kittet, svampbob tårta var det som gällde, god men det ska mycket till för att slå en riktigt kladdig kladdkaka! På kvällen kom Hanna över och vi var ute och gick en lång vända innan jag smällde i mig den sista glassen på ett tag då jag nu menar allvar när jag säger att jag ska joina henne och börja vara nyttig, det är ett måste! Vi började kolla på Hunger Games, som jag förövrigt börjat läsa böckerna till, snart klar med andra boken och kan säga att dom klart är läsvärda! Men klockan slog 2300, även kallat curfew så jag körde ut Hanna och tog mig en dusch, imorgon ska jag nämligen få följa med familjen till hershey park, hurra! Det är en stor nöjespark med massa åkattraktioner man kan åka, hurra ska bli skitkul! 
 
Annars har denna helg varit väldigt lugn, jag har fått skypat med massa nära och kära, vilket alltid är jättekul och lite ledsamt och ibland även lite generande när man pratar med vissa människor (feliks och jossan) hihi. I fredags tog vi det bara lugnt iallafall och igår körde vi på en nyttig dag med träning och nyttig mat. Vi åkte in till Newark och lade oss i en park och låg och pratade bara och hade det gött, vädret är så himlans najs! 
Såg några killar som lirade lite fotboll och bad till gud att min och Hannas svenska skönhet skulle få dom att "råka" skjuta bollen till oss så jag kunde få spela lite, har börjat sakna fotbollen extremt mycket! Tyvärr slog inte min önskan till och jag fick inte spelat någon fotboll så snart tar jag saken i egna händer och köper en boll och går ut och lirar, någon som vill med?
På kvällen blev vi rastlösa (och barnsliga) så vi bestämde oss för att smyga på hennes värdpappa men han sov det blev ett kort spionage och en nattpromenad istället som slutade på en mysig liten brygga och studerandet av stjärnor. 
 
Nej nu ska nog lilla jag lägga huvudet på kudden efter att ha skrivit denna långa uppsats, allt för er därhemma! 
Good night and sleep tight < 3
 
Presentöppning!
 
 
Nattprommis!
 
 
 
 
 
 

Happy!

Mitt humör just nu är precis som det står, GLAD/HAPPY!
 
1. Har haft två jättebra dagar med min pöjk, var till ett litet zoo idag och kikade på alla möjliga djur och sedan bad i en liten fors där bredvid, och igår fick jag ta hand om två jättesöta tjejer också, alla lekte så bra så det var knappt jobb för mig. 
2. Hade en aschill kväll idag, åkte till Wilmington och åt "middag", Jag och Hanna tog varsinn appetizer men dom var ju lika stora som två pizzor hemma! Vi hamnade på en jättemysig restaurang nere vid en hamn, det var jättevarmt och skönt, vi hade livemusik och snackade massa, hade det allmänt gött!
3. Kanske den största anleningen till mitt humör, att Feliks och Jossan bokat en visit hos mig i oktober, knappt 2 månader kvar, längtar apmycket, yeeey! 
 
Helgen har inte så mycket planer än så länge, måste försöka spara mina pengar, gjort av med på tok för mycket sedan jag kom hit, måste försöka hålla i pengarna bättre! 
Idag har jag ätit den klassiska amerikanska rätten, Mac n´cheese, säger väl varken bu eller bä om den, inte så mycket smak faktiskt. 
En liten sidenote, min svenska tele börjar säcka ihop helt, varken viber eller whatsapp verkar funka, så bli inte ledsna om jag inte svarar! 
 
En liten uppdate va det, nu ska jag dampa lite mera på min tele innnan jag lägger huvudet på kudden och nattar mig själv!
Ta det lugnt i helgen och sup inte för mycket, låt Fia ha en lugn helg bakom bardisken ;)
Pussar & "kramar"( som man på senare år börjat/ska säga!)
 
P.s har inte fått i mig min dagliga dos av m&m, buhu. d.s
 
 
@ the zoo
 
le tigre!
 
ångdusch om du skulle bli för varm, smart tänkt där !
 
Ute på en prommis häromdan, cooling som står I Pennsylvania/Delawere samtidigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratz!

Detta blogginlägg (iaf rubriken) tilldelas min käre gamle vän Sofia som idag (igår för er) firar sina 21 somrar här på jorden! Hoppas du haft en härlig dag även om inte jag var med, miss you!
 
Onsdagen är redan här, tiden går fort även om det känns som att dagarna går i slowmotion ibland, tur att kvällarna och mina vänner här finns som förgyller resterande tid av dagarna!
Har en mormor som bor hos oss denna vecka så jag leker hemmafru och lagar middag till allihopa, har gått bra hitills måste jag ändå få tycka men hatar att jag aldrig vet vad jag ska laga för mat förrän samma dag, och ändå gör jag inget åt saken. Sitter här och bloggar istället för att leta efter goda recept, att man aldrig lär sig. Några förslag?? Men men sånt e livet och apropå något annat så funderar jag på att skaffa mig en systemkamera, kan vara värt att få massa fina kort! 
Måste också berätta en gullig sak som min kille sade till mig idag, jag förlorade ett spel och ville ha en looserkram och så säger han "Sophie, if I was your age I would marry you", det gulligaste man hört eller vadå, sådana stunder gör upp för alla jobbiga man har på morgnarna när dom verkligen inte vill göra som man säger! 
 
Som ni kanske förstått så har inte min nyttiga vecka gått så bra, fan vad dålig jag känner mig som inte kan stå emot sötsaker, cred till Hanna! Jag kör hårt på träning istället hehe. Jag och tjejerna började kolla på filmen "Thirteen", apgammal film och var jättelänge sedan jag såg den, herregud så dom beter sig, sjuka tjejer och att dom ska föreställa trettonåringar, Robin hoppas verkligen inte att du håller på med hälften av det dom gör!
 
Nej dags att avsluta detta inlägg, tänkte pallra mig upp på en morgonprommis och sedan har jag två barn imorgon igen då en liten tjej ska joina mig och Luke, kan bli kul! :)
 
Goodnight och kärlek till alla, saknar er! 
 
Jag och barnen med lemonade stand. 
 
P har fått ett skydd till sin fot, man skulle kunna tro att hon brutit något men icke, hon har en liten stressfaktur i foten, typiskt Amerika att överdriva !
 
 
RSS 2.0