Hej hopp

Då var det onsdag igen då och det betyder ut med soporna, interessant för er att veta va? Chillar i sängen med frulle framför one tree hill, dagen börjar bra! Har inte sovit så mycket dom senaste dagarna men jag känner mig ändå ganska pigg, kanske är en myt att man behöver 7-8timmar sömn, eller också kraschar jag ikväll, det visar sig. Inatt vakande jag vid tre av att min arm gjorde väldigt ont, vet ej varför men det var tillbaka imorse när jag vakande, träningsverk? Nja tror inte det, såå hårt kör jag faktiskt inte!
Min telefon har även bestämt sig för att säga ANDROID var tionde minut mitt i natten, väldigt kul det också. Efter att ha hört robotrösten ca 5 ggr fick jag nog och satte på ljudlöst, där fick den så den teg, höhö! 
 
Vad har jag gjort dessa två dagar då? Ingenting annorlunda, lever det vardagliga livet härborta. Igår höll jag och Petronella traditionen vid liv och åkte och käka frulle, omelett, mumma! Jag handlade, sedan drog vi till gymmet och tränade, stolt över det för igår var jag verkligen inte på humör. Sedan kom barnen hem och dagen fortsatte. Vi åkte till Newark på kvällen och mötte en ny svensk tjej, Isabella från skåne, diggar hennes dialekt och hon var väldigt trevlig också. 
 
Blir att prata med Lotta idag och bestämma mera inför Miami, mindre än en månad kvar, yeey. Och ikväll kanske en fika med Johanna och Linn. 
 
Livet rullar på och jag mår bra, kylan har kommit hit men inget som en svenne inte klarar av!
 
Nej nu känner jag att blogginspirationen dog lite så jag ska peppa inför Gavin DeGraw på fredag och sedan christmas show på lördag, good helg på g!
 
<3
 
Isabella och Petronella, det rimmade ju också, najs!
 
 
I väntan på bussen
 
Såhär snygg är jag på morgonen
 
Skolbuss


Kommentarer
Anonym

Du kan verkligen det dar med mammaklader! Levererar varenda gang! haha! Lots of love fran Filippinerna <3

2012-11-29 @ 17:20:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0