An au pairs weekend!

Då var det redan söndag igen och jag ligger och degar i sängen! Denna vecka gör jag det med Sofia, man måste ju passa på att umgås nu innan hon far till sin nya familj. Vi ligger båda två och bloggar, allt för att hålla er därhemma uppdaterade, och snart ska vi iväg till ett fik och sedan köpcentrumet, en ganska vanlig dag med andra ord!
 
Igår däremot bjöd på mycket äventyr! Vaknade, gick en morgonpromenix, och sedan bar det av till Philadelphia för första gången, yeey! Vi drog en sväng till IKEA för att känna oss som hemma för en liten stund, köpte en magnettavla att sätta upp på väggen så nu ska ännu fler bilder sättas upp och alla "kom ihåg" som jag haft finns kommer det inte längre finnas någon ursäkt för att inte göra..Och såklart blev det klassikern till lunch, köttbulletallrik! 
Det var svinkallt att gå ut och in mellan alla affärer, inte är man stålkvinna fast man bott i Sverige alla dessa år! Lite shopping blev det iaf och vi avslutade Philly med relativt god mat på en chinesisk restaurang, var ett under att vi fick i oss maten med tanke på hur flummiga vi var, kanske hade dom lagt något i vattnet?
Medans vi satt och åt fick vi ett sms från en collegekille vi träffade i fredags när vi var ute och åt. Han frågade om vi ville med på ferre, bajsar björnarna i skogen? Klart vi ville med på det! Hem och byta om snabbt och sedan var vi redo för vad vi trodde skulle vara en riktigt collegefest. Istället satt vi med två killar och två tjejer och smuttade på nån öl, alla var jättetrevliga och generösa och lovade att nästa helg skulle vi få följa med på en riktig fest. Så stay tuned så får vi se vart denna saga kan sluta.. 
Kom hem kvart över två, tack för våran extra timme!, skrev dagbok och sedan var det sovdags. En väldigt härlig dag med härliga tjejer! 
 
Förresten är jag väldigt pajsugen, skulle önska jag hade farmors äppelpaj med marsán sås, nej nu vattnas det i munnen så nu måste jag sluta prata om det!
 
Dags att ta nya tag inför en ny arbetsvecka nu, ikväll blir det som vanligt solsidan som man aldrig kan få nog av! 
Checkar ut med lite bilder från helgen, hare gött hejj!
 
 
Tjejer i Philly!
 
Testade en liten "lemon tart"
 
Glad Sofia i Philly


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0