I´m alive!

Lugn allihopa jag lever, trots en dålig uppdatering under helgen + veckan, jag har haft fuullt upp hela tiden, knappt en lugn stund. Men nu ska ni få en rejäl uppdate iallafall! 
 
Helgen och veckan har bestått av både kuligheter samt lite booring stuff men vi tar det från början. I fredags var jag ute och åt med familjen eftersom det var föräldrarnas sista kväll innan Hawaii. Sedan gav jag päronen varsin kram och sade hejdå för en vecka, inte alls avis på dom nej nej! Fredagskvällen bjöd på skridskoåkning inomhus i en "true american spririt", jag och Hanna, massa utländska människor och RnB musik, klassiker, så ska det va! Vi hade iallafall roligt trots att det svårt och när dom ropade upp att nästa låt endast var för dom som skulle åka baklänges kände vi att njaa vi är inte riktigt där ännu så det blev ett break. Vi kämpade på i nån timma och jag ramlade bara en gång men där tog det äventyret slut och jag kan checka av det på min "to do list" här i Amerikat. 
 
Lördagen bestod till största del av jobb, hurra, not. I väntan på att farmor och farfar skulle komma jagade jag löss, lekte svampbob och Hanna sov i min säng, rättvist! Tillslut kom dom och jag fick tacka och bocka för denna jobbdag, btw så var dom väldigt trevliga människor! Jag och Hanna gick ut och åt med två andra svenska tjejer, Johanna och Jessica, åt på en lite rolig asiatisk restaurang där jag provade på "deep fried" cheeskake, alltså friterat, jag trodde det var djupfryst, det misstaget gör jag inte om kan jag tala om men ner i magen kom den iallafall, som med allt annat sött jag börjar stoppa i mig! Åkte hem och ställde klockan på 0545 för på söndagen bar det av till Atlantic City, hurra för nya äventyr!
Staden var mysig om än lite trashig vilket vi märkte när vi satt och kollade på männsikor och rankade det dom hade på sig, säger bara att en del inte borde få röra sig utanför sitt hem utan att kolla i spegeln 100 extra gånger, illa är det! Kikade inne på casino och tog lite kort, blev tillsagda, och degade sedan på stranden hela dagen och fick tillbaka lite av våran såkallade tan. En sak jag inte gillar är att när man sitter och äter sin efterlängtade lunch (jordnötssmör och sylt macka, låter myycket godare än vad det är!) så dyker det ner en mås från ingenstans och snor den rätt ur händerna på mig, ursäkta mig men vad är det för stil? Det är dagens INTE kuul kan jag tala om för er! Där har jag suttit och väntat på att få äta lunch men icke! Å andra sidan gjorde han mig en tjänst då jag undvek ca 400 calorier..
Dagen var lyckad och vi satte oss på bussen tillbaka hem med ett stopp i philly. Några höga människor och ett x antal minuter av väntande var vi sedan på hemmplan igen, slitna brudar gick och lade sig inför en veckas jobb igen. För er som vill veta så tog det oss 7 timmar fram och tillbaka, en bagatelle i detta land men aldrig att man skulle få för sig att göra en sådan lång dagsutflykt hemma, där suckar man över en timma till sthlm, skillnader asså. 
 
Jobbat vääldigt mycket dessa två dagar då barnen saknar sina föräldrar och vill att jag ska hjälpa till att lägga dom, känns skönt att dom tyr sig till en men börjar känna att det tar på en att vara kring barn så många timmar om dagen. Alltså, jag vill INTE ha barn ännu! Killen var extremt jobbig igår och för att göra en lång historia kort så slutade det med tårar för hans del då jag bestämde att han betett sig så dåligt så han fick ingen mera tv, hårt men rättvist! 
Måste också ta ett snack med päronen om allt jobb på helgerna för som det ser ut nu kommer jag få jobba nästan hela denna helg och hela nästa + i veckorna, jag MÅSTE ha ledig tid för detta funkar inte, så det känns inte alltför kul att ta upp sånt men rätt ska vara rätt!
 
Idag när jag kände för ett break så bestämde jag mig för att åka och handla och uträtta lite annat smått och gott, jag sade till barnen att om källaren inte är städad när jag kommer tillbaka blir det "strike one", en ny regel jag infört, får man tre strikes blir det ingen tv eller dylikt och det är något dom inte vill mista kan jag tala om för er! Iallafall så tänkte jag kika om det gick att ta min sista twinrix spruta inne på ett apotek och visst gjorde det det, snipp snapp slut och där var sophie färdigvaccinerad, gället att ligga i! (källaren var städad när jag kom tillbaka, hurra!)
 
Har inte skypat med någon på väldigt länge vilket jag saknar, är i behov av er därhemma nu! Saknar speciellt farmor och farfar när barnen här har sina hos sig, det är dock inte samma kärlek mellan dom här som man har hemma, det får mig att uppskatta och inse att min farmor och farfar verkligen är bäst! 
 
Om ni lyckats ta er igenom detta inlägg och läsa ändå till detta så vill jag först säga stort grattis och även att jag tänkte lägga mig nu, har en skypedejt med Fia imorgonbitti och det vill jag inte missa! 
Lite bilder från helgen kommer härnere, enjoy! 
 
Boardwalk
 
Fyy Hanna!
 
Ceasars hotell, ni som sett Baksmällan, "is this where ceasar used to live?", störtskön! 
 
Vi har bakat cupcakes! (blev min tröstmat efter en min hektiska dag igår!)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0