Bali 7.0

HalliHallå! 

7.0 innebär att vi är nu är vi inne på 7nde veckan här på Bali, kan inte fatta att det bara är 5 dagar till Henke åker och ca 10 tills det är min tur!!! 

Vi har haft några underbara dagar på gili öarna, riktigt paradis det där!  Kom fram på fredagen och mötte upp David och Isabelle på gili trawangan, blev strandhäng första dagen följt av fest (hör och häpna!) på kvällen. Henkes kompis Måns som av en slump visade sig vara på samma ställe och jobbade på en dykshop (inte alls avis!) introducerade oss för vodka joss vilket är som det låter, aningen farligt för hjärncellerna. Blev också beerpong och dans och var en väldigt rolig kväll! Jag och Isabelle kastade inn handduken vid 3 och sedan kom grabbarna hem vid 6, vilket ledde till att tjejerna mådde bra dagen efter och killarna tog beslutet att fortsätta festen istället för att välkomna bakfyllan! Även Feliks kom dit denna dagen så då var det bara att gå på't igen, även denna kväll blev väldigt lyckad 👍 utforskade inte ön alltför mycket med tanke på att man var ganska seg men vad gör det när alternativet är att ligga på stranden med klarblått vatten? 

Hursomhaver, blev två nätter där och sedan åkte jag och Henke vidare till gili meno för att ha tre nätter. Dessa öar ligger så nära varandra att man avståndsmässigt skulle kunna simma över men strömmarna gör detta omöjligt och tydligen har folk "died while tryin". Så vi satte oss i en liten båt och på 10 minuter var vi över på andra sidan. Hade hört att denna ön skulle ge dig lite Robinson crusoe känsla och det stämde verkligen. Våran sida av ön var i princip obebyggd och fanns inte supermycket på resten av ön heller. Man kunde inte använda toapapper och det var saltvatten i duscharna, riktigt Island life! Vi bodde i en mysig bungalow och receptionen bestod av en liten hydda, gillart! Blev två slappardagar efter två festdagar. För att ge er en liten uppfattning av storleken på denna ö så kan jag säga att vi cyklade runt ön på en timme (var bara sandvägar) och man kunde gå genom på 10 minuter, kan inte fatta att folk växer upp såhär, så härligt. Var För det mesta massa par och om någon ska på smekmånad så är detta ett ställe som starkt rekommenderas!! Efter turen runt ön ville man inte gärna åka vidare men man får vara nöjd med det man får och inte tänka på vad man inte får. 

Så var det dags att ta sig vidare till sista destinationen, vilket blev nusa lembongan igen. Jag har inte riktigt kommit in i det här med att tiderna inte hålls här, man är ju svensk och tjej trots allt, men det har Henke. Han tar det piano och vet att det egentligen inte spelar någon roll om man kommer 10min före eller en halvtimme försent, man får ändå vänta. Så vi (jag) stressade lite till båten som skulle gå 8:30, men som vanligt kom man inte iväg förrän 9:15, welcome to indonesia! Sedan träffade vi Måns och Feliks igen i väntan på nästa båt men även denna blev försenad 2-3h, inte glada turister då inte. Kom efter mycket om och men fram vid halv 8 igårkväll och nu har vi fyra nätter och fem dagar framför oss att bara ta vara på tiden, och det är precis vad vi ska göra <3 


Har bara kamerabilder att bjuda på och det är väldigt segt internet här, ska försöka ladda upp om någon dag, tills dess får ni nöja er med skrift och två mobilbilder 👍

Panoramabild från våran beachbar

Här ser man hur nära det är mellan öarna :) 


Blåsig båtbild, har jag skaffat tupe Kanske? 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0